4 Април, 2022 11:50 1 413 5

ЦСКА се разделя с половин отбор през лятото

  • цска-
  • футбол-
  • селекция-
  • гриша ганчев

Лятна селекция от половин дузина футболисти няма да е нищо ново за клуба от Борисовата градина

ЦСКА се разделя с половин отбор през лятото - 1
Снимка:

ЦСКА за поредно лято ще бъде много активен по време на летния трансферен прозорец, пише „Тема спорт“. След края на настоящата кампания се очаква Борисовата градина да бъде напусната от над половин отбор футболисти, като със сигурност ще си тръгнат Брадли Мазику и Греъм Кери, чиито договори изтичат и няма да бъдат подновени. Освен това към изхода към настоящия момент гледат Жеферсон и Йоан Баи. „Червените“ трудно ще задържат звездата си Жорди Кайседо, а за мястото си в тима не е сигурен и никой от останалите нападатели – Бисмарк Чарлс, Калоян Кръстев и Ахмед Ахмедов.

В тази връзка на „Армията“ се готвят усилено за летния трансферен прозорец, като дори вече са набелязани няколко футболисти на невралгични за тима постове и изявите им ще се следят под лупа до края на сезона. ЦСКА със сигурност ще опита да привлече ляв бек, двама полузащитници – опорен и креативен, както и централен нападател, който да бъде заместник на Кайседо. Очаква се „червените“ да влязат в разговори с Ботев (Пловдив) за крайния защитник Па Конате, а общо взетите играчи да са поне шест.

Лятна селекция от половин дузина футболисти няма да е нищо ново за клуба от Борисовата градина. Откакто ЦСКА се завърна в елита през 2016 година, на „Българска армия“ не са пристигали по-малко от шестима състезатели (през лятото на 2017-а). В началото на настоящата кампания например „червените“ привлякоха 8 играчи, като е любопитно, че почти половината от тях вече не са част от тима. Хамза Чатакович и Карол Метс преминаха съответно във ФК Сараево и Цюрих, а Жуниор Нзила тренира индивидуално, изчаквайки договорът му за наем да изтече.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос

    8 6 Отговор
    Новите арамейци от поречието на река Конго ли ша ги докарът?
  • 2 Грозен футбол

    12 4 Отговор
    Кокошката като не се смени каквито и яйца да се излюпет все тая.
  • 3 bgred

    11 4 Отговор
    Проблемът е в треньора, а не в играчите.Стойчо няма схема на игра и всичко при него е някакво напъване.ЦСКА в момента играе най-грозния футбол е първа лига.

    Коментиран от #4

  • 4 Така е!

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "bgred":

    Единственият в България който разбира футбол е Супата! Ама след номера който му скроиха, едва ли отново ще стъпи на армията!
  • 5 Синфен

    5 2 Отговор
    Каквото и да правят цскато , завинаги ще си останат един посредствен отбор без история .