5 Април, 2022 10:10 2 860 0

В Барселона спокойни, че са намерили новия Меси

  • педри-
  • барселона-
  • футбол-
  • ла лига

Откакто Педри стана титуляр, след като бе аут 4 месеца заради контузия, "лос кулес" не са загубили мач в първенството

В Барселона спокойни, че са намерили новия Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Авторитетното испанско издание Mundo Deportivo не спести комплиментите си към 19-годишната перла на Барселона - Педри. Медията посочва, че присъствието му в халфовата линия дава на каталунците впечатляващ авторитет.

Откакто Педри стана титуляр, след като бе аут 4 месеца заради контузия, "лос кулес" не са загубили мач в първенството. Зимните попълнения дадоха на отбора повече офанзивна мощ и дълбочина в състава, но появата на младия халф запечатва футболния модел на Шави.

Този отбор на Барса е много конкурентен и треньорът има много общо с това, но също и Педри, чието име бе скандирано от феновете на „Ноу Камп“. Той е способен не само да вкара страхотен гол, но и да бъде солиден в разиграването и да пресира мощно. Педри бе избран от медиите за най-добър играч на Барселона през миналия сезон и е много вероятно отново да вземе тази награда.

Заключението на изданието е, че Педри, по подобие на Лео Меси преди него, има дарбата да бъде диригент на оркестъра, тази изключителна привилегия да задава тон в играта на отбора.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА