4 Септември, 2018 09:03 27 420 132

САЩ готвят чудовищни удари в Сирия

  • сирия-
  • сащ-
  • русия-
  • башар асад-
  • удари-
  • атака-
  • идлиб

Напрежението расте

САЩ готвят чудовищни удари в Сирия - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Силите на президента на Сирия Башар Асад са в повишена бойна готовност заради доклади, според които американските въоръжени сили подготвят сериозна атака срещу режима в Дамаск, пише турското издание „Йени Шафак“.

Американската армия е в процес на планиране на нападения срещу над 20 позиции на режима в Дамаск. Полковникът от армията на Сирия Абу Фирас заяви пред изданието, че при евентуална атака в северозападната провинция Идлиб, САЩ най-напред ще ударят някои от основните военновъздушните бази на силите на Башар Асад.

По-рано Дамаск заяви, че САЩ се готвят да инсценират химическа атака, за да оправдаят военна операция в страната. Американските сили вече нанесоха въздушни удари срещу правителствените сили след предполагаемата химическа атака срещу цивилното население.

Междувременно американският президент Доналд Тръмп предупреди сирийските правителствени сили да не нападат Идлиб, защото това би било „безразсъдно“. Тръмп предупреди Русия и Иран да не правят такава пагубна хуманитарна грешка. Коментарът му беше направен заради готвена офанзива в провинцията, която е под контрола на бунтовниците. Има информация, че режимът на Асад готви огромна офанзива.

Правителството на Франция предупреди, че ще има „катастрофални последствия“, ако сирийските сили и техните съюзници стартират настъпление срещу провинция Идлиб – последният район на страната, контролиран от бунтовническите сили. Сирия е в гражданска война от 2011 година насам. Режимът на Асад е подкрепян от руските сили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 експерт

    256 42 Отговор
    Говедата пак квичат и пак ще ядат боя.

    Коментиран от #32, #59, #115

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Чудомир

    199 24 Отговор
    Да са "чудовищни"... колко да са чудовищни... Ще изстреля бай Дончо пак стотина стари, нефелни "томахавки", да позавърти малко оборот на неговите хора от ВПК. И даже е обещал на Путин и Асад процент, за компенсация.
  • 4 американските свине

    223 31 Отговор
    Няколко пъти вече се изложиха, загубиха Сирия, загубиха ИД, осраха се при бомбардировките , ама продължават да квичат.
  • 5 Българина

    195 23 Отговор
    Лицемерни юдеи. Това което казва е вие ще убиете цивилно население и ще предизвикате хуманитарна криза. А нашите чудовищни удари носят само мед и масло, вярно а обогатен уран, но пък е американски.

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Стига с кибератаки в този сайт

    51 16 Отговор
    Защо вчера имаше фалшиви новини, че Франция е принала Асад? Жалки сте!
  • 8 We are jankies,and ist Time for Punch!

    32 204 Отговор
    Е американците нямат страх да започнат война,виж руснаците само на слаби във военно-тактическо положение араби налитат!
    Този път,ще ви изненадат американците с друго,няма да са Томахоук,ей така за да се чудите ,какво е това. А руснаците пак ,ще гледат като бебе в лампа. Good Bless Donald Trump !!!

    Коментиран от #11, #16, #18, #43, #118

  • 9 Българина

    45 6 Отговор

    До коментар #6 от "българче":

    Дали грешката не е умишлено иронична?

    Коментиран от #14

  • 10 Румяна Костова

    174 17 Отговор
    Америка и Франция вече дори не крият,че защитават терористите и последната им крепост.Ето, пуснали са котва около Сирия и чакат техните агенти да охлорът някой квартал в Дамаск,че да си метнат бомбите отново .Няма ООН, няма световна общественост.Няма никакви други организации с тежест, които биха спрели безумството на Америка.А Макрон приглася на Тръми, нали държи да остане любимата му жена.Все ни повтарят,че него готвят да застане начело на Европа.Къде обаче е Мей и защо закъснява да се безпокои за съдбата на терористите в Идлиб?
  • 11 българче

    104 13 Отговор

    До коментар #8 от "We are jankies,and ist Time for Punch!":

    Говедата фалираха. А ти си лай.

    Коментиран от #114

  • 12 Borislav Popov

    126 14 Отговор

    До коментар #6 от "българче":

    Дали ще е обеднен или забогатял - тебе кво те топли ? С колко скочиха раковите заболявания след бомбардировките в Сърбия че и у нас ?
  • 13 доклад

    63 5 Отговор

    До коментар #2 от "Руските свине":

    Прост,прост ама да си чак толкова прост и неграмотен е срамно.Свине на са,но ти си африканска чума.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 българче

    74 10 Отговор

    До коментар #14 от "българче":

    А говедата - едни умници...
  • 16 Румяна Костова

    63 12 Отговор

    До коментар #8 от "We are jankies,and ist Time for Punch!":

    ,,Руснаците гледат като бебе в лампа".Печелите приза за оригинален бисер ! Само така,че ушанки, каскет,боярашник, кочина,се изтъркаха от редовна употреба.
  • 17 Видимо

    116 9 Отговор
    Последните отчаяни напъни да се попречи на победата над терористите. поне се вижда кой точно ги подкрепя и кой не...
  • 18 Borislav Popov

    102 14 Отговор

    До коментар #8 от "We are jankies,and ist Time for Punch!":

    Видяхме ги краварите и във Виетнам , и в Сирия ,и в Афганистан. Не могат да се справят с много по слаб противник а тръгнали да се репчат на Викингите ! А бой де ! То Ким водородния им скри шайбата че остава Китай и Русия да ги набарат.

    Коментиран от #26, #116

  • 19 гост

    130 8 Отговор
    Е те са си чудовища, какво друго да правят.
    Представете си, че у нашата страна САЩ решат да подкрепят бунтовници, които не одобряват режима на Борисов и започнат атентати в училища, болници, по пътищата. Американците не желаят да се договарят или да се опитват да наложат политически възгледи на самото правителство, а директно отиват в лагера на бунтовниците, въоръжават ги и ги подкрепят, за да ходят и да се сражават с настоящото правителство. А Сирия преди войната е процъфтяваща страна в региона, а САЩ и тяхната намеса предизвикаха смъртта на стотици хиляди мирни хора. Прочетете и вижте какво пише за страната преди 15тина години, как е било, как са живяли хората. А сега е мизерия и смърт навсякъде, за да може да има къде да се пласират оръжията на онези.

    Коментиран от #33

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 някой

    69 3 Отговор

    До коментар #6 от "българче":

    Урана основно е 238 и 235.235 е ядрено гориво и също материал за атомни бомби.Обедненият уран си е чист уран,но по-малко радиоактивен.И само американците го ползват,и то далеч от Америка.
  • 22 ami ogledayte se

    69 4 Отговор
    А в Украна какво е? Защо там нападате сепаратистите и ги избивате, а в Сирия, законната власт не може да прави Същото със джихадистите?
  • 23 Инкогнито

    85 8 Отговор
    Смешниците от НАТО отново ще издумкат няколко ракети в пустинята за да не са капо и ще си плюят на петите.Като миналия път!
  • 24 Факт

    92 8 Отговор
    Hell bless Donald Trump and all cannibals!!!
    САЩ имат химически и атомни заряди за ракети и бомби за авиацията с изтекъл срок на годност и искат да ги утилизират безплатно в Сирия.
    Все пак САЩ е единственната джендърска страна на този свят избила милиони мирни граждани, жени, деца и старци с атомно оръжие или безсмислено убийство на хора по целия свят и в Америка.
  • 25 томахавки

    63 7 Отговор
    То томахавките вече трябва да се мятат с хиляди, че руснаците ги разкодират в момента и за друго не стават. Или 1000 или николко. Сто или двеста томахавки няма да постигнат целите си. От тях ще попаднат в целто 30-ина. А ако изсрелят 1000, стотина ще минат цедката. Хем ще си изтрият позора от предния път, хем ще са измятали "компроментираните" балтийки.

    Коментиран от #121, #122

  • 26 Д'мин

    43 3 Отговор

    До коментар #18 от "Borislav Popov":

    Тук ще бомбят яко! Каубоите по асадистите, рашъните по ал Кайда-ал Нусра, сега са ХТШ,т.е. "демонократизирани" в Идлиб. Руснаците няма да се конфронтират пряко с американците, и обратно. Едните ще пускат Томахавките, другите ще се опитват да свалят каквото могат. Тръмпчо ще бие по каските на сирийската армия, рашките по чалмосаните. Сред тази какафония долу на земята сирийците ще се мъчат да трепят аллахакбарците колкото могат. Анализаторите в Москва и Вашингтон ще се хванат за писалките и ще пишат кой, кога, как, какво! За да си знаят номерата!
  • 27 onq s konq

    19 51 Отговор
    Въпросът е защо след като Русия провежда ГРАНДИОЗНО ВОЕННО УЧЕНИЕ със НАЙ-МОДЕРНОТО СИ ВЪОРЪЖЕНИЕ И СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ВОЙНИЦИ ,"големите" ОТ НАТО вместо да "пълнят памперси" се канят да се "поразкършат" малко в Сирия и да покажат "КОЙ Е БАТКО"?!Не стига това,ами ЗА ДА БЪДЕ УНИЖЕНИЕТО "както пише по книгите",САЩ най-безапелационно СРИНАХА ПРЕДИ ТОВА ВАЛУТИТЕ на "некои дръвчести се държави"...Затова и е належащо за БГ да си направи извода:Последно-НИЕ НА ПЕЧЕЛИВШАТА СТРАНА ЛИ СМЕ,ИЛИ НА ГУБЕЩАТА?

    Коментиран от #28, #31, #35

  • 28 любопитен

    48 6 Отговор

    До коментар #27 от "onq s konq":

    Абе ти на кой забелваш банана на Козяк 16?

    Коментиран от #30

  • 29 Kcaniba

    48 3 Отговор
    цялата хумвлитарна грешка е няколко стотин амерски инструктори и десетки хиляди главорези от идил, в които е инвесьирано милиарди от жидомаслнските кръгове!!!
  • 30 onq s konq

    6 24 Отговор

    До коментар #28 от "любопитен":

    Бъркаш Централата-аз съм на "Коняк",не на "Козяк"
  • 31 Borislav Popov

    39 4 Отговор

    До коментар #27 от "onq s konq":

    Какво ша показват бе ? То вече ги изритаха от там . Тая провинция е последната. Един последен напън и ги няма там ! А какво обещаваха на кюрдите ?

    Коментиран от #34

  • 32 нАКа 47

    4 9 Отговор

    До коментар #1 от "експерт":

    Пак? Кога е е било това, та сега пак?

    Коментиран от #49

  • 33 Друг Гост

    38 4 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    Един Гост публикува във факти.бг: Представете си, че у нашата страна САЩ решат да подкрепят бунтовници, които не одобряват режима на Борисов и започнат атентати в училища, болници, по пътищата.???
    А не е ли Борисов фен на САЩ и посещенията му нощем в краварското посолство, както и да поставя цветя пред паметника на убитите американски летци от Националният Български Герой кап. Списаревски? Не се ли разхожда Борисов до къде ли не за да закупи американски военен скраб за Дългарската армия?
    Не е ли Бойко Борисов джендърът довел България до световен корупционен просперитет и целенасочено, постоянно, упорито афтанизиране според него на"Лош Български човешки материал"?
    Не ли Бойко строителят на Боркурове за борба с опонентите си и раздавача на пържоли за кучета открили поредната Българка затрита от режима Борисов?
    Или ще кажете : Не! Той не е манифистирал на ГЕИ парадите в София заедно с посланникът на САЩ?
  • 34 onq s konq

    9 26 Отговор

    До коментар #31 от "Borislav Popov":

    Е как ще са "изритани от там",пък ще нанасят ЧУДОВИЩНИ УДАРИ?А тоя който ги е изритал,ЗАЩО СЕГА ПЪК НЕ МОЖЕ ДА ГИ ОЗАПТИ?-нещо не виждам логика.А след като са "изритани" ,ЗАКРИТИ ЛИ СА БАЗИТЕ НА САЩ И ДРУГИТЕ НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ,или си стоят?А могат ли въпросните ИЗРИТАНИ да си останат за неопределено време в Сирия и ТЕ пък да си ритат там когото и когато си искат?
  • 35 Пешо

    43 9 Отговор

    До коментар #27 от "onq s konq":

    За сега сме в НАТО - т.е. на губещата страна.

    Коментиран от #36, #47

  • 36 onq s konq

    7 21 Отговор

    До коментар #35 от "Пешо":

    Ха!А да си чувал поговорката че "Човек когато губи,не знае пък какво печели"?
  • 37 Мемфис

    14 58 Отговор
    Крайно време е Щатите да размажат това лaйно, а след това и онова -малкото на север, но разнасящо воня по цял свят!

    Коментиран от #38

  • 38 хигиенист

    31 7 Отговор

    До коментар #37 от "Мемфис":

    много ти меля устата ! Изглежда , че се храниш с ла.на ! Внимавай некоя вечер в тъмното да не те нахранят с същите тези ла.на

    Коментиран от #129

  • 39 ким

    32 12 Отговор
    Грешката на Русия и Китай е , че са солидарни с САЩ в санкциите срещу Северна Корея. Никаква подръжка на САЩисаните. Веднага да дадат на Ким съвременни технологии и хиперзвукови ядрени ракети, само така ще бъдат натикани в ъгъла краварите

    Коментиран от #41

  • 40 говорител на МО

    15 2 Отговор
    Ген - щаба на БА е пак във форума. Министърът обеща, да им реже от заплатите.
  • 41 onq s konq

    10 24 Отговор

    До коментар #39 от "ким":

    Ти не разбираш.Дори само да си помислят да въоръжат "модерно" СК,то на мига САЩ ще са ОБОРУДВАЛИ УКРАЙНА със съответните ОРЪЖИЯ така,както НИКОГО ДО СЕГА.А разликата и,че СК е очень далеко от САЩ,а Украйна...е "на браздата" с Русия и базирани там ракети дори и извънземни не могат да ги спрат!

    Коментиран от #42, #45, #46

  • 42 Гост

    13 6 Отговор

    До коментар #41 от "onq s konq":

    Блаженни вярващите тяхно е царството небесно.дали е така със земното???.

    Коментиран от #44

  • 43 :):):):)

    20 8 Отговор

    До коментар #8 от "We are jankies,and ist Time for Punch!":

    Много фантастика четеш. Ти какво, да не би да чакаш трансформъри да пуснат краварите. Най много някой трансджендър с М16 да видиш и памперса му кафяв

    Коментиран от #117

  • 44 onq s konq

    6 11 Отговор

    До коментар #42 от "Гост":

    Ап-солютно,само заменяш "вярващи" със "богати"
  • 45 Бай хой

    20 8 Отговор

    До коментар #41 от "onq s konq":

    И на следващия ден тия хамерикански плюскала ще са в руски ръце.
  • 46 Може може

    22 7 Отговор

    До коментар #41 от "onq s konq":

    Ама дали са пък чак толкова тъпи краварите, че да предизвикат окончателното изчезване на Украйна от картата на Европа? Ти как мислиш?

    Коментиран от #50

  • 47 русия е джудже

    9 44 Отговор

    До коментар #35 от "Пешо":

    НАТО е най-силния военен съюз създаван някога ,който съдържа най-богатите и развити държави.Дори страни които не са в НАТО ,ще са на страната на НАТО.Как тогава сме на грешната страна ,ограничено русофилче ? Само САЩ имат няколко пъти по-силна и модернизирана армия от руските военни джуджета ,а като прибавим и НАТО ,путинопитеците ще бъдат смазани за няколко часа.Това е просто безмислена надпревара в която кремълските джуджета са обречени и затова путиновци си мишкуват откъм действия и правят само анимациики.

    Коментиран от #58, #61

  • 48 Един ....

    32 6 Отговор
    На САЩ всичко е чудовищно , най-вече памперсите !
  • 49 куку руку ку

    32 5 Отговор

    До коментар #32 от "нАКа 47":

    Корейската война, Виетнамската война... изнесоха се като бити псета.
  • 50 onq s konq

    5 14 Отговор

    До коментар #46 от "Може може":

    Обясних точно и ясно какво ще последва ИЗПРЕВАРВАЩО,ако Русия въоръжи със върхова техника СК както някои тук предлагат.Което значи "тъпотия за тъпотия","каквото почукало,такова се обадило" и т.н.
  • 51 Боклучари

    22 4 Отговор
    Аде от кога чакам да видя какво ще Стане в Сирия да знам кой път да хвана. Виждам че повечето от населението на земята е много Тъпо.Лъжат ги от всякъде, не могат да разберат койса най гадните Терористи. Едните са били джихадисти другите демократи а пък още по другите били най лошите Руснаците. Заради всичко негативно по света бил виновен ВСЕ ПУТИН. НЕКА ПОЧВА ТСВ И ЩЕ ВИ ИМнаВсичките.Капеталисти комунисти Соросдрисли и хомопедалисти и най вече на продажниците
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 стоян георгиев

    10 10 Отговор
    иска им се на турците сащ да нанесат чудовиищни удари ама няма!!!!!ердоган като купуваше руските ракети и плашеше с османски шамари да бе мислил.

    Коментиран от #56

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 патриотъ

    27 4 Отговор
    САЩ готвят тоталния си крах в Сирия!Ако посмеят да направят някоя глупост,това ще е краят на кравароподобните!

    Коментиран от #63

  • 56 Трол

    11 2 Отговор

    До коментар #53 от "стоян георгиев":

    Тихо Десо, че в Ракка има епидемия от тиф! Там в американската Ракка! Слагай бяла каска на картуната и тичай да вливаш физиологичен разтвор на пострадалите!

    Коментиран от #60

  • 57 Едо

    7 4 Отговор
    ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ВИЕ, КОИТО СТЕ ГОНЕНИ ОТ СВИРЕПА СЕБЕПРАВЕДНОСТ И БЪЛВАТЕ ТОЛКОВА МНОГО ЗЛОСТ И КАТО ЖАЛКИ БАЛЪЦИ СЕ ХВАЩАТЕ НА ВСЯКА ПОДХВЪРЛЕНА ВИ МЕДИЙНА ПРОВОКАЦИЯ, СТЕ МНОГО ДУХОВНО ПРОСТИ ХОРА. КЪДЕ СЕ ПОДХЛЪЗНАХТЕ ПО ТОЗИ ГРЕШЕН ПЪТ, КОЙТО Е ПЪТ КЪМ НИЩОТО. ПРИЗОВАВАМ ВИ, ДА СЕ ОПОМНЕТЕ, ДА СЕ ОПИТАТЕ ДА БЪДЕТЕ КРЕАТИВНИ, ГРАДИВНИ ЛИЧНОСТИ, ГОТОВИ ЗА ШВЕЙЦАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Касапин

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "експерт":

    Хората ме разпитват за телешко. Какво да им казвам?
  • 60 стоян георгиев

    5 17 Отговор

    До коментар #56 от "Трол":

    в рака вчера пристигнаха двеста нови самосвала и багера.интересно колко такива има в алепо хомс ,хама или гута.там тиф няма щото няма хора.градове призраци остават след идването на руснаците и асад.

    Коментиран от #66

  • 61 Borislav Popov

    18 4 Отговор

    До коментар #47 от "русия е джудже":

    Колко е общия брой на населението на държавите от нато ? Преспадни Турция - тя няма да се включи в авантюрите ви. А колко е населението на БРИКС ? Плюс Пакистан , СКорея , Иран, Куба,Беларус, Казахстан, Монголия , Филипините и т.н. Ще ядете хурката от всяка посока.

    Коментиран от #65, #67

  • 62 Да да

    15 3 Отговор

    До коментар #2 от "Руските свине":

    Барбркюто в Сирия мирише на телешко. Що ли?
  • 63 стоян георгиев

    7 9 Отговор

    До коментар #55 от "патриотъ":

    хахаха и ти като руски патриот много се радваш на американския крах а?що пишеш патриот с ъ в края,като си съветски такъв?
  • 64 Borislav Popov

    9 6 Отговор
    Колко е общия брой на населението на държавите от нато ? Преспадни Турция - тя няма да се включи в авантюрите ви. А колко е населението на БРИКС ? Плюс Пакистан , СКорея , Иран, Куба,Беларус, Казахстан, Монголия , Филипините и т.н. Ще ядете хурката от всяка посока.
  • 65 стоян георгиев

    5 9 Отговор

    До коментар #61 от "Borislav Popov":

    боре кво е тва брикс?и кво значение има броя на хората пред тяхото качество?отговори на тия два прости въпроса моля те!

    Коментиран от #68

  • 66 Трол

    12 4 Отговор

    До коментар #60 от "стоян георгиев":

    Казах ти да видиш в "Гуглето" има снимка с дати върху тях! Алепо-централната улица по време на терористите и след тях! Мога и да ти ги покажа, ама ще ме черпиш ли? И това не отговаря на поста ми за епидемията от тиф! Ма к'во споря с домакиня!

    Коментиран от #76

  • 67 русофилска подлога

    7 22 Отговор

    До коментар #61 от "Borislav Popov":

    БРИКС е съюз в който присъстват държавите които са отритнати от запада ,начело с руските кравари.Единствената държава която ви крепи съюзчето е Китай.Какъв ти е довода тук за населението на държавите ,като всички населения в този съюз са втора ръка хора и то най-вече в рашастан ? На всеки 10 мнения имаш 9 неадекватни без никакви аргументи и като ти обяснят в лицето колко си ограничен ,се скриваш в коментарите и отиваш да сереш в следващата тема.Ти си най-малоумната копейка и русофилска подлога.

    Коментиран от #69

  • 68 Borislav Popov

    16 3 Отговор

    До коментар #65 от "стоян георгиев":

    Що бе - какво е качеството на Китайците и Руснаците например спрямо тия от алианса ? Май качеството е че руснаците ще ги счупят от бой. А и количеството е важно. Не може само с един Рамбо да победиш населението на половината свят . Афганистан го доказа ! По логиката за качеството следва че Афганистанците са по качествени от бойците на алианса.

    Коментиран от #70, #78

  • 69 Borislav Popov

    8 4 Отговор

    До коментар #67 от "русофилска подлога":

    Бая наблюдатели имаше на последните сбирки ! Включително Мексико и Турция ! Ако ги сметнеш в % - вие оставате отритнатите и изолирани !!!
  • 70 guest

    3 8 Отговор

    До коментар #68 от "Borislav Popov":

    А бе пичага ,какви глупости пишеш и въобще в какъв виртуален свят живееш ? Това да не ти е средновековието да вкараш всички в битката с пръчки и лъкове ? Въобще самия факт, че подобни простотии ти се въртят в главата ,говори че си едно тийнейджърче което не осъзнава какво се случва в реалния свят.

    Коментиран от #71

  • 71 Borislav Popov

    13 5 Отговор

    До коментар #70 от "guest":

    Брато - живееш далеч от курника ! Не чуваш какво пее петела ! Свърши с еднополюсния свят . Колкото и да ревете - това е ! А и колкото по рано го разберете - по добре. Някои държави го разбраха и почнаха навреме да се ориентират в обстановката. А ти като искаш да си кон с капаци - твоя си работа .

    Коментиран от #73

  • 72 Townboy

    14 4 Отговор
    САЩ е световен агресор, типично за една империя. За малките държави има само една алтернатива или САЩ или Русия. Швейцария е изключение понеже е "портомонето" на тези които дърпат конците.
  • 73 guest

    5 7 Отговор

    До коментар #71 от "Borislav Popov":

    Виж какво ти е написано и ти с какви несвързани неща отговаряш.Дори самия ти ,не си нясно какво искаш да кажеш.Мен лично въобще не ме интерсуват отношенията на двете държави САЩ и Русия.Отбелязвам ,че пишеш откровено несвързани неща ,по теми от които си нямаш и капка идея ,а разсъжденията са ти на 15 годишен младеж.

    Коментиран от #74, #75

  • 74 Borislav Popov

    9 5 Отговор

    До коментар #73 от "guest":

    Ами я ти напиши нещо свързано което да прочета аз ? И какъв го дириш тогава изобщо тук щом смяташ че е под нивото ти ? Брей много придирчиви станахте шорошоидите !
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 стоян георгиев

    2 7 Отговор

    До коментар #66 от "Трол":

    централната улица казваш!!!!браво централната улица в алепо са я направили,а останалите улици,а хората?за тях кво се казва в гуглето?я кажи и за хама и хомс или гута там как са централните улици и къде са хората?искаш ли и аз да ти пратя снимки от гуглето?смях!

    Коментиран от #84

  • 77 Borislav Popov

    5 3 Отговор

    До коментар #75 от "русофилска подлога":

    Един друг ли се надъхвате ? От спортна злоба или щото толкова ви е вътъка ? Дедо днес че дава ли пенсията ? За това трябва всички шороши да бъдат обявени за терористи. Иначе няма да се оправи тая държава !
  • 78 стоян георгиев

    2 5 Отговор

    До коментар #68 от "Borislav Popov":

    ще ги счупят от бои казваш.качеството е и в боя ,но не само.качеството е в платежноспособността ,в иновациите в силата на обществото.та в нито едно от тях включително и в счупването от бои руснаци и китаици немогат да се мерят на западния човек.и кво е дказал афганистан?американците там с минимално количество хора контролират страна от 40-50 млн.същото е в сирия и ирак.та я ми кажи кво е брикс и що толкова се напъвате ватниците да го изкарвате нещо голямо и страшно?

    Коментиран от #79

  • 79 Borislav Popov

    6 4 Отговор

    До коментар #78 от "стоян георгиев":

    Каква сила бе братчет ? Редица хора в Съединените щати все още изпитват затруднения да плащат техните сметки — дори за нещо толкова важно като храната. Това е тежкото заключение на нов доклад, публикуван през уикенда от Urban Institute — надпартийна организация с нестопанска цел, базирана във Вашингтон, която е проучила през декември миналата година около 7600 възрастни американци, съобщава агенция MarketWatch. Проучването е публикувано преди официалното честване на Деня на труда в САЩ този понеделник.

    Около 39,4% от анкетираните възрастни американци са посочили, че през миналата година семействата им са имали проблем да посрещнат плащанията на поне една от базовите нужди като храна, лечение, жилищни наеми или комунални услуги. Почти 24% от запитаните пък са съобщили за трудности при плащането през 2017 г. на две или повече от основните за човека потребности, докато 14% са заявили, че са изпитали проблеми при покриването на плащания за най-малко три от тези основни нужди.

    Коментиран от #87

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Трол

    4 1 Отговор

    До коментар #76 от "стоян георгиев":

    Дай снимка от централната улица на Ракка! И пак нищо смислено, като отговор по поста ми за ти а в Ракка! Бягам по тъч линията, с бебе в едната ръка и херметическа тенджера в друта? Как беше Десо-смяааах! Елементарна си ми рожбечке! Цунки и ходи да минеш чиниите!

    Коментиран от #88

  • 85 Borislav Popov

    5 4 Отговор

    До коментар #80 от "Borislav Popov":

    Твоята може и да е ! Ама не и моята ! На всички шорошоиди и майките и сестрите - на магистралата да защитават западноатлантическите ценности !!!! А и вие джендърите трябва да се включите .
  • 86 Borislav Popov

    1 5 Отговор

    До коментар #81 от "Borislav Popov":

    А на тебе ще ти го туря демократично - където пожелаеш !

    Коментиран от #92

  • 87 стоян георгиев

    4 7 Отговор

    До коментар #79 от "Borislav Popov":

    хахаха точно така другарю.в америка възрастните хора мрът от глад ,а в русия благоденстват!!!!ти дано си над 75 иначе си направо за болница.преди три дни мои приятел се върна от състезание в сащ .бяха наели трима души апартамент във вегас за 100 долара на седмица.храните в магазините на вегас са с 30% по-евтини от българия по негови думи.за доходите няма кво да говорим,както и за качеството на услугите ,дрехите,образованието,транспорта....та при бедните и гладни американци ежедневно бягат хиляди сити руснаци или поне искат да избягат.включително и много фенове на другаря путин като теб.интересно що ли го правят?на теб ти казах как ще успееш.правиш клип как караш жената и децата да идете в мурманск за да живеете там и го публикуваш в нета.после ще спечелиш много от предаването за наи-смешните хора и животни на планетата!смях!

    Коментиран от #89, #95

  • 88 стоян георгиев

    1 5 Отговор

    До коментар #84 от "Трол":

    ще ти дам от рака ,алепо ,хама,хомс и гута.и незнам що си мислиш че ме ядосваш с желанието ти да ме изкараш жена?всъщност знам,щото си задръстеняк и сексист.казах ти и преди и сега идваш и ме виждаш после един месец в пирогов и само ще куцаш!

    Коментиран от #90, #91

  • 89 ссссссс

    2 10 Отговор

    До коментар #87 от "стоян георгиев":

    Този каскет е на заплата и си личи от далеч.Естествено ,че никой няма да му се върже на платените мантри.САЩ е най-развитата ,богата и елитна държава и има защо.Русия от друга страна е с технологичното развитие на Филипините ,с икономиката на Индонезия и със стандарта на живот на Бахрейн.За руснаците елекричеството и храната са лукс.САЩ са нацията ,която изхвърля най-много храна и вместо да се хранят децата в Сомалия ,спокойно тази храна може да се пренасочи към Русия.

    Коментиран от #94, #96, #105, #113

  • 90 Трол

    5 2 Отговор

    До коментар #88 от "стоян георгиев":

    Първия ти ник как беше? Д. Д. давам инициалите, ти продължи!
    А до 89, Сссрем, прощавам ти!
  • 91 Трол

    6 1 Отговор

    До коментар #88 от "стоян георгиев":

    Рожбе, ми аз и сега си куца! Щото ми е кеф да се подпирам на средния крак! А относно "Дианабад", бях и видях! Не ми се напъвай за Пирогов! А да, щях да забравя-смяааааааааах!

    Коментиран от #93

  • 92 Borislav Popov

    2 8 Отговор

    До коментар #86 от "Borislav Popov":

    Като ще ми го туриш ,кажи къде си бе анонимно мишле.Ще ти разцепа муцуната ,нещастно русофилско копеленце.Дай някакви кординати и да ти приключа жалкия и черен животец мършо !

    Коментиран от #97

  • 93 стоян георгиев

    2 7 Отговор

    До коментар #91 от "Трол":

    и като видя що не викна ето ме с третия крак да ти го завра в гърлото през газа?много си смел през компа мишке насрана!

    Коментиран от #107

  • 94 стоян георгиев

    4 9 Отговор

    До коментар #89 от "ссссссс":

    тва е повече от ясно.мършите от комунистическата партия нямат пара за друго ,но за да потдържат някои и друг дезинформатор все ще съберат.те тия едва ли вземат много като им гледал изпадняшкия акъл!
  • 95 Borislav Popov

    2 4 Отговор

    До коментар #87 от "стоян георгиев":

    SNAP’s model is working, but to further reduce food insecurity, it needs a boost—not a funding cut. February 22, 2018 . The administration’s fiscal year 2019 budget proposal includes a 27 percent cut ($213 billion) to the Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP) over the next 10 years and a major shift in how the program operates. That drastic funding cut could threaten the program that aims to reduce hunger and food insecurity by supplementing the purchasing power of low-income families and has removed 8.4 million people from poverty.

    Rather than slashing SNAP funding, we should find ways to improve the program, which served more than 42 million people through approximately $64 billion in assistance in 2017. SNAP reduces food insecurity and improves long-term health outcomes for low-income people, especially working families. But it isn’t perfect.

    Urban’s recent analysis found that the maximum SNAP benefit per meal of $1.86 doesn’t cover the cost of a low-income meal in 99 percent of the 3,108 US continental counties (including Washington, DC). The average cost of a low-income meal is $2.36, 27 percent higher than the SNAP maximum benefit. On a monthly basis, the maximum SNAP benefit falls short of meeting meal costs by $46.50 per person.

    Коментиран от #101

  • 96 Borislav Popov

    1 5 Отговор

    До коментар #89 от "ссссссс":

    SNAP’s model is working, but to further reduce food insecurity, it needs a boost—not a funding cut.February 22, 2018. Although most families in SNAP use the benefits to supplement their food budget, 4 in 10 households in the program have zero net income (either because they have no household income or because their qualifying income is reduced to zero after accounting for eligible expense deductions) and qualify for the maximum benefit, meaning SNAP is their only source of money for food.

    Local food prices vary across the US, but the current maximum SNAP allotment is the same no matter where a recipient lives. This trend affects all types of communities in all geographic regions, making it a concern for all policymakers and stakeholders.

    Amid proposals calling for reduced SNAP funding and projected revenue shortfalls in the wake of the Tax Cuts and Jobs Act of 2017 that might increase pressure on safety net programs, we should focus the policy discussion on whether the current program design maximizes its ability to reduce hunger and food insecurity among families in need of assistance.
  • 97 Borislav Popov

    3 6 Отговор

    До коментар #92 от "Borislav Popov":

    Не пожелавай нещо което не си виждал ! Че може и да те приседне !
  • 98 Borislav Popov

    4 9 Отговор
    Ама не ми излизай с тея фрази бе глупак.Казвай къде си да видиш как ще се найграеш шушумиго насрана

    Коментиран от #99

  • 99 Borislav Popov

    3 5 Отговор

    До коментар #98 от "Borislav Popov":

    Като почна на всяка мека китка да си давам координатите ... ! Дай си ти твоите бе отворко.
  • 100 ПЕНКО

    5 4 Отговор
    ВЕРОЯТНО ,ПО ЛИЧНИ ПРИЧИНИ УВАЖАЕМИЯТ ЖУРНАЛИСТ СЧИТА САЩ ЗА- ЧУДОВИЩЕ !/ НАЛИ:- "ЧУДОВИЩЕН УДАР" Е ОТ ЧУДОВИЩЕ /!!? ВЪПРОСЪТ МИ Е : " ИЗРАЕЛ ВКЛЮЧЕН ЛИ Е В "ЧУДОВИЩЕТО" :-ФРАНСЕЗЕ-АМЕРИКАНО-СЕМИТОС-БРИТС ????
  • 101 стоян георгиев

    4 5 Отговор

    До коментар #95 от "Borislav Popov":

    ти четеш ли кво си публикувал бе убавец?публикувал си американска програма за подпомагане на бедните,която дава помощи в пари за храна на 42 млн човека ,които получават 64 млрд.което прави по около 1500 долара годишно.демек в щатите 42 млн .човека получават по 120 долара на месец за храна ,като подпомагане извън пенсии извън заплати и т.н. сега тръмп иска да намали тия хора с 8 млн. и някои естествено не е съгласен.тва няма нищо общо с писаните от теб тъпотии.за сравняение в русия всичките пари дето взема всеки пенсионер са около 200 долара.дано можеш да направиш разликата ама се съмнявам предвид нивото ти.ако малко можеше да мислиш въобще нямаше да пишеш такива щуротии.в норвегия и германия също има подобни програми и да те питам там бедни ли са?

    Коментиран от #102

  • 102 Borislav Popov

    7 4 Отговор

    До коментар #101 от "стоян георгиев":

    Анджък бе умник ! Ти май не вдяваш за какво иде реч ! Като са толкова богати и охолни - за какво им е тая програма - а ? Нали много доходи - много нещо ? А после 42 милиона на помощи !

    Коментиран от #106, #128

  • 103 Слава РОСИИ!

    6 4 Отговор
    ЛайнЯНКИТЕ готвят "чудовищно" повторение на мижав десант от рода на "Нормандия - Неман" и пак да се наредят до братушките за медали!Но не нам вече тези номера!
  • 104 Аоо

    7 4 Отговор
    Да си еб т майката американска и еврейска само войни правят какво е виновен сирйския народ ,че някакъв си кюрд не иска да се отегли.
  • 105 Димо

    1 1 Отговор

    До коментар #89 от "ссссссс":

    Аман от ТЪПОНДЕРИ ,затова нацията ни загива !
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Трол

    5 1 Отговор

    До коментар #93 от "стоян георгиев":

    Аааа, ако продължаваш да си толкова груба, няма да те обичам!
  • 108 666

    3 8 Отговор
    пак ще мирише на изпечени вагнеровци

    Коментиран от #109, #112

  • 109 Цанко

    1 6 Отговор

    До коментар #108 от "666":

    Този път ще са много повече анихилираните ихтамнет!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Мърва

    2 3 Отговор
    До Borislav Popov.. С колко скочиха раковите... Е с колко скочиха дай инфо ?
    Е ще трябва да си спомниш и Чернобил, ама не ти отърва !
  • 112 Симо

    7 3 Отговор

    До коментар #108 от "666":

    Мирише на настрани гащи. Впрочем историята с Вагнер се оказа фейс нюз. Нищо ново. Поредната американска инфо пръдна. Само овцете като тебе вярват на подобни партенки.
  • 113 Nemess

    4 3 Отговор

    До коментар #89 от "ссссссс":

    Ти сигурно си бил в русия скоро и затова знаеш как е сега....и също и в америка и казваш какво си видял....тея глупости де ги говориш де ги заучи на събрание на герб ли???
    Ха ха хааиииииоооооо
  • 114 Пали москвича и бегай,бе.

    3 6 Отговор

    До коментар #11 от "българче":

    Фалираха?!? Твойте руски господари,дето са назначени от пьоздин-путин! Колко военни проекта са замразени за поне 10 години от руские,бе гьонсурат! Безработицата в USA е най-ниската от 18 години бе, охлюв! Дай друга страна с такива показатели.....айде давай да видим. Руские строят в Грозни,щото Кадиров го поиска от пьоздин,и оня почна да реже,от военни проекти,вдигна цената на бензина, алкохола, цигарите,сега удари и по пенсийте.
    Руската икономика без ЕС е чао,а Американците изкара да се изтеглят доста от пройзводствата,апропо още работни места, подобрено заплащане,заплати, придобивки за американците,не за китайци,германци, холандци и др.
  • 115 Борис

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "експерт":

    Дааааа, ще ядат американците пердах, както когато насраха пияните ватници от Вагнер. Даже вече има хубаво име "Салата Вагнер".

    Коментиран от #130

  • 116 Не ви стиска да се сбием,руские!!! Айде!

    2 6 Отговор

    До коментар #18 от "Borislav Popov":

    Еххххх тая руска гордост Виетнам! Вие почнахте играта с подкрепа за трета държава,без никой да ви е намесвал. Що Афганистан,нещо не мога да разбера, талибаните водят партизански планинско- Козарско отряди. Контролът в Афганистан е наш,вие като бяхте там,се изтеглихте със скоростта на бит джендър. Ирак,е наш(Кюрдистан на Барзани също,ако щеш).
    В Сирия,подкрепяхме финансово и оръжейно, умерената опозиция.Да грешката е ,че разчитахме на тия а оръжието,се оказваше в ръцете на ИС. Пропуск е ,че разчитахме на слабо подготвени араби,дето срещу жени и дрога и два пъти Алах Акбар,се въртят в убежденията си като ветропоказатели. А и вие работите с Асад и редовната му наборна армия,ние никога и при никакви обстоятелства няма да работим с него. Твоя любим Ким,нали знаеш къде е учил,така добре че Дони го ,,светна''за съюз със Юга. Китайците почнаха да се правят на ощипани моми,за ембарго нас Ким,то тяхна си работа,жертваха милиарди заради,уж по-малкото си братче.

    Коментиран от #120

  • 117 We are jankies,and ist Time for Punch!

    3 7 Отговор

    До коментар #43 от ":):):):)":

    Чакай малко, без аналогови, военно космически и прочие са уж реални наименования на уж действителни служби.И ти с какви, очи ме обвиняваш във фантасмагории?!?Джендър с М16 .....wow годината е 2018,Алоо,има безпилотни самолети, Ф-35 и много други,виж това,че вие на 2 бутилки водка ви се привиждат джендъри е ваш проблем,не наш. Вашата гордост Миг-овете никога не са по един в небето,защо според теб,а. Това ти е за домашно!
    Първия,път като хвърлихме ,,ръкавицата''( с Томахоук от корабите),каква беше вашата джендерска реакция,бе байо. Нали и ваще Черноморски,балтийски,азиатски,извънземен флот беше там.......да като зрители.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Ариец БГ

    5 1 Отговор

    До коментар #116 от "Не ви стиска да се сбием,руские!!! Айде!":

    Афганистан- правителството владее Кабул и още два три града-селото е на талибаните.
    Набутахте и васалите от НАТО, но нещо без да Ви пречат руснаците издухвате.
    Ирак-само видимо е с Вас- изцяло е под контрола на Иран и милицийте Аш Шааби(IRG).
    Южен Ливан е под Ирански контрол- на север 50 на 50 Израел и СА.
    СА ,ОАЕ и Израел са под Ваш контрол.
    Катар е с Турция, а Египет неутрален.
    Югоизточна Азия са с Вас само Япония и Южна Корея, а всички останали ви недолюбват.

    Ако се пусне коя е най -мразената държава в Света САЩ ще е на първо място- най много Ви мразят арабите, след това народите в Южна Америка и чак след това в Югоизточна Азия начело с Северна Корея, Нианмар и Виетнам.

    Коментиран от #123, #124

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 ССС

    4 2 Отговор

    До коментар #120 от "Ариец БГ":

    Тя не е гражданска война,повечето от опозицията са чужди граждани внесени от демократичните страни да свалят Башар ал Асад!!!Защо тези демкрати не направят революция в Саудицка Арабия!!!Те там са голями "демократи", затова демократичните държави подкрепят власта в Саудите!!!
  • 124 Пича

    4 3 Отговор

    До коментар #120 от "Ариец БГ":

    Като гледам емигрантския поток все към САЩ.Май са обичани а не мразени
  • 125 Generalissimo FRANCO

    5 1 Отговор
    Сирия е единствената възможност за КРЕМЪЛ да упражнява военна сила извън Русия, с което се завръща на международната сцена като значим политически фактор ! САЩ и Израел са притеснени от координираните действия в Сирия на Москва, Анкара и Техеран. Налице е непозната взривоопасна ситуация, която може да има ужасни последици за мира в региона и в Европа!
  • 126 Ватници

    1 1 Отговор
    Авганистан?
  • 127 Ватници

    2 2 Отговор
    Аганистан погреба доста ватенки
  • 128 стоян георгиев

    1 4 Отговор

    До коментар #102 от "Borislav Popov":

    42 милиона получават помощи щото страната можхе да си го позволи.дава им 64 млрд. долара на година.тва е адекватно в българия всеки пенсионер да взема по 2500 лева от държавата за храна.прави се в много страни от запада ,но тва не значи че пенсионерите им са бедни.може да провериш кви са заплатите и пенсиите в щатите както и цените.или за теб е важно да не се дават помощи както е в русия .получаваш 100 долара на месец и тва е без помощи!!!!смях!!!!та след писаното за брикс,боя и помощите се оказа че си писал основно глупости ,а борка?
  • 129 Цанко

    0 1 Отговор

    До коментар #38 от "хигиенист":

    Нещо заплаха ли усещам? Ако беше нормален админа на този сайт, а не русороб, трябваше да те е докладвал на МВР!
  • 130 Цанко

    0 0 Отговор

    До коментар #115 от "Борис":

    Анихилирахаги!
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания