Last news in Fakti

23 Септември, 2021 20:55 3 382 3

Напрежението в Барселона се покачва

  • жоан лапорта-
  • роналд куман-
  • барселона-
  • напрежение

Лапорта не се застъпи за Роналд Куман по отношение на вчерашната му странна пресконференция

Напрежението в Барселона се покачва - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Президентът на Барселона Жоан Лапорта потвърди, че няма нищо общо с вчерашната странна пресконференция на треньора Роналд Куман. Както е известно, нидерландецът се появи пред журналистите, но отказа да отговаря на въпроси, а единствено прочете един текст и си тръгна.

„Стореното от Куман беше излишно. Както аз, така и пресслужбата ни се опитахме да го убедим да отговаря на въпроси на медиите, но той отказа. Според мен точно с отговорите на въпроси човек по-добре би изразил себе си“, заяви Лапорта.

„Уважаваме това решение на Куман, но както ние в ръководството, така и капитаните на отбора, научихме какво ще се случи в последния момент“, каза още президентът на „каталунците“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    6 3 Отговор
    Куми чаоооооооо. Всичко свърши. Макар, че Барса вече са нищо като едно време. С тези задължения вече сте свършили за мнооооогооооо години наред...Ицката сега да извади от джоба си за да ги спаси малко поне. Нали ги обича. Или май стане лу въпрос за пари него го няма като с цеца- етрополска от лойч....

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Мимо

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Чакай ,бе , не съм сляп застъпник на Стоичков, въпреки че твърдя , че все още не сме имали и няма и да имаме скоро футболист , който да е постигнал поне колкото него ..за повече и дума не обелвам. Ама поинтересувай се колко (в конкретни цифри) е получил Стоичков от Барселона и при какъв финансов баланс към съответния период и колко са получили звездите от последните 10 години да речем при сегашните баланси (нали се сещаш ,че дълг от порядъка на над милиард евро не се генерира за една и две години) Тогава бъди обективен - кой с какво и как трябва да "помогне"
  • 3 Някой неутрален!

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Светът е пълен олигофрени, и ти си потвърждение за това.