Last news in Fakti

22 Септември, 2021 13:37 1 993 2

Национален селекционер може да смени Куман в Барселона

  • барселона-
  • роналд куман-
  • роберто мартинес

Става въпрос за Роберто Мартинес, който от доста години е начело на Белгия

Барселона е изправен пред предизвикателството да замени Роналд Куман от поста старши треньор на тима.

Това ще струва на каталунците около 10 млн. паунда, но клубът изпитва финансови затруднения, като според информациите няма очевиден кандидат, който да поеме отбора. Според The Mirror, селекционерът на Белгия Роберто Мартинес е считан за един от възможните варианти.

По-рано президентът на испанския гранд Жоан Лапорта заяви, че не знае какво ще се случи и призова привържениците да продължат да подкрепят клуба.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    3 0 Отговор
    А цеца ще е гост днес на великаните от Хебър от незнам си и къде на т.н стадион Армията. Всичко е майтап: ние нямаме армия ама стадиона е Армия, цеца уж фалира пък пак имаме цеца, уж гости пък играят у дома, уж феърплей пък хебросите си свалили гащите, уж евробойци пък те по-големи евроидиоти няма от тях ( справка срамът и позора за БГ като загубиха от дълбоките резерви с 5 на 1 )... Еееееее що за футбол е това бе Перукане ?
  • 2 Бай Ставри

    3 0 Отговор
    Перукан и Лечков заслужават 10 год в Централния Софийски затвор, но понеже сме малка страна и са наши момчета, помним колко са ни радвали, поне едни 3 год ефективно, за уважение..