Last news in Fakti

4 Април, 2022 17:30 979 1

Левандовски има принципна договорка с Барселона

  • роберт левандовски-
  • байерн мюнхен-
  • барселона

Полякът е дал съгласието си за трансфера, но последната дума все още има Байерн Мюнхен

Левандовски има принципна договорка с Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Роберт Левандовски е готов да облече екипа на Барселона от следващия сезон, според информацията на испанското издание Sport.

Смята се, че полякът е дал „зелена светлина“ на ръководството, за да влезе в преговори с настоящия му клуб Байерн Мюнхен, за да бъде трансфериран на „Ноу Камп“.

Проблемът за сега се оказва контрактът на рекордьора по попадения за „баварците“, защото той е обвързан до 2023 г., а фактът, че през август ще навърши 34 години означава, че цената му може да лавира между символичните €20 млн. и рекордните €60 млн. И в двата случая Барса трудно ще си позволи подобни харчове, а и вече има негативни настроения сред феновете им, които недоумяват как толкова бързо ще се намерят подобни пари за 34-годишен нападател, а едва през миналото лято бе разкаран 34-годишният Лео Меси.

Левандовски продължава да е най-резултатният голмайстор в Европа през изминалите няколко сезона и по тази причина той негодува от офертата от Байерн за удължаване на отношенията им само с още 12 месеца.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехааа

    2 1 Отговор
    Да вземат и Божинката, и направо ще мачкат наред!