Last news in Fakti

29 Юни, 2021 18:15 6 616 51

Димитър Делчев за ФАКТИ: Хората знаят, че докато го има Гешев, виновни в затвора трудно ще влязат

  • димитър делчев-
  • изправи се! мутри вън!-
  • дбг-
  • коалиция-
  • служебен кабинет-
  • избори-
  • парламентарни избори

„Бившите областни директори на полицията на много места, както в Благоевград, така и на други места, работеха като чадър. Те прикриваха купуването на гласове“, заяви лидерът на ДБГ

Димитър Делчев за ФАКТИ: Хората знаят, че докато го има Гешев, виновни в затвора трудно ще влязат - 1
Снимка: ФАКТИ

„Според нас продължаването на ревизията е правилно действие, което това правителство (б.р. служебното) взе от Комисията по ревизия на г-жа Манолова и продължи с още по-силни темпове. В крайна сметка изпълнителната власт е този, който може наистина да бръкне дълбоко в тъмните кътчета на властта и да види какво точно се е случвало там. От един месец сме свидетели на отвратителни скандали – суми, които са се раздавали без да има някакъв смисъл, пари, които са се крали в различни министерства, включително в Българската банка за развитие, включително в „Автомагистрали“ АД. Всеки един от тези скандали сам по себе си може да доведе до падане на цяло правителство. Самият факт, че правителството на г-н Бойко Борисов продължи четири години и всичко това се е прикривало, означава, че веднъж завинаги с този модел на управление трябва да се приключи, ако искамe България да е нормална държава“.

Това каза пред Лили Маринкова е студиото на ФАКТИ Димитър Делчев, председател на Движение „България на гражданите“ (ДБГ), една от партиите в коалицията „Изправи се! Мутри вън!“. Делчев е още кандидат за народен представител - води листата на коалицията в Добрич и е втори в листата на „Изправи се! Мутри вън!“ за 23 МИР в София.

„Всеки знае, че в България се краде. Да, може би хората сега реагират нормално. Нашата надежда е, че на изборите на 11 юли те ще излязат и ще излеят своя гняв в урните. Няма как хората да продължават вечно да подкрепят душманите си. Самият факт, че „Автомагистрали“ ЕАД е превъртяла едни 5 милиарда лева – това са пари, които могат да отидат за повишаване на заплатите, за построяване на качествени, хубави болници, за построяване на детски градини, каквито в София липсват (…), вместо да отидат там, тези пари, без обществени поръчки, са налeти във фирми, близки до властта и най-вероятно половината от тях са откраднати.

Това идва да покаже, че не само е необходимо да се смени властта, а новата власт – и ние от „Изправи се! Мутри вън!“ се ангажираме с това, да проведе докрай ревизията и да даде всички факти и обстоятелства, които разкрива, на Прокуратурата, така че в крайна сметка виновните да влязат в затвора и да върнат средствата, които са откраднати“, каза още той.

„С нетърпение очакваме министърът на вътрешните работи Бойко Рашков да покаже кои български магистрати имат сметки в чужбина, които не са декларирали и в които най-вероятно кротичко спят стотици хиляди левове“, допълни той.

Разговорът продължи с казусите от „Автомагистрали“. „Ето, аз онзи ден, пътувайки към Добрич, минах през Ришкия проход, който беше направен само преди 7 или 8 години. И въпреки че е в гаранционната си отговорност – в рамките на десетте години, когато би трябвало нищо да не мръдне, те го правят наново. Изрязват го и правят платното наново, заради което хората се затапват в Ришкия проход и не могат да минават оттам и избират обходни пътища. Ето на това трябва да се сложи край. Докато в България се работи некачествено – само за да се откраднат едни пари, българите ще търсят обходни пътища и накрая техните обходни пътища ще минават през Терминал 1 и 2 – за чужбина, където се строят нормални магистрали, има достатъчно детски градини и се диша нормален въздух“, категоричен беше Димитър Делчев.

Беше засегната и темата за българската енергетика по повод днешната проверка на служители на ДАНС в „Българския енергиен холдинг“. „Българската енергетика е едно голямо блато. За жалост това блато води до това все повече и повече българи да плащат все повече и повече пари за ток. Ето и миналата седмица обявиха, че ще увеличават цената на тока. Няма как да е иначе, освен ако не се спрат кражбите и не се направи ефективна система. Инвестицията във възобновяеми енергийни източници може да бъде изгодна инвестиция, както е на Запад. Енергията от тях, с нормално насочване на средствата, може да бъде евтина енергия. В България обаче всичко се прави с цел някой да даде едни комисионни под масата и тези комисионни накрая се плащат от българските граждани“, коментира Делчев.

Разговорът премина към частичните местни избори в Благоевград и изводите от тях. „Мисля, че можем да видим каква е тенденцията от Благоевград. Не можем да кажем, че ГЕРБ ще са трета политическа сила или по-надолу, както са в Благоевград, още от сега, макар че това не е изключено. На този етап изглежда, че изборите в Благоевград показаха две основни неща. Едното е ниската избирателна активност, която до голяма степен се дължи на факта – както ми докладваха, аз бях водач на листа в Благоевград, че в циганските махали този път е имало мъртвило. Ромският вот не се е излял в урните, което означава, че наистина купуването и продаването на гласове е било в размер на 10-15%, за да се намали толкова много активността. Тоест след спирането на купуването и продаването на гласове се вижда истинската избирателна активност и какъв би бил честният резултат.

Второто нещо е, че конфигурацията на изборите показва, че ГЕРБ сбъркаха с кандидата си там. Местният кандидат, който те подкрепиха, многократно е влизал в сблъсъци с ГЕРБ и хората го възприемаха допреди месеци по-скоро като борец срещу ГЕРБ. Сега изведнъж той стана техен кандидат, отблъсна собствените си гласове, отблъсна гласовете на ГЕРБ и се стигна до този резултат. Вероятно този резултат може да се повтори и на парламентарните избори на много места – там, където отново заложат на същата схема, а именно „да сложим един човек, който да оползотвори колкото може повече контролиран вот“. Това няма как да стане и няма как да успее при избори, които се организират от служебен кабинет“, обясни председателят на ДБГ.

С оглед действията на служебния кабинет и конкретно на вътрешния министър Бойко Рашков, Димитър Делчев изрази мнение, че подкрепя усилията за смяната на ръководителите на областните звена на полицията. „Бившите областни директори на полицията на много места, както в Благоевград, така и на други места, работеха като чадър. Те прикриваха купуването на гласове, вместо да се борят с него. Затова имаме една разядена отвътре демокрация“, каза още той. Делчев изрази подкрепа още и към действията на служебния министър на икономиката Кирил Петков относно ББР.

Той изрази и една критика към служебния кабинет: „Има места, където може да се направи много повече обаче. Например аз нищо не съм чул от министъра на околната среда и водите, а там има страшно много политики, които трябва да бъдат започнати сега и продължени от новото редовно правителство. Тук ще дам пример с това, че в Европейския съюз от 28 държави само 6, сред които и България, нямат политика по стимулиране на закупуването на електрически превозни средства. България има огромен проблем с мръсния въздух. Ние бяхме дълго време на първо място по мръсен въздух. Част от причинителите за фините прахови частици, които отиват във въздуха, са старите дизелови и бензинови автомобили. В 20 от държавите в ЕС – заради подкрепата на държавата, излиза по-евтино да си купиш електромобил, отколкото да си купиш нормален автомобил“.

„Така, заедно с това, че им е изгодно, започват да пазят и природата“, допълни той. „Ето такива политики трябва да виждат българите, за да разберат, че не всичко се прави с цел да се откраднат едни пари или да се вземе някоя комисионна под масата, че има и политики, които гледат в бъдещето, гледат как да сме по-добре след 10 години“, каза още Делчев.

„В България чакаме нещата да се случат на сто процента навсякъде, за да въведем някаква модерна практика и тук. Стигаме до електронното управление. Това правителство (б.р.: служебното) няма как да въведе електронно управление. Първо – защото му е много къс хоризонтът, второ – защото трябва до голяма степен да се промени нормативната база. Електронно управление обаче е задължително. През него първо бизнесът - малкият и средният, ще бъде много по-добре подпомогнат, защото много по-бързо ще получава административни услуги от държавата и общините. Второ, прозрачността ще осигури яснота кой корумпира системата, къде процесите се забавят. Ние сме за една модернизация, която да тръгне през всички министерства, за да може в крайна сметка България да се управлява по-добре“, категоричен беше Димитър Делчев.

В края на разговора кандидатът за народен представител отговори на въпрос за проблемите, които могат да възникнат в бъдеще при едно обединение на партиите на протеста вътре в парламента. „Не мога да кажа, че на този етап виждам каквито и да е проблеми. Напротив, нормално е след една еднолична власт, каквато беше властта на г-н Борисов – той имаше партньори само на книга, които партньори обикновено ставаха жертва на самия г-н Борисов и затова той вече е наречен токсичен, нормално е след едно такова токсично управление да дойде управление на няколко партньори със сходна визия за това как трябва да се развива държавата, които се контролират помежду си. Няколко относително равностойни партньори“, каза Делчев.

„Не е страшно да се управлява в коалиция. Страшното е това партньорство да е безпринципно и задкулисно“, каза още той.

„Там, където правосъдната реформа спря през 2016 година – в Прокуратурата, оттам трябва да продължи. Хората знаят, че докато го има Гешев, виновни в затвора трудно ще влязат, тъй като той ги пази“, смята той.

Димитър Делчев завърши с приоритетите, около които според него тази бъдеща коалиция ще се обедини - реформа в Прокуратурата относно главния прокурор, смяна на Иван Гешев, закриване на специализираните съдилища и реформа във Висшия съдебен съвет.

Целия разговор можете да видите във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    23 3 Отговор
    Как бе всички с 200 ще ги мине! ПКП ПКП ПКП работа работа работа

    Коментиран от #6

  • 2 ТаУмВзе

    36 9 Отговор
    Точно каскета долен трябва да е 1ви в ПАНДЕЛАТА! Натам доминото си пада.
  • 3 Сссс

    41 3 Отговор
    То пък при кой главен имаше някой осъден, всички са като свински черва.
  • 4 Развийш ли

    32 4 Отговор
    Гешев не вкарва в затвора Има съд за тази работа

    Коментиран от #14

  • 5 слуга

    34 5 Отговор
    Този бе при Пръмова- Кунева, или обратното-все тая. Бе прислужник на Куневица, сега отишъл при Дончева и баба Мая "юристката" от Кюстендил. баща му бе комсомолски секретар през комунизма, после бе главен секретар в правителството на Митко Агнето- Димитър Попов. Маминото детенце на номенклатурата. И сега ще става депутат! Такива като него отблъскват хората.
  • 6 Ххх

    12 9 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Асфалт Асфалт Асфалт комунисти комунисти комунисти джипка джипка джипка
  • 7 Калайджиев

    23 4 Отговор
    Този пък кога стана калайджия, кога му почерня зад---кът
  • 8 Последния Софиянец

    7 11 Отговор
    Това го говорим пред Съдебната палата от месец.Явно автора е минал оттам.

    Коментиран от #11, #13

  • 9 Docenta

    23 3 Отговор
    А когато Гешев го нямаше някой политик или олигарх влезе ли в затвора.Не.Дори нямаше обвинен олигарх

    Коментиран от #12, #22

  • 10 Делчо Андреев

    20 2 Отговор
    Син на Андрей Делчев- от правителството на Д. Попов- "За бога , братя , не купувайте". Случайни хора няма, сега при "Мутри вън". Този лозунг се отнася и за него.
  • 11 Историчка

    17 2 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    А какво си говорите там за Лозан Панов, който не взема отношение по никой въпрос, а само се усмихва ехидино!

    Коментиран от #18

  • 12 Последния Софиянец

    12 6 Отговор

    До коментар #9 от "Docenta":

    Преди Гешеф беше Цацата.Още по голяма мърша.
  • 13 Последният Селяндур

    9 1 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Не бе,нали ти слушат телефона.Чули са ви разговора
  • 14 Рад

    6 8 Отговор

    До коментар #4 от "Развийш ли":

    А извинявай, ама от Гешев зависи какво ще е обвинението и какви ще са събраните доказателства. Ако обвинението е обосновано и доказателствата са достатъчно, няма проблем, но когато прокуратурата не си свърши работата,, а съдията купен какво да очакваш?

    Коментиран от #47

  • 15 GG1989

    8 5 Отговор
    Много интересно как като изсветлиха всички далавери и от БСП, ДБ, ИТН излязоха с предложения за по 5-6 милиарда социална политика, заплати и пенсии. Имало е кинти значи доволно, ама нали и те бяха част от пая в някакъв присъствен вид, а сега са ''чисти'' всички... как да е, има надежда.

    Само Гешев и гешефтурата да паднат до 10 коляно, че са последния бастион на мафията и ще има светло бъдеще!!!

    Коментиран от #17

  • 16 А бе каУн

    18 3 Отговор
    Ако търсите виновни ,трябва да почнете от такива,като Импексова.Каво сте се вторачили само при управлението на Борисов.Кюстендилската слива да не е невинна,като Дева Мария.Ами баща ще, кой има не малък принос в краденето и далаверите.Като почнем от 1989 година ,всеки има вина.Ти също не си безгрешен.И си тръгнал морал да раздаваш .Пфу.Гешев е единственния прокурор до сега ,който има топки да бръкне в гнездото на осите.И точно за това ви пречи.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Последния Софиянец

    10 3 Отговор

    До коментар #11 от "Историчка":

    За Лозан питай тези от Правосъдие за всеки.Те са навътре в нещата,щото са съдии и адвокати.Аз съм ресторантьор

    Коментиран от #20

  • 19 КРОКОДИЛА

    8 1 Отговор
    ТИ ЩЕ СИ ПЪРВИЯ - В ЗАТВОРА ..........................
  • 20 Бай Курти

    6 6 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    Що не си гледаш ресторантьорството ами тръгнал да дрънкаш на Боко и каскета,каламбаците.
  • 21 бегай бе

    4 3 Отговор

    До коментар #17 от "Ташо":

    Да не си Стависки или Местан?

    Сещам се за доста неща, които няма да са същите.

    Ако си някое земеделче или наш бизнесмен с покритие си знаеш какво няма да е същото. Та да видим след като има промени и там как ще се говори от кликата на помазаните с европроекти и покритие отгоре
  • 22 татс

    6 6 Отговор

    До коментар #9 от "Docenta":

    Преди каскета беше цацата.Хвани единия удари другия.
  • 23 ШЕФА НА МАФИЯТА Е

    5 8 Отговор
    ГЕШЕФТАРА 😇...ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА ГЕРБ 😉
  • 24 Колко прости

    8 3 Отговор
    хора има говорят глупости , тъпчо Гешев не съди за това питай ония джендър. Ако разрешат Гешев ще ги оправи много бързо
  • 25 Димитър Делчев!! Тези с 20год коли, са

    6 1 Отговор
    Пенсионери с по 300лв пенсия!! Това е последната кола в живота им!! Какви електромобили, ще копуват?? С какви пари?? Вдигаш лозунги!! Те не могат да преживеят до следващата пенсия,!! Електромобили да копува ли????
  • 26 Вън от властта

    12 1 Отговор
    И такива като Делчев трябва да бъдат изхвърлени
  • 27 Тумбев

    13 1 Отговор
    Този е син на комунистическа номенклатура
  • 28 666

    12 5 Отговор
    Гешев е трън в петата на Хунтата и Мафията. Щом вият като хиени срещу него значи си върши работата. Очакваме нови олигарси при бай Ставри в това число Черепа и Цецо Беглецо.
  • 29 Антикомунист

    12 2 Отговор
    Махай се, Делчев!
  • 30 АВЕ... ПЕН'ДЕЛ

    17 5 Отговор
    НЕ, ПРОКУ'РАТ'УРАТА А...СЪДА ВКАРВА ПРЕСТ'ЪПНИ'ЦИТЕ В ЗАТВОРА!
    НО..НЕМА КАК ДА СТАНЕ ДОКАТО..КОМ-П'ЕД'ЕРА'СТИ, ФАТМАЦИ ,ДЖЕН'ДЪР'ЛЯЦИ И ДС-БОКЛУЦИ КОНТРОЛИРАТ.. СЪДА!!
  • 31 ЗАБРАНА

    5 5 Отговор
    ЗА ПАРТИИТЕ ДПС ГЕРБ ВМРО СДС И ДРУГИ КОЙТО РАБОТЯТ ЗА СВОИ ОБЛАГИ
  • 32 Тащекэв

    10 2 Отговор
    Не прокуратурата а съда съди и осъжда-олигофрен тъп
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Безделчев

    12 1 Отговор
    Този Делчев и той се намърда кандидат-депутат. Иначе какво ще работи, освен баща му да му намери някое топло местенце. Е, как да вярваш на такива, уж "нови" ? Каква му е специалността, какъв експерт е, какво е завършил, какво е написал? Лежи на кълката на другите- Куневица, разни паразити около нея, сега - баба Дончева от Трявна, Мая кюстендилката, бай Минеков, едно варненско пиянде и другите- хаджи Николайчо хаджи Генович.
  • 35 СОФИЯНЕЦ

    12 4 Отговор
    КОШМАРА НА СЕЛЯКА КАТО СЕ СЪБУДИ В СОФИЯ ДА СЕ СЕТИ ОТКЪДЕ Е!! КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕТЕ ПО ГЕРБ -ГЕРБ Е В ПЪТИ ПО МОЖЕЩ ОТ ТЕЗИ ОТР..ЕПКИ -РАДЕФ ЯНЕФ РАШКОФ ТИТАНИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА
  • 36 123

    2 8 Отговор
    Глобалистите крепят продажните политици включително и Гешев.
  • 37 Тонев

    3 10 Отговор
    Гербави охранени с народни пари пра сета. Гнусно дебели, мазни и оядени. Както самият Борисов, така и крадливите му министри и депутати, заедно с Цацаров и Гешев направиха от Родината ни миризлива ко чина. Ще ви изчегъртаме крадливи гербави пра сета. Съвсем скоро.
  • 38 ХА ХА ХА ХА

    6 3 Отговор
    ГЕШЕВ ОБРАЗНО КАЗАНО Е ОТ ОНЯ ДЕН,НАЗОВИ МИ ЕДИН ОСЪДЕН ПОЛИТИК ОСОБЕНО ОТ БСП И ДПС,КОИТО СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА СЛЕД ОНОВА ПУБЛИЧНО ГЕЙ- ПОРНО ?!
  • 39 РАЗБЕРЕТЕ ! ! !

    8 1 Отговор
    Винаги и първо - чистенето започва от съдиите , след това от съда , след това от всички съдебни служители ! Причината за всичко в държавата е там ! Дали живеем добре или лошо - там е причината , в тях е причината . Щом сме държава на правистите а не правова държава , щом съдията и прокурора са над закона - ще ни чака само това . ПЪРВО СЕ ЗАПОЧВА ОТ ТЯХ - ЗАПОМНЕТЕ И РАЗБЕРЕТЕ !

    Коментиран от #46

  • 40 КРОКОДИЛА

    2 1 Отговор
    ДРЪЖАВАТА НА БАНДИТИТЕ - КРАДЧИТЕ И МУШЕННИЦИТЕ И И И ..................................................................................................
  • 41 КРОКОДИЛА

    4 1 Отговор
    ТЪПИ НЕЩАСНИЦИ - ХОРАТА ОТ КОГА - ДРЪПНАХА НАПРЕД А ВИЕ ------------ ХА ХА ХА ХА КОЙ Е ТАКЪВ И КОЙ ОНАКЪВ ....................ДОКОГА ЩЕ СЕ НАДЛЪГВАТЕ .......................
  • 42 КРОКОДИЛА

    2 1 Отговор
    ПСИХЯСАЛА МУТРА .................НЕЩАСНИК ...............КРАДЕЦ ........................................................................................................
  • 43 КРОКОДИЛА

    3 1 Отговор
    БЪДИ РАЗУМЕН КРАДЕЦ ДА ИМА И ЗА ДРУГИТЕ - БРАТЯ ................................................................................................
  • 44 Гого

    4 1 Отговор
    ОЩЕ ЕДИН ОЛИГОФРЕН ...
  • 45 Никой

    1 1 Отговор
    Не е вечен. ...спокойно.
  • 46 Съдиев

    3 1 Отговор

    До коментар #39 от "РАЗБЕРЕТЕ ! ! !":

    В съда всичко се плаща, има си тарифи, от деловодителя и призовкаря до най-големия началник. Отделно високи заплати- един съдия на най-ниско ниво започва с 3000 лева заплата и стигат до 8000 лв .Държавата им плаща НОИ, здравни, консумативи, телефони, 13 и 14 заплата, пари за дрехи. Тук не броим другото....Пенсионират се с 20 заплати накуп.
  • 47 Развийш ли

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "Рад":

    Ами недей да обвиняваш само Гешев Сам казваш още колко фактора има без които не може да стане врътката
  • 48 Терминал 2

    7 1 Отговор
    А, бе тоя Делчев от кои е сега? Беше при Кунева, после ходи насам-натам, сега се е настанил при "Мутрите". Иска да става май "народен представител", нищо, че от нищо не разбира...Хрантутник на държавата, още от сега се научил на мързел. Затова хората бягат от тук.
  • 49 дозтойнТво

    5 2 Отговор
    ЗАГЛАВИЕТО Е ПЪЛНА ЛЪЖА.ЕДИНСТВЕНО ПРИ ГЕШЕВ БЯХА АРЕСТУВАНИ И ДАДЕНИ НА СЪД ЕМБЛЕМАТИЧНИ ОЛИГАРСИ СИМВОЛ НА ГРАБЕЖА НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.ПРЕДИ ГЕШЕВ НЯМА ТАКЪВ СЛУЧАЙ.НЯМАТЕ ЕДНА ДУМА КОЯТО ДА НЕ ВИ Е ЛЪЖА.ЗАЩО СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ЛЪЖЦИТЕ И НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЛЪЖЕЦ-ФИГУРАНТА НЕ НАПРАВИ МЕЖДУНАРОДЕН ОДИТ ЗА КАЧЕСТВОТО НА НОВИТЕ ПЪТИЩА,ЗАЩОТО ЩЕ СТАНЕ ЯСНО ЧЕ ПЕТ ГОДИНИ ОСНОВНАТА ОПОРНА ТОЧКА Е ПЪЛНА ЛЪЖА С,КОЯТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОРУМПИРАНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ОБЛЪЧВАХА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.ЗАЩО ТЕЗИ КОРУМПЕТА ОТ БНР СТОТИЦИ ЧАСОВЕ НИ ОБЛЪЧВАХА ,ЧЕ ЕДНА НЕЗАКОННА ТЕРАСА Е СИМВОЛ НА СТРАШНА КОРУПЦИЯ А КОГАТО ВЪТРЕШНИЯТ МИНИСТЪР/ЦЯЛ ЖИВОТ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ/ПРИТЕЖАВА 19 ИМОТА НАД 3,5 МИЛИОНА ЕВРО,НИТО ДУМА.ЗАТОВА СМЕ НА 112 МЯСТО ЗАЩОТО ЖУРНАЛИСТИТЕ И В ДЪРЖАВНОТО РАДИО СА КОРУМПИРАНИ.И НИКОГА НЕ ОТГОВАРЯТ НА ТАКИВА ВЪПРОСИ.
  • 50 Цир

    1 1 Отговор
    Хората знаят друго. Ако го няма Гешев, много виновни от затвора лесно ще излязат. Тези чудеса вече почнаха да се случват!
  • 51 Гандалф

    1 1 Отговор
    Докато " независимия български съд", ги оправдава, така ще бъде...независимо кои е главен прокурор...