Last news in Fakti

8 Април, 2022 20:25 1 747 1

Радост за феновете: ЦСКА срещу Левски само след седмица на Цветница

  • цска-
  • левски-
  • вечно дерби-
  • efbet лига-
  • плейофи

По-рано днес от БФС оповестиха програмата в efbet Лига за първите два кръга от плейофите

Радост за феновете: ЦСКА срещу Левски само след седмица на Цветница - 1
Колаж: FCCSKA.com

Още в първия кръг на плейофите футболните фенове у нас ще станат свидетели на столичното дерби между ЦСКА и Левски.

Това се утвърди, след като Славия не успя да победи Ботев Враца при визитата си на северозапад и загуби с 1:2, в интересен мач на „Христо Ботев“. Така „белите“ от София не успяха да задминат „сините“, които са пети с 39 точки, а четвъртият Ботев Пловдив е с 43 пункта и на практика са недостижими преди края на редовния сезон за Левски, дори отборът, воден от Станимир Стоилов, да надделее над Черно море у дома в съботната вечер.

По-рано днес от БФС оповестиха програмата в efbet Лига за първите два кръга от плейофите, а в тях стана ясно, че вторият ще срещне петия в крайното класиране от редовния сезон. ЦСКА ще остане втори, тъй като няма кой отбор да го измести и по този начин ще станем свидетели на ранно дерби през април.

Дербито ще се играе на 17-и април, неделя, от 17,00 часа на "Васил Левски" и ще може да го гледате на живо по Diema sport.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най сетне

    1 1 Отговор
    Радост за левскарите. Ще бием орките яко.