Last news in Fakti

4 Септември, 2018 08:29 4 904 33

Тръмп: Асад да не напада Идлиб

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • сирия

Президентът на САЩ обезпокоен от положението в региона

Безразсъдното поведение на сирийския президент Башар Асад в Идлиб е недопустимо. Това заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп, цитиран от USA Today.

"Руснаците и иранците ще допуснат сериозна хуманитарна грешка, участвайки в тази потенциална човешка трагедия. Стотици хиляди хора може да бъдат убити и не бива да позволяваме това да се случи." - заяви Тръмп.

Съветът за сигурност на ООН вече предупреди Дамаск да не започва офанзива в провинцията. Западни сили вече предупредиха, че са готови да се намесят при обтягане на ситуацията


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссср

    78 5 Отговор
    Седи мирен бе кравар!
  • 2 Иванов

    61 4 Отговор
    Пука, че им дреме на руснаците, какво казва Тръмп.. Русия и Иран имат нужния кураж да не се съобразяват със Сащ, дано привлекат и Турция към тях, тогава Сащ остава на заден план.
  • 3 ей кратуни

    81 4 Отговор
    Асад не напада Идлиб,той го освобождава от терористите и техните съюзници сащ....
  • 4 Бой по сащ

    67 3 Отговор
    А защо сащ нападна гренада, тексас, калифорния, мексико виетнам сърбия....
  • 5 факт

    69 2 Отговор
    Целия свят знае вече че САЩ са терористи и създатели и поддръжници на тероризма и трябва да бъдат спрени и изолирани за благото на света.
  • 6 СссереМ

    5 52 Отговор
    Ще ядат шамарите асад и ко.

    Коментиран от #19, #25

  • 7 руснак

    40 2 Отговор
    Говедата няколко пъти ядоха боя, ама явно им харесва и искат пак.
  • 8 jforfk

    45 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Съветът за сигурност на ООН вече предупреди Дамаск да не започва офанзива в провинцията. Западни сили вече предупредиха, че са готови да се намесят при обтягане на ситуацията" Много интересно как СС на ООН е преодолял ветото на Русия и евентуално Китай?! И кой са САЩ, че да се месят в работите на суверена държава. Доколкото помня народът на Сирия си е избрал за президент Асад както американския Тръмп. По еднакъв начин. А Русия е официално покаена от законото правителство на Сирия ... за разлика от САЩ. Тях никой не ги е канил.
  • 9 Стамат

    45 1 Отговор
    Ето кой пази джихадисти терористи и военнопрестъпници. Най големият от всички изброени.Гадн.ият кравар .шиба. на държава е ФАЩ. Казва си го наглеца направо в прав текст .Не трепете терористи че ни трябват.Вършат ни чудесна работа да съсипват държави .
  • 10 Jericho

    3 38 Отговор
    Беше,ми много интересно,първия път с томахавките, като ги изсипаха американците от корабите си. Руснаците стояха в ъгъла и подсмърчаха ,после бяха намерили една Томахоук и я разнасяха като на парад(те такава технология нямат),пьоздин-путин пък задаваше,въпрос от рода: Ама вие какво искате от нас,сега? Ами да отговориш на американците с твойте ракети бе,обаче не му стиска! А на американците въобще не им дреме на самолетоносача,отидоха си като пичове до Сирия,пуснаха си бомбите (франсетата и те барабар Петко с мъжете), и си бегаха. Имаме много точна поговорка за тази ситуация в България: Руснаците го вадят голям,ама мек! USA ако,се заемат сериозно с Украйна,няма да има сепаратисти до 3 дни. Руснаците, първата им работа,ще е да оревът орталъка,те друго и немогат. Кажете,че не съм прав,не беше ли такава ситуацията с томахавките?

    Коментиран от #14, #16

  • 11 моко бъчвата

    3 18 Отговор
    Да видим дали си вземаха поука от “Вагнер“
  • 12 Стамат

    33 1 Отговор
    Преди време се запознах с един американец беше учител тука в БГ.И той ми разказа една история.Веднъж попитал един офицер краварски.Добре защо съсипахте Ирак . отговора е бил .Ти искаш ли да имаш работа евтин бензин и хубава къща.Много ясно че отговора е бил да искам .Ами това е начинът.Щом искате ще мълчите . Америка се издържа от войни.
  • 13 Happy Labor Day! Felles!

    2 26 Отговор
    Руснак и поука?!? Това си е нон-сенс!
    Водка, анцунг,Лада ,това е руския живот в 95% от случайте.
  • 14 СссереМ

    1 21 Отговор

    До коментар #10 от "Jericho":

    Няма по правилен коментар за ситуацията в момента от тоя.

    Коментиран от #17

  • 15 Borislav Popov

    18 1 Отговор
    А вие колко избихте в Мосул и Ракка ? За това мълчите ! Пълно фиаско .
  • 16 Borislav Popov

    22 1 Отговор

    До коментар #10 от "Jericho":

    И какво удариха томахавките? Още на следващия ден летището работеше! А руснаците им бъгнаха навигацията и томахавките цял ден обикаляха из улиците да търсят адреса !

    Коментиран от #20, #27

  • 17 Borislav Popov

    22 1 Отговор

    До коментар #14 от "СссереМ":

    Овчи - ти спа ли тая нощ ?
  • 18 Асад

    20 1 Отговор
    Доналд, кажи на вашите бунтовници да се махат в Лос Аламос и няма да нападаме идлиб, само ще си идем у дома! Дони, е знаехме, че да си изгониш крадец от къщата си е престъпление? Вие защо затваряте тогава влизащите в чужди домове, некаени? Доналд, тоя номер си го научил в България... Там като хванат крадец на баби и дядовци и къщитеСъда ги пуска. Приятелю, всички сте от Отворено общество, нали?
  • 19 Хи их хи

    20 1 Отговор

    До коментар #6 от "СссереМ":

    Добро утро хахо! Пак си подранил, да видим в колко часа ще ти свърши работния ден!
  • 20 аналитик

    10 0 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Ей, не се подигравай, товае кошмар. Представи си, че седиш на кафе и покрай теб летят Томахауки, бъгнати от руски хакери? Ад.
  • 21 Ал насрала

    17 0 Отговор
    А турция като напада от години кюрдски градове с танкове що не рива бе?
  • 22 Изтръмп

    17 3 Отговор
    Незвисимост за Тексас, окупиран незаконно от краварите !
  • 23 Сунай

    12 0 Отговор
    Фесовете като трепеха кюрдите що не се намеси никой а гледаха сеира
  • 24 линколн

    17 0 Отговор
    Опа Идлиб, там ли е последното гнездо на терористите в Сирия?
  • 25 Посерко,

    11 1 Отговор

    До коментар #6 от "СссереМ":

    бягай бързо в помията.
  • 26 антинато

    12 3 Отговор
    Задава се ядрена последна война за човечеството на земята провокирана от САЩ и техните слуги от нато. Ракетите ще полетят вечерта в 17.00 часа и след първите взривове ще се изпарят стотици милиони човешки същества. Даже и след като цялата земя е мъртва , ракетите ще продължават да се взривяват. Земята ще стане изгорена безжизнена пустиня като Луната.
  • 27 аналитик

    11 1 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Ти не разбираш но от победната тактика на янките. Те не искат война, а парички и ресурси. Тяхната тактика е Печалбата. Ето и през ВСВ оставиха Райха да стигне до Масква и когато Съветската армия погна вермахта по петите към Берлин, решиха да отворят Втори фронт, за да са на масата по оформяне на следвоенния свят. И накараха яшонски дженералс да навият императора им и хакнаха Пърл Харбър. Последва Хирошима и Нагазаки, Нормандия... Химлер е знаел къде и кога ще е десанта. Но са воьили преговпри с Алън Дълес, да се съюзи Сащ с Германия срещуСССР. Щатите преценят, че съветите напредват бързо към Берлин и е по-изгодно да влязат преди тях там, за да определят правилата. След шрдговори чрез Ватикано, италианските части се предават, а преговарящите от Райха не изпращат подкрепа на германските части по време на преговорите. Ефекта е ФРГ и ГДР... Сега искат петрола за корпорациите си и слугинско правитдлство в Дамаск. Янките са най-хитри, те знаят, че верните кокершпаньоли ООН, НАТО, Лондон, Париж, Берлин, София Прайд, ... по света ще оправдаят тези действия,

    Коментиран от #28

  • 28 Borislav Popov

    10 3 Отговор

    До коментар #27 от "аналитик":

    Аз всичко разбирам. Не си открил ти топлата вода. Знаят го и бабите. Заради срива на икономиката който ще се получи в цял свят при една война още ги търпят краварите. Но подготовката за края на долара върви с пълна пара .

    Коментиран от #29

  • 29 русия е джудже

    4 8 Отговор

    До коментар #28 от "Borislav Popov":

    Можеш ли да ни кажеш горе долу кога да очакваме ,разни икономически джуджета като руската кочина да бутнат долара ?

    Коментиран от #30

  • 30 Borislav Popov

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "русия е джудже":

    Споко бе - ще си го менкате по между си вътре в алианса ! Стискай ги хартийките - не се плаши . Ако се налага ще отидеш до обора да си ги похарчиш!
  • 31 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ПОВТАРЯМ ИЗТРИТОТО : "ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ...АСАД ПРЕДУПРЕЖДАВА ТРЪМП :" ВНИМАВАЙ КАК ПОМАГАШ НА НЮ ОРЛИАНЗ -СЛЕД ПОРЕДНИЯ ТАЙФУН -ГОВЕДО ! -ГЕННО МОДИФИЦИРАНАТА НЕГЪРСКА С.ГА.Н ЩЕ ОТВЪРНЕ НА" СПАСИТЕЛНАТА МАНИПУЛАЦИЯ "!!! ЩЕ ЗАБРАВИШ ЗА ХЮСТЪН ГН.УСЕН РУСКИ ПРЕЗИДЕНТ!!! --- А ...А ....А ???
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Торбалан

    0 1 Отговор
    Репчат се ушанките, но накрая да не стане като през февруари с "непобедимите" Вагнеровци, когато за 2-3 часа 400 руснаци станаха на дреб...