Last news in Fakti

18 Септември, 2021 18:02 2 671 4

Отнеха 12 точки на отбор в Англия

  • чемпиъншип-
  • дарби каунти-
  • футбол

"Овните" на 16-о място от 24 отбора, но след загубата на точките отива директно последен с пасив от 5 точки

Отнеха 12 точки на отбор в Англия - 1

Oтборът от Чемпиъншип Дарби Каунти е на ръба на фалита и бе наказан с отнемането на 12 точки заради нестабилното си състояние. "Овните" на 16-о място от 24 отбора, но след загубата на точките отива директно последен с пасив от 5 точки. Така отборът е на шест от предпоследния Нотингам Форест.

Мениджър на "овните" е Уейн Рууни, който през януари прекрати кариерата си на футболист и се посвети на треньорска кариера.

В петък клубът съобщи за невъзможността да си намери нов купувач, след като са се провалили преговорите с двама потенциални инвеститори и се оплака от пандемията от коронавирус. В момента клубът е под администрация.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Порно

    10 0 Отговор
    С отнемане на точките няма да им помогнат да се стабилизират.
  • 2 Писач

    5 1 Отговор
    "В момента клубът е под администрация"

    Какво значи това, ти разбираш ли че това изречение няма никакъв смисъл в целия контекст. Редактори няма ли там бе?
  • 3 Алфа Вълкът

    1 1 Отговор
    Брей, брей, тука трябва да вземат 50т от подуенци!

    Коментиран от #4

  • 4 Стоян Александров

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Вълкът":

    А чорбарите като са фалирали как пак има не едно ами две цеци ? Уж си мъртав пък ходиш. Цеца панчаревска е чаоооооо. Всичйо друго са нови ментета. С комунизма си замина и цеца. Толкоз. Край. Левски си плаща, макар и трудно. Но ние сме вечни, ние не фалираме, ние си плащаме. И сме горди ЛЕВСКАРИ. САМО ЛЕВСКИ- СОФИЯ...ОЛЕ, ОЛЕ, ОЛЕ. ЛЕВСКИ -ВЕЧЕН, ВЕКОВЕН И НЕСЛОМИМ.....ЦЕЦА Е МЪРТВА, ДА ЖИВЕЕ ЦЕЦА 1948.....