4 Август, 2024 11:11 2 474 7

Леонардо ди Каприо и Витория Черети си почиват на яхта в Италия (СНИМКИ)

  • леонардо ди каприо-
  • витория черети-
  • почивка-
  • яхта-
  • италия-
  • тоби магуайър

Двойката е в компанията на близкия приятел на актьора – Тоби Магуайър

Леонардо ди Каприо и Витория Черети си почиват на яхта в Италия (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Леонардо ди Каприо и Витория Черети се наслаждават на слънцето в Италия.

Двойката беше заснета на яхта в четвъртък, 1 август, край бреговете на Сардиния. 26-годишната Черети беше с кафяв бански от две части, а 49-годишният актьор носеше тъмнозелени шорти и сребърна верижка на врата си.

Близкият приятел на Ди Каприо Тоби Магуайър също беше забелязан в Сардиния заедно с модела Бабет Стрийбос, като на снимките се вижда как двамата се прегръщат и целуват на плажа.

По-рано тази седмица звездите от "Великият Гетсби" спряха в Портофино, а Магуайър дори беше заснет на джет заедно с Черети.


Новината идва няколко месеца, след като вътрешен източник сподели пред PEOPLE, че Ди Каприо се сближава с италианския модел.

"Тя е много сладка, мила и очарователна. Изглежда, че Лео наистина я харесва", твърди източникът.

Двойката за първи път събуди слухове за връзка през август, когато бе забелязана да прекарва време в Санта Барбара, Калифорния. Двамата се разходиха покрай плажа, наслаждавайки се на студените си кафета и сладолед, а снимките веднага обиколиха социалните мрежи. Няколко седмици по-късно Ди Каприо и Черети отново бяха забелязани заедно, този път в Ибиса. Снимки от Page Six показват как двамата се целуват и танцуват един до друг.

Черети присъства и на партито за 49-ия рожден ден на Ди Каприо в Бевърли Хилс през ноември. Тогава източник на PEOPLE съобщи, че двамата са били “привързани и са се целували през цялата нощ."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааааа

    7 5 Отговор
    Тоя е на 49 г. и вече е взел дал, кой ще му върши работата? Ааа верно неговият приятел. А тая, какво търси в тази старуха освен пари и известност ? С две думи този все още поддържа заблудата, че е кекс символ / каквото и да значи това / и все още го може и все млади мацки търси да му правят компания за "престиж", а тази се прави, че и е интересен и забавен, но всъщност е златотърсачка, а часовника и за нея тиктака и ще увехне бързо бързо като откъсната роза, та и е време да се "уреди". Тези мурафети ги знаем. Не откриват топлата вода.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Софиянец

    7 0 Отговор
    И тоя се правеше на еко активист и обясняваше за пръдливите крави, гадните фермери и как са ходим пеша, докато си пече мазния ... на яхта четири двигателя и обикаля по света!
  • 6 ганю

    0 0 Отговор
    точно там е за атомна бомба най напред
    ако ще и папата да иде там
    мафиотская сгань
  • 7 Сивата котка

    0 0 Отговор
    Ъм, чи нея да я духнеш и ша са счупи. При други действия насаме, той да внимава да не изпука некоя кост.