Last news in Fakti

19 Септември, 2021 18:58 1 994 1

Българин с гол за Примаверата на Интер

  • никола илиев-
  • примавера-
  • интер-
  • болоня

Никола Илиев е появи в игра от резервната скамейка и отбеляза едно от попаденията за успеха на "нерадзурите" с 3:1 над Болоня

Българин с гол за Примаверата на Интер - 1

Никола Илиев отбеляза първия си гол за Интер през този сезон в шампионата Примавера. Българинът се появи в игра от резервната скамейка и отбеляза едно от попаденията за успеха на "нерадзурите" с 3:1 над Болоня.

В 88-ата минута Никола засече меко центриране на свой съотборник. Ударът му с десния крак беше силен и стражът на Болоня не успя да се намеси, с което резултатът стана 3:0.

Малко преди края Болоня върна едно попадение.

Това беше и първи мач за Илиев през сезона. Младокът прекара COVID-19, който не му позволи да започне кампанията на пълни обороти.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БРАВО МЛАДОК

    10 0 Отговор
    С теб сме