Last news in Fakti

5 Април, 2022 11:13 1 502 5

Национал се похвали с луксозна и много бърза кола

  • петко христов-
  • национален отбор-
  • футбол-
  • автомобил-
  • bmw

Става думи за BMW

Национал се похвали с луксозна и много бърза кола - 1
Снимка:

Националът Петко Христов се похвали с нова кола. Става думи за луксозно и много бързо BMW. Централният защитник публикува снимката в своя профил в Инстаграм и за отрицателно време събра стотици лайкове.

Понастоящем Петко е част от елитния италиански Специя и живее в град Ла Специя, област Лигурия. Той започна сезона като титуляр, но след контузии и прекаран коронавирус излезе от състава. Напоследък централният защитник пак започне да играе, но предимно като резерва. Братът близнак на Петко – Андреа, също рита на Ботуша. Той защитава цветовете на Козенца, част от Серия Б.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 емигрант

    11 1 Отговор
    В България най-добре се чувстват и най-добре са заплатени бездарниците и простаците ! Този футболен некадърник с какво е по-добър от обикновения човечец който няма възможност дори да се храни с първокачествен хляб, това недоразумение се хвали с луксозен автомобил на база умствена недостатъчност ?

    Коментиран от #2

  • 2 Вуте

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "емигрант":

    Не гледай в чуждата паница, гледай да пълниш твоята
  • 3 чудесно

    5 0 Отговор
    какъв стандарт двоен има в българския спорт този доблестен футболъст каква кола има/да се вози по хубавите ни пътища внимателно и със здраве/ а на олимпийската ни шампионка по гребане и подариха някога форд и после си го взеха много странно ,а девойката от борбата получава колкото чистачка много странно, те затова медалите ни в спорта ще са зеро от световни форуми ,но собственика на бг ски федерация си има самолет за 60 милиона и яхта за 38 милиона евра голема работа ,че няма писти и скиори па скачачите си провеждат българските държавни първенства в румъния ,словения и редом ,голема работа ,че родния ни футбол е пред зук в света ама брато сърбин кажал ове е стандарт у бугарско....ове е двоен стандар господин министре,адвокате на ммс!
  • 4 ДЪРТ

    2 0 Отговор
    дабра реклама и показност за най безрезултатният спорт в българия в последните 30 години странно що не покажете с какви коли се возят световните и олимпийски шампиони от други спортове няма аналог и никаква база за сравнение някои в тази държава трябва да се замислят над проблема сериозно не всички деца искат да се футболисти но имат мечти като са на световния връх в борбата или друг спорт да се возят и те в такава кола ама кога г-н радо василев?
  • 5 Ник

    3 0 Отговор
    Много вълнения и разправии сред несменяемите " ръководители " на
    родния футбол . Сякаш бързо забравихме как Англия ни победи с 6:0 в София . Когато България победи Англия с 6:0 на Уембли нека тогава всички футболисти заедно с Венци Стефанов да си купят частни самолети заедно със собствен пилот !