Last news in Fakti

4 Юли, 2024 07:00 4 325 1

Дневен хороскоп за 04.07.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за блясък, ден за разкош, ден за изява за Везните

Дневен хороскоп за 04.07.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Добър ден за разчистване, макар да не е края на седмицата. Днес успешно можете да се избавите от всичко ненужно. Въпреки умората ще усетите облекчението, че започвате на чисто.

Телец

Днес сте готови да свършите доста работа, за да сте свободни през почивните дни. Добрата организация е от съществено значение. Не се разпилявайте в приказки и планове за необозримото бъдеще. Изненадващи събития може тотално да променят програмата ви за днес. Бъдете гъвкави.

Близнаци

Кои са приятелите ви и какво ви свързва с тях? Понякога човек не си дава сметка какво е приятелството и колко важно е да има хора, на които да разчита, да се облегне, а още повече да сподели радостите си. За болките винаги ще се намери някой да съчувства, но как да намериш някого, който искрено да се зарадва с теб?

Рак

Как самите вие възприемате себе си и какво значение има за вас външния ви вид? Избягвайте стандартните отговори, потърсете собствената си уникална реакция, онова което ви прави различни и неповторими. Срещнете се със себе си, не се опитвайте да се скривате зад приятели и познати.

Лъв

Това е отличен момент да се свържете с други хора, които споделят вашите интереси, ценности или цели. Може да откриете, че се присъединявате към клубове, посещавате семинари или участвате в социални събития, където можете да срещнете нови приятели и съмишленици.

Дева

Би трябвало да работите по-старателно, а не само да мислите за наградата, която ви се полага след като приключите. Естествено е да се чувствате уморени и отпаднали, в такъв случай потърсете помощ, но в никакъв случай не си зарязвайте работата.

Везни

Ден за блясък, ден за разкош, ден за изява. Позволете на любовта да изпълни живота ви, дори да е в най-причудлив вид - на малко рошаво коте или пък на тичащо дете с ужулени колене или пък на някой, който ви предлага чаша вода, или пък на някой, който просто ви се усмихва непознато... Любовта може да има толкова много лица, просто си позоволете да я видите в света около вас.

Скорпион

Има ли нещо в живота ви, което отдавна е отминало, но сте се хванали за него и не искате да го пуснете? Разгледайте живота си като страничен наблюдател, бъдете искрени и честни. Позволете на миналото да си отиде, бъдете свбодни тук и сега.

Стрелец

Ще ви тегли към хазартните игри и изобщо към всякакъв вид рискови изяви. Хубавото е, че ще знаете точно кога да спрете.Лошото,че може и да не послушате вътрешния си глас.

Козирог

Днес ще сте на романтична и мечтателна вълна. Слушайте интуицията си, но не забравяйте, че сте разумни същества и мислете с главата си. Ще имате нужда от естетика и красота, така че - създайте си ги.

Водолей

В какви ситуации без да му мислите прехвърляте отговорността на другите? Давате ли сметка, че постъпвате по този начин? Опитайте се да анализирате себе си. Днес имате шанса да се погледнете през очите на партньорите си. Имате шанса да бъдете честни със себе си; не го пропилявайте.

Риби

Имате да свършите толкова много неща, че не е ясно дали ще ви стигнат 24-те часа на денонощието. Не прекалявайте все пак, степенувайте си задачите и не разпилявайте енергията си в празни приказки. Физическата ви батерия има нужда от презареждане.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    1 0 Отговор
    Позитивен Ден на всички Хора😂😂😂