Last news in Fakti

2 Юли, 2024 07:42 3 384 0

Дневен хороскоп за 02.07.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден на емоционален подем за Телците

Дневен хороскоп за 02.07.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко рязък ден, с неочаквани обрати. Важното е да сте наясно със себе си и да не се поддавате на външни внушения. Внимавайте с финансите, не харчете импулсивно.

Телец

Ден на емоционален подем и желание за промени. Не избързвайте с новите неща, проучете, подгответе се и изчакайте растящата Луна да подкрепи начинанието ви.

Близнаци

Малко объркани и сънливи ще се чувствате днес. Сетете се събития и моменти, които са ви донесли радост и щастие. Дори помедитирайте или идете на йога. Не вземайте сериозни решения точно днес.

Рак

Свободата ще ви движи днес. Ще сте изключително чувствителни към всеки опит да огрнаичат свободата ви или да ви вкарат в някаква схема. Най-добре днес просто се поразходете безцелно, усетете вкуса на свободата.

Лъв

Днес основните ви притенснеия ще са - дали ще справите по най-добрия начин. Днес най-важни за вас ще са резултатите. Подгответе се внимателно и не бъдете прекалено самоуверени.

Дева

Съсредоточете се върху образованието, пътуванията и разширяването на вашите хоризонти. Това е време, когато можете да придобиете нови знания чрез учене или преживявания. Може също така да откриете, че имате по-голям интерес към философията, религията или духовните въпроси.

Везни

Трудна дилема ще имате днес. Вътрешните ви страхове и моралните ви принципи ще се изправят срещу желанията и стремежите ви. А дали не се заблуждавате в истинността на желанията си и дали не се опитвате да представите нещата такива, каквито ви се иска да бъдат?

Скорпион

Отлично време за изграждане на стратегически съюзи или партньорства, тъй като ще бъдете склонни да търсите стабилност и сигурност в бизнес отношенията си.

Стрелец

Излизайки от вкъщи се убедете, че всичко е на мястото си, за да не се налага после да изпадате в нервна криза, ако не успеете да намерите нещата си. Редът е важен несъмнено.

Козирог

В кои сфери животът ви е наситен с риск? Кога имате желание да управлявате другите и с каква цел? Доста демони днес може да видят бял свят, но не забравяйте, че ние сме същества съставени от Небе и Земя, от светло и тъмно, от добро и зло и всяко от тях съществува за сметка на другото. Дайте си сметка кое ни прави цялостни и храмонични и да не презираме едното за сметка на другото.

Водолей

Днес сте готови да свършите доста работа. Добрата организация е от съществено значение. Не се разпилявайте в приказки и планове за необозримото бъдеще. Изненадващи събития може тотално да променят програмата ви за днес. Бъдете гъвкави.

Риби

Опитайте да не поемате отговорност за неуредени финансови въпроси, това може да се обърне срещу вас. Ще попаднете в нов кръг на общуване. Още от сутринта бъдете готови за дълъг и наситен ден.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА