10 Октомври, 2024 14:57 1 144 6

Кои са големите звезди, приближени на Шон „Диди“ Комбс?

  • шон диди комбс-
  • пи диди-
  • рапър-
  • звезди-
  • знаменитости-
  • ъшър-
  • джъстин бийбър-
  • дженифър лопес

Тези и куп други знаменитости бяха от най-близкия кръг на рапъра, докато не се стигна до неговия арест

Кои са големите звезди, приближени на Шон „Диди“ Комбс? - 1
Снимки: Shutterstock

Вътрешният кръг на опозорения рапър Шон "Диди" Комбс включваше множество известни лица.

Като един от най-успешните музикални продуценти в света, 54-годишната звезда от никога не беше без звездна компания. През годините той е бил свързван с куп звезди от музиката, киното и както се твърди, дори с кралски особи.

Сега обаче той е опозорен и изхвърлен далеч в Холивуд - в затворническа килия, докато чака съдебен процес по обвинения в трафик на хора, които отрича, в Metropolitan Detention Center в Бруклин, Ню Йорк.

И така, докато светът чака следващото изслушване на рапъра, който неколкократно сменяше имената си през годините, на 9 октомври, вижте някои от имената от най-вътрешния кръг на Диди. Някои от тях вече оттеглиха подкрепата си към продуцента и рапър, докато други пазят мълчание.

Ъшър

На Диди се приписва началото на кариерата на R&B звездата Ъшър, след като изпълнителният директор на звукозаписната компания на певеца L.A. Reid изпрати 14-годишно момче да живее с тогавашния 23-годишен рапър за една година през 1994 г. В интервю от 2004 г. за Rolling Stone, Ъшър, който заедно с певицата Пинк, е обвинен в изтриване на туитове, които споменават Комбс след ареста му, си спомни как бащата на шест деца му показал “напълно различен набор от неща — по-специално в секса."

Ъшър разказа: “Наоколо винаги имаше момичета. Отваряте врата и виждате някой да го прави, или няколко души в една стая да правят оргия”, продължи той. Години по-късно, в интервю от 2016 г. с Хауърд Стърн, той описва времето си в дома на Диди като „доста диво“. Ъшър все още не е коментирал ареста на Комбс.

Джъстин Бийбър

Джъстин и Диди станаха приятели в началото на кариерата на звездата, когато той беше само на 15, а Комбс беше на четирийсет. Двамата се срещнаха за пръв път на видео наградите на МТВ през 2009 г.

Джъстин току-що беше подписал с Ъшър, който живееше с Диди, когато той беше млад музикант. Джими Кимел попита Джъстин какво правят той и Комбс, когато излизат като приятели. Комбс обаче дори не даде на Бийбър да отговори, а заяви: „Той знае по-добре, отколкото да говори за нещата, които прави с големия брат Пъф по националната телевизия. Не всичко е за всеки."

Дженифър Лопес

Кои са големите звезди, приближени на Шон „Диди“ Комбс?

Джей Ло излизаше с Диди в продължение на две години преди раздялата им през 2001 г. По онова време те бяха една от най-горещите двойки в шоубизнеса. Въпреки това, след като се разделиха, латино звездата нямаше нищо положително, което да каже за връзката им.

Когато радиоводещият Big Boy зададе хипотетичния въпрос: „Ти си на сал насред океана и виждаш двама души да се носят по водата. Можеш да издърпаш само един, защото само толкова място имаш на сала. Поглеждаш в океана и виждаш Бен Афлек и Диди," Джей-Ло отвърна: „Бих оставила и двамата да се удавят!“

Леонардо ди Каприо

В интервю за Vogue през 2017 г. Комбс каза, че Ди Каприо е „номер едно“ в списъка с гости за предстоящото му Бяло парти. Но приятелството им започва много преди това. Снимките на младата звезда от „Титаник“, която пуши и се смее на едно от партитата на Диди, наскоро накараха мнозина в мрежата да повдигнат вежди, а през 2019 г. носителят на „Оскар“ беше заснет да танцува на партито за 50-ия рожден ден на Диди.

Каси Вентура

Каси и Диди имаха дълга връзка от 2007 г. до 2018 г. — обаче подробности за малтретирането от страна на Шон Комбс излязоха наяве едва през 2023 г., когато Вентура заведе дело срещу него, обвинявайки го в емоционално малтретиране, насилие и сексуален трафик.

Представителите на Диди първоначално отхвърлиха обвиненията, но когато CNN излъчи видео от камера за наблюдение от 2016 г. на Комбс, който хваща, влачи и рита Вентура в коридора на хотел Мей, рапърът публично се извини. В изявление след публикуването на видеото Каси Вентура каза, че насилието „ме принизи до някой, когото никога не съм мислила, че ще стана”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ааа...

    6 0 Отговор
    Бяха приближени , когато аваха , или ги аваха ! Сега разправят - Аз тоя не го познавам...
  • 2 Дреме ми

    3 0 Отговор
    Ае ,у лево
  • 3 Освалдо Риос

    4 0 Отговор
    От България - Бат Митьо Пищова.
  • 4 Артур Балдар

    7 0 Отговор
    Не само звезди, почти всички познати известни и много политици и милиардери!
  • 5 аматьори

    0 0 Отговор
    кака ви Лена ако отиде там на едно парти да им учупи шпековете и натроши парапетиете та да видят нашенското как млати наред.Туй рапърче ще са изцъкли все едно е на 10 големи мастики и няма да може да повярва на очите си.
  • 6 Жофри

    0 0 Отговор
    Скука. Списъкът на Джефри Епстийн е далеч по-интересен. Затова и го крият.