Last news in Fakti

25 Януари, 2017 08:22 8 693 12

Тръмп погва мексиканците и мюсюлманите

  • доналд тръмп-
  • стена-
  • сащ

Очаква се днес да бъде обявен строежа на стената по границите

Тръмп погва мексиканците и мюсюлманите - 1
Снимка: Shutterstock

Днес се очаква президентът на САЩ Доналд Тръмп да обяви плановете си за строеж на стена по границата с Мексико, съобщи Би Би Си.

В Twitter Тръмп обяви, че днес планира „голям ден“ за националната сигурност. Очаква се днес той да подпише няколко изпълнителни заповеди. Те са свързани с имиграцията и сигурността на границите.

Очаква се да се въведе „екстремно проучване“ за хора, влизащи в страната от 7 страни. Повечето от тях са мюсюлмански от Близкия Изток и Африка.

„Голям ден за националната сигурност се планира утре. Освен всичко останало, ние ще построим стената“, написа Тръмп в Twittr.

Още по време на президентската си кампания Тръмп обеща, че ще построи голяма стена по границите с Мексико. Тя трябва да ограничи наплива от мексикански имигранти към САЩ.

Планират се и мерки, които да принудят няколко града да си сътрудничат с военните по екстрадирането на имигрантите. Става въпрос за градове, които не арестуват или задържат имигранти, които живеят нелегално в тях.

Тръмп отправи и предупреждение към властите в Чикаго. Той изрази готовност да прати федерални агенти в града, ако там не бъде ограничена престъпността.

Очаква се ограниченията за имигранти да важат за страни като Ирак, Иран, Либия, Сомалия, Судан и Йемен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАТЕ ЖОРО

    60 1 Отговор
    ако накара мексиканците и да платят разходите по стената, както обеща,
    го признавам за велик човек

    Коментиран от #7

  • 2 Morgoth

    66 1 Отговор
    Едно със сигурност трябва да му се признае - започва да изпълнява обещанията си от първия ден, за разлика от нашите, които протакат година-две след което започват да се оправдават.
  • 3 Plovdiv

    27 8 Отговор
    Може ли да се присъединим към САЩ?!...
  • 4 Митко

    21 9 Отговор
    Гласувам за това да станем поредния щат на Америка...по-добре слуга при богатия, отколкото работник при бедния.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 аьа

    15 3 Отговор
    Да си ходят тея в техните дъrжави тук нямат rабота! Нито в САЩ
  • 7 ддд

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "БАТЕ ЖОРО":

    изопачаваш
    хаиде тука меркел да каже
    стена с българия да не ходели роми там
    аа и ние да я платим:)
    ами ние гледаме че че бяга интелигенцията
    не че бягат роми и защо да не я платим?
    че може да се гледа разглежда всякак:)
  • 8 Хахо

    5 2 Отговор
    Предлагам да обявим война на САЩ. На другия ден ще сме окупирани и Тръмп ще ни анексира..
  • 9 Кенеди е велик

    5 3 Отговор
    Аз предлагам да подкара и евреите........пък да видим,какво ще стане.

    Коментиран от #10, #12

  • 10 Бай

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Кенеди е велик":

    Ами какво?! Каквото с Кенеди, Хитлер, Сталин и всеки който иска да изчисти тая из*ет. Там трябва тактика или най-малко да се обедини със силни и стабилни съюзници. Цялата планета им робува и ако робите искат свобода, трябва да се съберат заедно и да въстанат. Иначе...ще става все по-лошо...Но има и друго. Според мен простолюдието само си избира робството. Ако не са евреите, ще са други...т.е. докато има робско съзнание ще има и такива "покровители"...
  • 11 ооооооо

    1 0 Отговор
    Тръмп е нашия човек..
  • 12 Morgoth

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Кенеди е велик":

    Големи упражнения на тема "евреите" има в този форум. А някой сеща ли се, че Сорос като очевиден представител на тази група, при това доста влиятелен и с право доста мразен, беше основен спонсор на Хилъри. Докато в същото време в Израел бяха много щастливи, че тя не стана президент, защото хич не се радваха на политиката на Обама в близкия изток.
    Няма такова нещо като "евреите" - може много от богатите и влиятелни хора на този свят да са евреи, но всеки от тях си работи за собствените интереси. Стига сте вярвали в заговори, че ще трябва да пращаме Радев да разследва кемтрейлсовете :)