Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 15:09 4 037 14

Румен Петков пред ФАКТИ: Съмнявам се Борисов да допусне подмяната да яхне ДАНС и други разузнавателни служби (ВИДЕО)

  • румен-
  • петков-
  • борисов-
  • габриел-
  • денков-
  • сащ-
  • лорер

Борисов разбира, че ще започне да носи отговорност заедно с тези престъпници, които поругават българския национален интерес, казва лидерът на партия „АБВ“

Румен Петков пред ФАКТИ: Съмнявам се Борисов да допусне подмяната да яхне ДАНС и други разузнавателни служби (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Българската армия няма 13% недокомплект, ние нямаме армия, а постоянно влизаме в скандали без да искаме да видим всъщност какво става. Сега се готви визита на премиера Денков в САЩ, отива на разговори със стратегически наш партньор, но в делегацията го няма външният министър и вицепремиер Мария Габриел. Това много ясно показва тонът на Борисов. Не мога да се шегувам с неговата чувствителност, но той по този начин казва на нашите партньори, че при вас идват все млади момчета, без опит, но готови да продадат в България. Има една серия въпроси, на които се дължат отговори. Лошото е, че ние плащаме цената на тази всичко това. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Румен Петков, лидер на партия „АБВ“.

„Иначе Борисов с изказванията си предупреждава, че може и да не може да развива парламентарната подкрепа, че трябва да има мярка и че той е ключовият фактор. Борисов не е стабилизиращ фактор в момента, а той някак се явява гарант на този тип политика, който е престъпен за България, за нашето бъдеще. Борисов разбира, че няма мушама на гърба и като му пада кал, ще се стича, защото той ще започне да носи отговорност заедно с тези престъпници, които поругават българския национален интерес“, добави гостът.

„Виждаме как Борисов се изказва против смяната в службите, защото си дава сметка, че няма да е добре да управлява с шефове на служби, които са назначени от други. Иначе в състава на делегацията за САЩ ще бъде съпругата на Лорер. Това не е дребна работа, защото това са хората, за които ще бъдат казано, че това е лицето на българската власт. В същото време отсъствието на Габриел е ясна заявка за различията. Дали се планира смяна в кабинета на този или онзи, тук става въпрос за сериозен сблъсък. Борисов се опасява, че ако има промяна в службите, няма да може да направи нищо. Така че се съмнявам Борисов да се допусне подмяната да яхне ДАНС и други разузнавателни служби“, сподели още Петков.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мдаа

    25 13 Отговор
    Не останаха неопикани фонтани от тоя охлюв.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 чиба,бе!

    29 12 Отговор
    чугунена комунистическа мутра
  • 6 Ветеран от Протеста

    20 11 Отговор

    До коментар #1 от "Москва":

    Няма проблем да помогнем на руския народ да се освободи от Хунтата на Путин и партията му "Нова Русия" ,щом сме задължени на Руския Народ толкова много..И това правим в момента !!!
  • 7 Сиси

    20 9 Отговор
    Този, известен с действия във фонтан, пиене и другаруване с "интересни" крими лица, русофилия и много лъжи пак го извадиха от нафталина. Вероятно някой сериозно се е уплашил, че ще му спрат далаверата по пътя на копринката, като едноличното му управление чрез гълъби, платили точно, нарушители на конституцията, агенти на КГБ и т.н.
  • 8 Адрес 4000

    12 11 Отговор
    Е как бе той си е много ценен актив на Митрофанова
    Все пак има орден Ломоносов
    Разбира се че няма да допусне тея жендъри до Данс
    Той Бочето само за малко се прай на евроатлантик ,щот яко са го натиснали
  • 9 Аз съм веган

    18 13 Отговор
    Колко жалко е да си копейка
  • 10 Стършел

    6 4 Отговор
    Стига срами плевенчани, бе фонтановчо. Че си върл путинист и селските кучета го разбраха. А дано ти спрат копейките, да видим как и какво ще виеш тогава.
  • 11 Зайо Байо

    1 1 Отговор
    Много хора ли очакват при някои от следващите покушения , да видят хора с инициали ДП и ББ ?
  • 12 ..леле , КАКО !

    4 0 Отговор
    Не може и не бива да претендираме , че сме УМЕН , ИНТЕЛИГЕНТЕН и СВОБОДОЛЮБИВ народ , щом индивид като Борисов е оставен да КОЛИ и БЕСИ , при това безнаказано , вече 20 години ! Без наше позволение и съдействие това не може да стане ! Така че.......
  • 13 мушама и шланг

    4 0 Отговор
    Винаги съм се питал защо прякорите на бат Бойко са толкова неелегантни - Мутра , Тиква , Тулуп ? Как пък не го назоваха с нещо по-изискано , фино и красиво ? Защо ли народния фолклор така го охарактеризира ? Чудна работа !
  • 14 ПЛАМА ПЛЕВЕН

    3 0 Отговор
    ПИЯНИЦАТА Е РУСКИ АГЕНТ ЗА ВЛИЯНИЕ