Last news in Fakti

6 Юли, 2021 23:20 32 542 173

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Как ще се пребори човек с тази маса, която е решила, че Слави Трифонов ще я спаси?

  • копринка червенкова-
  • герб-
  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • бойко борисов-
  • парламентарни избори

"Теренът на Борисов е малък и аз смятам, че няма шанс да се върне", смята Червенкова

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Как ще се пребори човек с тази маса, която е решила, че Слави Трифонов ще я спаси? - 1
Снимка: ФАКТИ

„В момента се чувствам много добре и съм много щастлива, защото – не знам дали си даваме сметка, че се намираме в една ничия полоса. Ние се намираме в антракт между едното и другото. Този антракт предполага очакване, а очакването винаги е нещо хубаво, независимо от това какво ще ни донесе – добро или лошо. Във всички случаи очакването предполага промяна и затова ние би трябвало да сме щастливи“.

Това каза журналистът Копринка Червенкова пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ.

„Това не е традиционният антракт на съвременния театър. Това е антрактът на старите театрални форми, когато публиката е била развличана с гълтане на огън, с хвърляне на ножове. Тоест на нас ни предложиха едни хора, които извършват едни категорични жестове и ни забавляват“, обясни тя, имайки предвид действията на служебното правителство.

„Бойко Рашков е хвърлячът на огън. Аз смятам, че той доста добре се справя с хвърлянето. Гълтачът на саби аз мисля, че е този юнак, който е министър на икономиката (б.р. Кирил Петков)“, допълни тя.

„Какво направи Бойко Рашков – не знам дали нарочно или случайно му се получи, но във всеки случай ходът е много добър. Той не позволи на Гешев да се дръпне от Борисов, да се отметне, да направи завоя и да започне новото си битие, за което той мечтае. Той го набута до Борисов, залепи го за Борисов“, коментира Червенкова. „Той много иска да се измъкне и в момента е крайно нервен. Виждате как Сийка ни чете едни безумни декларации“, допълни тя.

„Сегашната ситуация доста прилича на ситуацията след 89-та година, на първите години – 90-та, 91-ва, когато дойде новата вълна и тази нова вълна трябваше по някакъв начин да изтласка, да се пребори с предишните управляващи. Тогава тя направи една голяма грешка – остави в ръцете на предишната власт едно доста голямо поле и доста лостове за управление. Затова предишната власт се взе доста бързо в ръце“, смята Червенкова.

„Хората сега – пак не знам дали нарочно или така им се получи, но те изтласкаха Борисов, не му дадоха терен и го набутаха в едно много малко парченце от политическото поле. На това поле той вилнее и се вижда колко е безпомощен. Много е странно, че той мъкне със себе си една такава фигура като Даниел Митов, който е тържество на несъстоятелността. Той е нищо това момче, отвсякъде е нищо, а го направи и заместник-председател на партията си. Мъкне и един друг, който е с повече качества – Тома Биков. Дончев доста внимава и аз мисля, че много скоро трябва да очакваме, че ще се изтегли нанякъде, докато тези момчета нямат обратни ходове. Преди това те овършаха политическото поле, минаха през всички възможни партии – кой ще ги вземе? Никой няма, те ще седят при Борисов и ще му целуват върха на обувката“, каза Копринка Червенкова.

На въпроса каква е нейната хипотеза за вътрешен преврат в ГЕРБ, тя отговори: „Мисля, че вътрешен преврат няма да се случи, но ще се случи едно роене. Около Борисов остават само или безсмислени хора като Митов, или хора, които нямат други ходове, хора, които седят, а той ги влачи. И той реално ги влачи. Днес се беше изказвал в Кърджали – той говори безумици, а тези седят до него и кимат доволни. Ужасно е, но това е положението – ще го изчакаме. Теренът му е малък и аз смятам, че няма шанс да се върне“.

Копринка Червенкова заяви, че Българската банка за развитие вече се е оттеглила от Борисов и изрази мнение, че и други ще се оттеглят от него.

Разговорът премина към настоящата ситуация на БСП. „Третото място никой не може да им вземе, макар че някакви данни показват, че „Демократична България“ били близко“, каза Червенкова. Тя коментира и участието на Жан Виденов в изборите на 11 юли: „Жан Виденов е приключила история. Абсолютно приключила. Аз даже се чудя защо той се съгласи да се подлага на това унижение“.

На въпрос на Лили Маринкова за твърдението на Васил Божков, че „Има такъв народ“ не е на Слави, а е чужд проект, Червенкова отговори: „Това ще разберем месец и половина – два след изборите, когато, или ако те направят правителство. Тази партия е много особена, тя е ужасно проблематична, ако въобще можем да наречен това партия. Не може феновете на един шоумен в един момент да се превърнат в партия. Просто е невъзможно, трябва да мине време. Вижте колко време мина преди ГЕРБ малко от малко започна да заприличва на партия и точно тогава дойде мигът, в който тя започна да се рони“.

„Не може да очакваш един пожарникар да бъде човекът, който ще изтегли държавата. Пожарникарят в един момент се връща към битността си на мутра, каквато той е бил“, допълни Червенкова и се върна към темата с „Има такъв народ“: „Два месеца след изборите ще разберем какви хора влизат в екипа, как те ще контролират този екип, кой ще го контролира“.

Червенкова даде пример с Любомир Каримански, кандидат за народен представител от „Има такъв народ“. „Едно много симпатично, прилично момче. Даже прилича на човек, който разбира какво говори, защото тези не са много. Той е банкер, който е бил шеф на банката на Петя Славова. Вярно, че отдавна, но Петя Славова и тогава и сега не е най-светлата фигура в банковия сектор. Той трябва да знае коя е Петя Славова, щом е отишъл да работи там. Софийската клюка говори, че го готвят за шеф на Народната банка. Ето това е една дамга, която партията на Слави Трифонов не знам дали знае или не знае, дали въобще си дава сметка какво е Петя Славова или не си дава сметка. Независимо от заявките, които се правят за радикален морализъм, заявките, които Тошко Йорданов непрекъснато ни съобщава, там има една мърлява етичност. Не е съвсем кристална, не ми се вижда като кристална“, каза тя.

„Ние виждаме, но нищо не можем да направим. Как ще се пребори човек с тази маса, която е решила, че Слави Трифонов ще я спаси? Е, как ще я спаси? По какъв начин? Аз не съм чула досега една теза от тази партия, една идея какво ще правят те. Работата с въображението на нашия политически елит въобще не е много добре – нямат въображение, а това означава дефицит на интелектуалност“, каза Копринка Червенкова.

„При всички случаи ще се почувствате измамени. Затова ви казвам сега да се радваме на периода, в който още не се е случило нищо и ние живеем с очаквания - на добро, на лошо, но на различно“, заключи тя.

Целия разговор можете да видите във видеото:


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 121 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 München

    133 19 Отговор
    Народът е отчаян, всеки граби, като за последно, Червенкова. Търси някакво спасение, народът. С

    Коментиран от #18

  • 2 Верно ли

    101 8 Отговор
    ОпасТност? Ама моля ви, вземете си редактор!

    Коментиран от #88

  • 3 5555

    112 73 Отговор
    Олицетворение на кух говорилник.

    Коментиран от #12, #16

  • 4 Тази каква го играе

    139 51 Отговор
    Чакаш Баце и Доган ли да те спасят, няма как да стане, задължително против статуквото.... Сами ще се спасим....
  • 5 Behemoth

    100 43 Отговор
    Както Тиквата така ще ги спаси....глупав народ...въпреки ,че аз предпочитам него пред тиквата ...не е глупав като него ...най умното което може да направи е да промотира умни и почтени хора ...
  • 6 Еееее!

    175 49 Отговор
    Не, госпожо, не чакам Слави да ме спаси! Изобщо даже нямам такива очаквания. Той също няма подобни въжделения. Много остро влизате с тези внушения. Просто, уважаема госпожо, не желая повече досегашното положение в страната да продължава, досегашните управляващи също не ги искам, по много причини. Искам основна промяна, във всички сектори. Досегашните ги видяхме колко и какво могат. Не, благодаря!

    Коментиран от #35, #43

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 САТЪРА НА ХАНА

    100 15 Отговор
    ЩОМ ВСИЧКИ СА КРАДЦИ ......
    ..............
    ПРЕДЛАГАМ НИНОВА , СЛАВИ ТРИФОНОВ И ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ДА ПУСНАТ ДАНЪЧНИТЕ СИ ДЕКЛАРАЦИИ ПО ИНТЕРНЕТ - ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ..... И ТЕЗИ НА ТЕХНИТЕ ФИРМИ И ЧАЛГА - ТВ :)) ................. 5 МИНУТИ РАБОТА :))

    Коментиран от #17, #90

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Слави Трифонов

    72 73 Отговор
    Ние не искаме да ни спасяват ма пача проуста. Искаме някой, който не е свързан с ДС да управлява. И маймуна да сложиш ще се справи по-добре от Бойко, мойко, мадриския шмекер, Курнели и други подобни

    Коментиран от #127

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Гришо

    65 97 Отговор
    Аз съм държавен служител и съм доволен от заплатата която Бойко ми повиши 4 пъти за 12 години.Преди това Станишев нищо не направи.

    Коментиран от #22, #70, #134

  • 16 Тази комунистка

    41 14 Отговор

    До коментар #3 от "5555":

    не беше ли на Митьо Гестапото?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ти избираш

    56 61 Отговор

    До коментар #1 от "München":

    Сравнение между Бойко Борисов и Слави Трифонов
    ИЗБЕРЕТЕ САМИ!
    ---
    Борисов
    На Борисов, майка му е начална учителка,
    а баща му е полковник от милицията!
    "Нас червеното знаме роди ни"
    И въпреки протекциите, тъпичкият Борисов едва е изкласил за милиционер-маркучодържател!
    ---
    Трифонов
    Родителите на Слави Трифонов
    Родителите на Слави са обикновени земни хора!
    Майка му е домакиня, баща му е бил дърводелец.
    Почина на 85г. през 2017г.
    Всичко в животът си Слави е постигнал сам!
    Сестрата на Слави,
    Петя работи на скенера в Окръжна болница в Плевен.

    Коментиран от #21, #37, #120

  • 19 ТаУмВзе

    60 17 Отговор
    Добре бре, какво е това Напред? Какво е това Преход и тн алабализми? И най вече, какво по дяволите са български уж избори? Някой да ми обясни, защо долната мутра, се сменя с учиндолския чалгар. А Честито!

    Коментиран от #27, #55

  • 20 8989

    84 17 Отговор
    Ами г-жо Копринке, тази маса я създадоха последните 20-25 години именно такива копринки ли бяха, калинки ли, като тебе.

    Коментиран от #136

  • 21 Луд

    72 23 Отговор

    До коментар #18 от "Ти избираш":

    И какво от това.Слави няма психика да управлява държава.
  • 22 уеиуеи

    109 28 Отговор

    До коментар #15 от "Гришо":

    Аз пък съм данъкоплатец и не съм доволен, че Бойко ви е повишил заплатите, а всичко е заето от герберугите. Сега се надявам да ви съкратят наполовина държавните служители, защото сте много.
    Ако си добър в частния сектор ще взимаш двойно

    Коментиран от #92

  • 23 Страничен

    51 17 Отговор
    Какво е това име бре?! Пък и фамлията си я бива! Другарка ще да е!
  • 24 Душко добродушко

    54 37 Отговор
    Всеки един друг, но не и мутрата Борисов. Този рекетьор е мечтал да стане милиционер, ама още тогава са преценили умствения му капацитет и са го изпратили пожарникар, за да не го губят от поглед, защото са виждали напористостта му.
  • 25 Алф

    67 19 Отговор
    Копринке, след като овърша всички партии с твоя коментар, защо не каза нищо за "копринената"??? Пак ли Тя ни е надеждата да останем завинаги на опашката на цивилизацията,пак ли светлото "бъдеще за България", замислено между сергиите и кебапчетата на Бузлуджа???

    Коментиран от #85

  • 26 Факт

    80 8 Отговор
    И това правителство като всяко друго гони лични цели. Например фактът че болшинството български работодатели осигуряват работниците си на минимални ставки никои правителство не отчита. Голословят само за борба със сивата икономика а дела няма. Недоразумението ИТН е резултат от 30 години затъпяване на масите.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Последна инстанция

    55 38 Отговор
    И след 30 години пак изпълняват от дупките, пардон ,от именията разни копринки, Ташков, Рашков , Мая и други ченгеджии и номенклатури. Но пък за сметка на това ръсят морал, дават акъл за всичко и ще започват ново летоброене-започва 1 година след резидент летец. Втора година...........
  • 30 яяяя

    49 36 Отговор
    Същите дебили, които десет години гласуваха за тиквата, сега ще гласуват за чалга-соросоидите! Обикновена простотия!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 изборът

    47 15 Отговор

    До коментар #6 от "Еееее!":

    Ами тогава гласувай за такива, които поне малко вдъхват надежда за професионализъм и имат наистина интелект да работят за промяна. Очевадно е, че промяната няма да дойде от кадрите на ИТН, те не са много по-различни от тези на герб.
  • 36 655432

    52 11 Отговор
    АнаЛизизиране без много стойност. Къде в и каква е идеологията на антиГЕРБ сборщината. За сега съществуват защото се хранят от злоба и злъч, а после...Вожда също е само злоба; нямат бъдеща такива душички.

    Коментиран от #63

  • 37 Подкрепа за Борисов

    63 37 Отговор

    До коментар #18 от "Ти избираш":

    Предпочитам Борисов а Слави Нищо не е Постигнал Сам от 90 год Е с Мутрите А сега си търси сигурна хранилка Политиката Този мръсен кръвожаден злобар мрази себе си мрази България Аман от Месии

    Коментиран от #64

  • 38 Мария

    20 34 Отговор
    ПРАВО В 10-та, Г-жо Червенкова! НЕ ИСКАМ ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ ПАК НАЧЕЛО НА БЪЛГАРИЯ,,,,За 30 и кусур демокрация едно е ясно и факт, ако не беше БСП, нямаше сега циганите да искат да има още секции в Лондон да гласуват, ами щяха да си седят у Бг-то! БСП и това е!

    Коментиран от #106, #107

  • 39 Морин

    45 8 Отговор
    Вижте една Румъния, впечатлява с икономика, пише заглавието! 2021 г. след Христа, България все още впечатлява с мутри и чалга….
  • 40 Айде пак

    47 23 Отговор
    Тая лелка наговори куп глупости, нема ли некой нея да я спаси от глупостта
  • 41 Илко

    35 35 Отговор
    Безспорен факт! Ако не беше БСП и тройната коалиция някой в Европа да гледа на България като на Бяла държава, щяхме още да живеем с десните цигански приватизции на Костов…
  • 42 Ахаха

    28 15 Отговор
    Каква маса бе патко , 80% въобще на гласуваме от години
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Марине

    57 9 Отговор
    Пак обслужващ персонал го готвят да ръководи държава над 1300 г. И се извиняват, че като гласуват за Слави, това е за промяна…ухахаххяхаха….тя и Ива Митева е била сътрудник на Бисеров от Дупесе, ама сега се предлага от немя такъв народ……Антракт последен, чалгарите влизат
  • 45 123

    42 8 Отговор
    През 1989 хората искат промяна и протестират.И исканата промяна им е дадена под формата на Управлявана от БКП И ДС повърхностна промяна, като са напълно подменят исканията на народа. Същотото става и сега.
  • 46 САТЪРА НА ХАНА

    48 11 Отговор
    СЛАВЧО , МАЙЦИ ПОКАЖИ ДАНЪЧНАТА СИ ДЕКЛАРАЦИЯ И ДАНЪЧНАТА ДЕКЛАРАЦИЯ НА ЧАЛГА ТВ
    ........... .................
    КВО Я КРИЕШ КАТО ДОНАЛД ТРЪМП ИЛИ ХОДЖА ОТ ГРОБ-ДУ-ПИ-СА
    ..............................
    В АМЕРИКА ВСЕКИ КАНДИДАТ ЗА ПУБЛИЧЕН ПОСТ ГО ПРАВИ :))) ЕДИНСТВЕНО ДОНАЛД ТРЪМП Я СКРИ :))

    Коментиран от #94

  • 47 ТраЛаЛа

    34 20 Отговор
    Две заблудени комунистки празнословят, алабализми ..............
  • 48 профито

    25 54 Отговор
    Хората на Слави за няколко дни в НС довършиха мутрата. Тази лелка това ли и е дерта? Кой въведе машинното гласуване? Кой отказа коалиция с ГЕРБ? ИТН се справиха много добре и сега с право ще спечелят и то с доста пред ГЕРБ затова Бойко квичи по телевизора
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Пурко

    51 9 Отговор
    Чета коментарите и се плаша. На гакъв народ, такива управници. Никога няма да се оправим.
  • 52 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    23 19 Отговор
    ЧАГЪРТАНЕТО продължава.....
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Бах

    28 36 Отговор
    Слави Трифонов си шоумен . Той не желае да управлява, Той желае единствено да махне тази ПРОКАЗА дето 12 г.ни баламосваше с простотии и магистрали . Заводи ни трябват и производство !
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ЧУДОМИР

    13 12 Отговор
    УЧЕНИ НАБЛЮДАВАТ 87% ПО ГОЛЯМА И ТЕЖКА ЗАВИСИМОСТ ОТ ТАЗИ ХЕРОЙНА В БЪЛГАРИЯ КЪМ ПСИХОЛОГИЧНИТЕ СЕКТИ БСП-ДПС-ГЕРБ ПАРТИИ ПРЕВЪРНАТИ В ХРАМОВЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБРЕЧЕНИ ХОРА ВПИСАНИ В СТРУКТОРНИ ПИРАМИДИ НА ЯВНИ ФИНАСОВИ ФИНАСОВИ ПОДЛЕЖАЩИ ДА ЯВНИ НАКАЗАНИЯ ДЕАНИЯ ИЗВЪРШВАНИ ПО УСТАВ НА ЛОБИСТИЧНИ ЗАКОНОТВОРЕНИЯ ВКАРВАНИ В КОНСТИТУЦИЯТА МЕЖДУ ЗАКОНИ НА ТОЧКИ И СЪМНИТЕЛНИ И НЕ ИЗСЛЕДВАНИ ОТ СПЕЦИАЛИСТИ ТЕЗИ ЗА КРАЖБИ НА ПУБРИЧНИ РЕСУРСИ ЧРЕЗ ИЗМАМИ И ЗЛОУПОТРЕБИ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ НА ФИНАСИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
  • 57 Перо

    32 9 Отговор
    Изявление на човек сменил няколко партии! Каква ориентация и нормално мислене може да има такъв човек,бил в БСП,евролевица и не знам къде вече.
  • 58 Бойко

    36 37 Отговор
    Мачкай Баце, че тея дето идат живи ще ни одерат.
  • 59 Бойко

    40 18 Отговор
    .....огладнели, че чак озверели. Всичко искат и нищо не предлагат.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Бай Шиле

    25 9 Отговор
    Како Копринке:"тържество на несъстоятелността". Великолепно попадение.За съжаление това тържество на слугинажа ще го видиш утре в НС като член на Комисията по вънкашните работи.Зер,препоръчан е от голямо государство,дето е през девет земи,та в десета.

    Коментиран от #95

  • 62 На Бившите хора им викат Мутри Вън

    14 6 Отговор
    Комунистите прилагат отрицание на отрицанието спрямо бившите хора които не са партийци вместо спрени своите родители и съпартийци
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Слави Трифонов

    27 27 Отговор

    До коментар #37 от "Подкрепа за Борисов":

    Предпочиташ Барисов щото си гербава калинка, държавен служител или лапач - на 11 ще видиш народа, какво предпочита. Казах ви че ще ревете гербавите на предните избори още

    Коментиран от #93

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Комсомолката

    10 26 Отговор
    Айдее, един от тая партия ни нарече ДЕБИЛИ, новата дума била ДАВЕЩИ се.Другарко мила, нормалните млади и стари хора, разчитат на Слави да Ви разчисти точно такива самонадценили се и неадекватни спасители.За разлика от Вас, хората са наясно какво точно означава давещ се човек.Що така джавкате точно по адрес на Кирил Петков, като ревнива свекърва.Май го правите с ясното съзнание, че постъпвате подло и гадното е, че това го считате за нормално, вярно и в реда на нещата.

    Коментиран от #99

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 А НА БАС

    15 25 Отговор
    ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ - ПОРЕДНАТА ПИРОВА ПОБЕДА ! НАКРАЯ ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ , А НА БАС !

    Коментиран от #73

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Ганчо зубидрен

    17 14 Отговор
    Как да се пребори БСП с тази маса, решила, че Корни не става за премиер?
  • 72 67778

    25 13 Отговор
    Дъртата комунистка тръгнала да плюе по служебното - ще падна от смях.Защо Факти дава думата на компрометирани комунисти?
  • 73 гтнгтн

    15 26 Отговор

    До коментар #69 от "А НА БАС":

    Няма да спечели нищо. Герб губят с поне пет процента и дебелия го знае. ГЕРБ плаща на социолозите да им надуват процента от 15 на 20 за да могат после да кажат, че видиш ли социолозите са предвидили 20 пък те са взели 15 и изборите са фалшиви.
    Очаквам ИТН да имат 25 процента, а ГЕРБ 15 макс 18 процента - погрома ще е тотален
  • 74 Паскал Дойчев

    13 3 Отговор
    Плащам 8000000€ да оперират Слави като Мето , Жоро И . и Васко И.
  • 75 Коприна Червенкова!!! Върти, суче

    22 7 Отговор
    Пресуква, едни. които не харесва фино Омаскарява, на други прави реклама, играе си свой игри, гони си свой цели или на някаква група, от която е, част и тя!!!??? Келифарска работа!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Циркаджийка

    31 8 Отговор
    Невероятно,представих си Рашков по трико плюещ огън и Киро-факиро с чалма,гълтащ сабя подадена му лично от Василев,който му е асистентка в цирка с гръмкото заглавие:Служебен Харвард.

    Коментиран от #78

  • 78 САТЪРА НА ХАНА

    22 8 Отговор

    До коментар #77 от "Циркаджийка":

    ВИЖ СЕГА , АКО ВЛЕЗЕШЕ В КРЪГА СИК , СЪЗДАДЕН ОТ ГЕНЕРАЛ ГОЦЕВ , ЗНАЧИ СИ НЯКОЙ В ПРЕСТЪПНИЯ БИЗНЕС В ЩАТА БЪЛГАРИЯ ......................................................... ОБАЧЕ , АКО ЗАВЪРШИШ ХАРВАРД , .......КАТО ОБАМАТА , БУШ БАЩА И КИСИНДЖЪР , СТАВАШ ЧЛЕН НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПЕН СИНДИКАТ В СВЕТА УОЛСТРИЙТ :))))
    ....................... ДЕТО СЕ ВИКА РАЗЛИЧНО НИВО - НЕ Е ЗА БЕЛОТАДЖИИ :)))

    Коментиран от #102

  • 79 професионализъм

    21 3 Отговор
    Политическите партии се превръщат в ОПГ щом вземат властта и започнат да разпределят общите пари! Трябва промяна в политическата система. За министри трябва да бъдат назначавани само експерти с доказани качества.Сига със срещнати по кръстовища или на карти! Политиката не е хазартна игра.
  • 80 4рррр

    26 6 Отговор
    Комунисти царисти, милиционери,чалгари,все спасители на тоя тъп и изстрадал народ...
  • 81 Факти Е N1

    19 15 Отговор
    Време е някой да им го каже на самозабралита се върхушка в БСП, че точно това е стилът им от 10 и повече години.Плюене по умния и напредничавия, не само в своята партия, но по всичко що е наоколо.Насаждане на азиатски отживелици, правила и начин на мислене.По този начин си унищожават не само своите кадърни кадри, но и вредят на обществото и държавата.И ни е ясно какви и кои са тези повредени от ДЕМОКРАЦИЯТА социалисти, обикновено на възраст след 50-те,сложили Нинова за техен говорител.Не се ли усещат, че копират по този начин Дани Кирилов, на който Бойко забрани да пише и се изказва.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 не ме впечатли

    33 26 Отговор
    Прочетох статията и разбрах че колкото и да искам промяна, засега най-добре ГЕРБ.
  • 84 LOSHIA

    7 3 Отговор

    До коментар #31 от "Врачка":

    ЕХЕЕЕЕЕ,ВРАЧКАТА СЪНУВА
  • 85 подскачащо паве

    17 3 Отговор

    До коментар #25 от "Алф":

    И ти и твоите родители га ядохте евтини кебапчета не ревахте ......А сега евтините кебапчета останаха само в бюфета на Парламента.Стига плака !Сега за да живееш.... опсс, за да съществуваш от 24 часа трябва да работиш 25 и това и правим и мислим че живеем ....
  • 86 КАЛИ

    24 23 Отговор
    ГЕРБ ДОКАЗАХА,ЧЕ ПО-ДОБРИ НЯМА,И ПО-ДОБЪР ОТ БОЙКО НЯМА,А,КОПРИНКЕ ИДИОТОВА,ТИ ДА НЕ СЕ СМЯТАШ ЗА ПО-УМНА И ИНТЕЛИГЕНТНА ОТ ПОЖАРНИКАРЯ,КАКТО ГО НАРИЧАШ МА,ДЪРТОЗО КОМУНИСТИЧЕСКА ОТ.КО

    Коментиран от #104

  • 87 SPD

    17 5 Отговор
    Най-лесното решение за промяна - ей ти го де е Терминал 2. Един билет на Луфтханза и след два часа кацаш във Франкфурт. Знам немски. Правя го и шапка на тояга. Аз в Германия си имам и приятели даже. България продължава да е в глух коловоз. Ама коловоза не го сменя машинистът, сменя го стрелочникът! А както знаете, той е извън влака в глухия коловоз.

    Коментиран от #109

  • 88 ами да

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Верно ли":

    Някога, толкова някога, вероятно думата е била точно такава. Паст - о-паст-но-ст. Е, сега разборасе е без Т.
  • 89 Пламен

    23 10 Отговор
    Какъвто политически елит е имало от Възраждането до 1944 година е избит и от там нататък до сега са само цървули....Живков Желев банкянския харманлийския учиндолския....всичкото е само цървул.
  • 90 LOSHIA

    9 13 Отговор

    До коментар #9 от "САТЪРА НА ХАНА":

    САТЪРЧО,ЗА К.НИНОВА НЕ ЗНАМ,НО ЗА ЕКИПА НА С.ТРИФОНОВ ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ 20 ГОДИНИ РАБОТИ ЗДРАВО И СА ЗАМОЖНИ ХОРА,А ТИ ИСКАШ ДА ВНУШИШ УБЕЖДЕНИЕТО ЧЕ СА БОГАТИ ,ЗАЩОТО СА ОТКРАДНАЛИ.СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА УСПЕЕШ.ОТНОСНО ЛЯВАТА ТИ ИДЕЯ,ТА ТЯ СЕ СГРОМОЛЯСА В ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОПА ТАМ КЪДЕТО СЪЩЕСТВУВА ТОВА Е С ЦЕНАТА НА ДИКТАТУРА.А ОТНОСНО ЧАЛГА ПРОЧЕТИ ЗНАЧЕНИЕТО НА ТАЗИ ДУМА ЗА ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАШ

    Коментиран от #91

  • 91 лудия

    23 5 Отговор

    До коментар #90 от "LOSHIA":

    С големите букви, че и лош!? Абе не си лош, ами много прост, но това е друга тема.
    Като дойде Славка, кой ще бачка???? Или ще си разказваме вицове, щото дългия психопат само за това го бива.
  • 92 Гришо

    13 6 Отговор

    До коментар #22 от "уеиуеи":

    Нещо си противоречиш.Казваш ,че в частния сектор ще взимам двойно и в същото време казваш ,че не си доволен ,че са ми вдигнали заплатата.И колко да са ми я вдигнали щом в частния сектор е двойно по-висока.
  • 93 Луд

    12 8 Отговор

    До коментар #64 от "Слави Трифонов":

    И какво лошо има в държавните служители .Без нас какво ще стане с държавата.

    Коментиран от #113

  • 94 И ОТНОВО8434

    8 4 Отговор

    До коментар #46 от "САТЪРА НА ХАНА":

    И ЗАЩО ТРЯБВА ДА Я ПОКАЗВА НА ХОРА МЪРЗЕЛИВЦИ,КОИТО ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ПРАВЯТ САМО "ДРЪН ДРЪН ТА ПЛЯС
  • 95 И ОТНОВО

    5 3 Отговор

    До коментар #61 от "Бай Шиле":

    Е ние не искаме препоръки от по близкото государство защото то ни мрази и изнудва!
  • 96 Сульо

    13 6 Отговор
    А как да се преборем със самовлюбените и "всезваещи "Копринки"?
  • 97 Георги v.

    22 6 Отговор
    Тук не става дума въобще за етичност. Такава дума е далеч от морала и същността на Трифонов и компания. Относно Б. Б. ако си спомняте всички бяха полудял по него, както донякъде сега по Слави. Пускаш ТВ отам се появява Б. Б., отваряш интернет изкача Б. Б., отваряш вестника той е там..... И какво се получи? Бяхме излъгани. За съжаление Славито и компания са същите подлеци и лъжци, като Б. Б. Затова трябва много да си помислим, след това да не съжаляваме.

    Коментиран от #101

  • 98 краси

    26 4 Отговор
    Избирателите на Славчо са като тези на НДСВ-прости и мързеливи!Надяват се,че от небето ще завали дъжд от кюфтета и гроздова.

    Коментиран от #114

  • 99 И ОТНОВО9348

    11 4 Отговор

    До коментар #66 от "Комсомолката":

    Тези хора си мислят,че ще векуват,няма да им се получи. ЛАПАНИЦАТА ПРИКЛЮЧИ!
  • 100 Паметлив

    11 5 Отговор
    Тая не беше ли трактористка?!:) Или, комбайнерка?!:) Щеше да идва с тракторите в София!
  • 101 Шахматист

    5 3 Отговор

    До коментар #97 от "Георги v.":

    Ще съжаляваш разбира се! Няма къде да ходиш!:) Нямаш полезни ходове, а трябва да местиш!:)
  • 102 изрод от ГЕРБ

    6 6 Отговор

    До коментар #78 от "САТЪРА НА ХАНА":

    МИНИ НА СЯНКА,НЕ СТОЙ НА СЛЪНЦЕ ВЕ
  • 103 баба мара

    9 11 Отговор
    ГЕРБ И ДПС Е МАФИЯ КАК НЕ ВИ Е СРАМ ОТ БОГА И ДЕЦАТА ВИ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЕЗИ ДВЕ ПАРТИЙЙ РЪКА ДА МУ ИЗЪХНЕ КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ
  • 104 LOSHIA

    9 10 Отговор

    До коментар #86 от "КАЛИ":

    СИЛНОТО ПРИСЪСТВИЕ ТУК НА ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА БСП И ГЕРБ ДОКАЗВА УБЕДИТЕЛНО ЧЕ СА ОТ ЕДНО И СЪЩО КОТИЛО!!!!!!!
  • 105 вили

    9 8 Отговор
    КРАДЕТЕ ЛИ КРАДЕТЕ ЛИ ОТ ШАЙКАТА НА СУДЖУЦИТЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО
  • 106 ИВАНЧО

    10 4 Отговор

    До коментар #38 от "Мария":

    МАРИЙКЕЕЕЕЕ, СЛЕЗНИ НА ЗЕМЯТА,СТИГА СИ ЛЕТЯЛА В ОБЛАЦИТЕ. ТОВА КОЕТО Е БИЛО НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ!!!!!!!
  • 107 И ОТНОВО

    21 2 Отговор

    До коментар #38 от "Мария":

    Мария, демокрация в България не е имало от 1944г. За голямо съжеление тя не се осъщесви и след 1989г.поради силно комунистическо присъствие,което след това се изроди в бандитизъм!

    Коментиран от #112

  • 108 504

    5 18 Отговор
    Какво толкова се плашете от Слави ? Той разбра , че може да използва своята популярност в полза на обществото . Очевидно е , че не може да се изолира ББ и неговата банда без спонтанно гражданско движение . Добро впечатление прави на повечето хора , че не излиза да говори баналности. На мен много ми допада , че от ИТН са решили да предложат , за премиер противоположност на ББ!И още нещо , Слави е богат , популярен , не му трябва да се показва и да се прави на много интересен пред репортерките!

    Коментиран от #115

  • 109 И ОТНОВО8434

    9 3 Отговор

    До коментар #87 от "SPD":

    и като знаеш немски,какво от това,ако не можеш да вършиш нещо, да ни би да си мислиш че ще те дундуркат,а стрелочници има вече предостаъчно Ще оправим държавата и без тебе!

    Коментиран от #124

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 ттт

    12 9 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Не може феновете на един шоумен в един момент да се превърнат в партия. Просто е невъзможно, трябва да мине време."

    Не съм съгласен с Червенкова. Онези, които гласуваме за ИТН, не го правим от любов към Шоуто на Станислав Трифонов, а защото той единствен казва истината. А как ще действа ИТН, когато (и ако) вземе властта, ще разберем. И ако Слави се опита да се прави на Бойко, няма да го търпим 12 години.

    Коментиран от #116

  • 112 Вярно

    7 5 Отговор

    До коментар #107 от "И ОТНОВО":

    Но неточно!

    Демокрация в България не е имало от 11878-ма. За по-рано - не знам, вероятно също.
  • 113 Защото

    4 3 Отговор

    До коментар #93 от "Луд":

    Много сте и некадърни.
  • 114 И ОТНОВО

    5 13 Отговор

    До коментар #98 от "краси":

    Тези клишета copy paste няма да минат,правиш лоша услуга.Избирателите на Слави в по голямата си част са студенти на престижни университети,а и експертите му завършили същите Той се срещна със студенти от Пловдивския университет и отговаря на всякакви въпроси,така че дай някакъв продукт на мозъчна дейност не АЛАБАЛИЗМИ
  • 115 копи пейст

    2 12 Отговор

    До коментар #108 от "504":

    Част от интервю на Валерия Велева със Слави Трифонов – 1998г!
    " Ако ми личи, че имам по-хладно отношение към повечето хора, то е защото спазвам законите на шоубизнеса. А там се казва следното:„Колкото си по-далеч, толкова си по-желан. Колкото си по-недостижим и по-малко се знае за теб, толкова си по-интересен”. Ако гледам на себе си като на популярно лице или като на продукт на шоубизнеса, ако такъв съм усмихнат и любезен спрямо всички, или пък сядам на всяка маса, общувам с всички, които искат да общуват с мен – в един момент ще се обезценя, ще се преекспонирам, при мен ще настъпи инфлация".
  • 116 неразбрал

    14 2 Отговор

    До коментар #111 от "ттт":

    И каква точно е истината, казана от Трифонов?

    Коментиран от #135

  • 117 Копринке,теб никой няма да те Спасява!!

    9 7 Отговор
    Ти си Неспасяема!!!
  • 118 Има разни

    2 8 Отговор
    Да си мислиш, че даваш мнение е едно, а съвсем друго да си мислиш, че си ментор и може да даваш мнение. При “нож до кокала” след ГЕРБ и Светия синод да е промяна се приема от повечето тук. Кой можеше 2005 на какво ще се превърне Бойко Борисов?
  • 119 възпитаник

    9 7 Отговор
    Стига съвети от дърти караконджули,дайте път на по-младите
  • 120 Ал Тъпоне

    11 9 Отговор

    До коментар #18 от "Ти избираш":

    Точно така! И двамата нямат никакво политическо образование и им личи особено на досегашния премиер. Точно затова, когато се създаваше на времето ГЕРБ рекох, че ако тази партия дойде на власт ще бъде голяма трагедия за България. По тази причина никога не съм гласувал за ГЕРБ и не само това ами никога не ми е минавало и през ума да сторя такава безмерна глупост. За съжаление тази партия дойде на власт и не само ами стоя на върха повече от 12 години, като цяло и направи държавата най-бедната в Европа и не само. По същата причина не мога да дам доверие и на Слави въпреки заявените намерения , но никога не забравяйте максимата ,че "Пътят към ада е постлан с добри намерения" и точно на това ми прилича българската политика за последните тридесет години, а и в момента!

    Коментиран от #128

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 SPD

    6 4 Отговор

    До коментар #109 от "И ОТНОВО8434":

    Ще правя софтуер за Мерцедеси и БМВ-та. И не съм тръгнал да оправям държавата. Тръгнал съм да оправям себе си най-напред. Не само хора без висше заминават на запад. Поне на едно нещо в някое БМВ М7 (ако произвеждат такива) или Мерцедес S AMG да пише "произведено от (българско име)".
  • 125 ФАКТ ФАКТ ФАКТ

    15 2 Отговор
    СЛАВЧО Е ЛАКМУС ЗА ЛУМПЕНИ!!! както и уж бившия му приятел,много меко казано .
  • 126 Който и да съм

    20 5 Отговор
    Аз лично много се възмущавам от презрителното " ББ е един пожарникар" !
    Когато някой изрича подобни твърдения, дали си дава сметка, че обижда хора, които с риск за живота си упражняват ежедневно тази професия! По темата може много да се говори и пише! Но, един въпрос :Защо един юрист трябва да го уважаваме повече отколкото един пожарникар?

    Коментиран от #132, #137

  • 127 Славчо

    15 2 Отговор

    До коментар #13 от "Слави Трифонов":

    не е свързан с ДС,ама някой друг път.
  • 128 Що бре,

    13 7 Отговор

    До коментар #120 от "Ал Тъпоне":

    Преди Боко най-богатите в Европа ли бяхме ? Айде не пиши глупости.

    Коментиран от #144

  • 129 Наблюдател

    15 6 Отговор
    Много народ бърка шоуто с политиката но скоро ще го разберат...Слави също.
  • 130 Свиленски

    13 3 Отговор
    ЕЛЕКТОРАТ В БЪЛГАРИЯ СЕ ПРИВЛИЧА С КЮЧЕЦИ БЕ КОПРИНКЕ НЕ С КАЗАЧОК И С КАКАЛИН КАКАЛИН КАКАЛИН КА МАЯ!
  • 131 Тракиец

    15 2 Отговор
    Българи умната,че ще духаме супата.Това сигурно,избирайте тази която е по-малко гореща.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Един

    9 5 Отговор
    Ами спомнете си СДС от 90-те! Вдигахме двата пръста и после ... не остана нищо друго освен да си наврем третия отзад! И ни го навряха ... и Филчо Димитров, и Костов , и Симеончо, и Бойко ... Е , кеф му е на който навира, а не му го навират !
  • 134 Киркор

    5 5 Отговор

    До коментар #15 от "Гришо":

    Следва пенсийка на Боко за награда,дано ти стигне за половин месец!
  • 135 Драйфус

    6 3 Отговор

    До коментар #116 от "неразбрал":

    Тя не ти изнася,затова се правиш на неразбрал!А е толкова ясна!
  • 136 Хмхм

    6 5 Отговор

    До коментар #20 от "8989":

    Креп найлон ,не е копринка
  • 137 БЛято

    8 6 Отговор

    До коментар #126 от "Който и да съм":

    Пожарникар е много достойна професия,но да управлява държавата? Онези циркове с конституцията..жалка история.Всъщност зависи от самия човек,речника му...
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 дедо ви

    1 5 Отговор
    зае.и тая маса...как че преборим 8 миларда изтекли в бандющки фирми
  • 140 Айде бе

    6 6 Отговор
    Тая не беше ли някаква комонистка.
  • 141 ПК-РК

    6 5 Отговор
    Бегай Убратно в пирамидата ма мумйо…
  • 142 WhoTheVictim

    10 5 Отговор
    Не е възможно в частния сектор администрацията да изкарва по-малко пари от тези калинки държавните служители, които нищо не работят.
    Електронно правителство!
  • 143 681

    6 6 Отговор
    каква е тая червена баба?
  • 144 Ал Тъпоне

    7 5 Отговор

    До коментар #128 от "Що бре,":

    Разбира се, че не сме били най-богатите, но аз си спомням времето, когато пътувах из Румъния по разбитите им пътища и раздавах рушвети на полицаите по 5 марки, а горивото при тях беше наполовина по-евтино от нашето, но тогава те бяха осезаемо по-зле от нас. Погледни сега те къде са и къде сме ние. Погледни чехите, които за миналата година имат по-висок брутен вътрешен продукт на глава от населението от Испания, погледни поляците и унгарците, с които по времето на СИВ и да не сме били по-добре от тях, съизмервахме се. Никой не идва да работи в България дори от бившия източен блок, а само някой особняк, който по някаква причина не се вписва в обстановката отвъд. Аз не работя по-малко, от както дойдоха ГЕРБ на власт. Даже мога да твърдя, че напрежението и ангажимента в работата изискват доста по-големи усилия, но доходите ми непрекъснато падат, а обстановката осезателно се влошава. Няма как това да не ми прави впечатление, а на фона на постоянните опити да се втълпи на хората, че има някакъв голям просперитет е дразнещо. Единственото добро нещо е , че правителството не са отворили някоя война с друга държава, но тази привилегия като членове на НАТО е по подразбиране. Управлението е гадно, демагогско, дразнещо и вероятно твърде некадърно з ада има такива резултати.

    Коментиран от #150

  • 145 патриот

    6 6 Отговор
    Kопринке, не може да влизаш в ролята на морализатор, защото ти, или се правиш, че не забелязваш мили съвсем старателно замазваш виновността на някой публични личности, за които се изнасят факти, за извършени имотни нарушения! Не убивай у нас и малкото останал респект към твойта личност, изграден от едновремешната Копринка!
  • 146 патриот

    7 7 Отговор
    До коментар 144. Щом си видял, че Брутния Вътрешен Продукт на Чехия е по голям от тоя на испания, значи боравиш с данни изнасяни по интернет а щом е така, значи си обърнал внимание, че през 2009 год. Българския БВП е бил, 72 млрд. лева а за 2021 год., е 124 млрд. Близо два пъти по голям. Въобще, такъв икономически напредък България до сега не е имала!

    Коментиран от #156

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 социолог

    8 5 Отговор
    Копринка - Комуниска -Платена - Низус - ФАКТИ = Лъжеци !!!
  • 149 Го4о

    7 6 Отговор
    Копринка, очаквам Радев да излезе и да каже: "Танковете да дойдат" и напълно ще се получи 1989г.!
  • 150 Тошко

    6 4 Отговор

    До коментар #144 от "Ал Тъпоне":

    Румъния добива нефт още от време ОНО, а ние имаме, но ползваме руски (братски) нефт с което ни заробват!
  • 151 11122233

    10 3 Отговор
    Шоуменът не става за политик. Погледнете Украйна
  • 152 11112233

    5 5 Отговор
    Има разлика между БСП на Станишев и на Нинова
  • 153 на спасение

    4 6 Отговор
    Не всички искат спасение,аз например искам само да разкарат ,,тъмно червените ГЕРБ,, от власта.Тяхното управление граничеше с фашизъм и задминаваше по гадории управлението при ,,социализъма на бай Тошо,,
    Искам само да не ни пречат и да не ни превръщат в роби.
  • 154 К Червенкова!!! Замества баба Коларова!!

    6 6 Отговор
    На Коларова някой и каза, че става за Смях, и се скри!!! Копринке, огледай се Ослушай се!! Дали не ти се подиграват!!
  • 155 Мемфис

    9 3 Отговор
    До 13А ти сигурен ли си, че дългия не е свързан с ДС,слд като вече 30 години е на руска хранилка?я си припомнете с каква злоба се отнасяше гъм СДС в началото на века!
  • 156 някой

    6 3 Отговор

    До коментар #146 от "патриот":

    Най-добрия начин да разбереш икономическия напредък в страната е като си бръкнеш в джоба и видиш какво имаш. Всичко друго е празни приказки.
  • 157 Холмс

    9 3 Отговор
    боя се, че Копринка е много, ама много права, нищо че не казва директно, че чалгаджиите не стават и за чеп за зеле и ще прецакат държавата и най-вече суверена ... е нема такъв прост народ
  • 158 Гост

    7 3 Отговор
    Глупав народ го пасат като стадо и върви където му посочат $ примерът с учиндолския нещастник е пред очите на здравомислещите.
    Като се има предвид, че България няма да се оправи е кеф да гледаш 80% глупаци как се пънат да защитават сите влезли в предишния Парламент и да ги боготворят бодро крачейки към ада.
  • 159 Стефан

    5 7 Отговор
    Г -жо така измислена дисидентка, Слави каза в прав текст че НЯМА да е премиер, депутат или министър, за възрастта и опита който имате сте доста късогледа в политиката или се изказвате само да не ви забравим, достатъчно е да сформират добър и най вече ЧЕСТЕН екип и работата ще потръгне от кота нула на която сме сега, и много ви моля НЕ ОБИЖДАЙТЕ българските избиратели, не сте нищо по хубаво от тях, ако се напрегнете да видите ИСТИНСКОТО положение в България ще видите че цари поголовна корупция, пропаднало здравеопазване, за образованието могат да се напишат и 1000 страници и пак ще е малко, разделението на нацията по всякакви въпроси и принципи е отчайващо, икономиката, плащането на данъци, боклуците с които се храним и ние и децата ни, превърнали сме държавата в сметището на Европа и затова г-жо дисидент НЕ Е ВИНОВЕН Слави Трифонов, така че изпейте си арията и се скрийте, имаме много такива партийни социолози и политолози.
  • 160 Да дааа

    1 4 Отговор
    Стига сте ни набутвали болни мозъци.
  • 161 пешо

    0 3 Отговор
    Милата-чак ме разплака.
  • 162 paul61

    1 10 Отговор
    Слави е честен човек и не на последно място много добър организатор !
    Плюете го но той с каквото се е захванал го е направил ! Той и сега ще намери нужните на България хора , защото той е председател на партията и той ще отговаря за тази партия и нейните дела независимо дали ще е министър председател или не .
  • 163 Ами

    3 2 Отговор
    По принцип ако искаш народната любов трябва да си я извоюваш, развивайки държавата. В момента държавата ни е кочина. Така няма да спечелите народната любов ГЕРБ. Трябва ИСТИНСКА работа, работа, работа. Не само замазване.
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 КРАДЦИИИИ

    1 5 Отговор
    А ЗА БОЙКО ИЛИ СТАНИШЕВ ДА ГЛАСУВАМЕ , ТЕ ЛИ ЩЕ НИ СПАСЯТ КАТО ОТКРАДНАТ ВСИЧКО , ТАКА ЧЕ НЕКА СЛАВИ ДА ПОНАКРАДЕ И ТОЙ МАЛКО МИЛИАРДИ ! НЕКА ВИ ЗАТРИЕ ОТ ЯД , МРЪШИ ДОЛНИ ГАДНИ !
  • 167 ГЕРБ БСП ДПС

    1 3 Отговор
    КРАЖБИ , КРАЖБИ , КРАЖБИ !
  • 168 46789

    2 4 Отговор
    За мен е достатъчно да видя,че е гост на Лили Маринкова и да спра да чета повече.При другарката Маринкова ходят само червени отпадъци.

    Коментиран от #169

  • 169 УРАААА

    0 1 Отговор

    До коментар #168 от "46789":

    УТРЕ БОЙКО ЩЕ Е СКЪП ГОСТ И НА МИШО БИРАТА !
  • 170 Матей

    0 1 Отговор
    А,именно,новата власт е в едно колебание,неопределеност,и затова не посича герберската банда,оставя и колосален ресурс на разположение.Трябваше веднагически да престъпи към масови арести и конфискации,всички милионери в кауша и да пишат показания,да си дават кодовете на чуждестранните банкови сметки.Както постъпи Путин.Действително не трябваше да се очаква от омаймунясаната биомаса почитатели на слави някаква далновидност,да го сложат до и сравняват с Орбан и Путин.Затова е необходим и образователен ценз.Всичко това не може да стане в присъствие на американските комисари,П-резиденти и емисари,те искат България в подчинено и безпомощно състояние за да използват територията и да цуцат суровини и всякакви ресурси.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Сър Пичук

    1 1 Отговор
    ББ ще се оттегли, ГЕРБ ще си сменят името и ще се върнат после на бял кон.
  • 173 Изкукуригала бабичка

    0 1 Отговор
    Недавай акъл