18 Април, 2022 09:05 2 120 6

Още пациенти с COVID-19 са починали в Шанхай

  • китай-
  • шанхай-
  • коронавирус-
  • омикрон-
  • ухан

От 10 март досега в Шанхай са направени над 20 милиона теста за коронавирус в опит да се овладее най-сериозната вълна на COVID-19 от откриването на вируса в китайския град Ухан през 2019 г. 

Още пациенти с COVID-19 са починали в Шанхай - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Трима пациенти, заразени с COVID-19, са починали във финансовия център Шанхай, предаде Ройтерс.

Това е първият случай, при който има починали пациенти от коронавирус от началото на сегашната вълна на COVID-19 в района.

В града днес бяха регистрирани 19 831 души, заразени с COVID-19, които нямат симптоми, което е по-малко от предишния ден, когато броят на заразените без симптоми бе 21 582. Новозаразените, които са със симптоми, са 2417 (на 17 април бе съобщено за 3238 заразени със симптоми).

От 10 март досега в Шанхай са направени над 20 милиона теста за коронавирус в опит да се овладее най-сериозната вълна на COVID-19 от откриването на вируса в китайския град Ухан през 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джаба ковидянина

    27 1 Отговор
    трима на над 25 милиона умрели уж с модерния безсимптомен вирус.... браво бе ковидпропадандата
  • 2 Слаб им е гена

    16 1 Отговор
    Ковида натръшка цял свят и погуби много хора! Но в майка България ни един ром не се разболя от този бич! Странно!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Везна на орион

    6 0 Отговор
    Разбираме Ви, че няма да оставите тази опечена работа да бъде забравена. Разбираме Ви, от десетилетия ни разработвате и резултатите са видни. Хората трябва да осъзнаят, че това не е естествен ход на нещата! Хората трябва да си дадат сметка,че промените им се налагат разсрочени във времето, планирано и за дълъг период,но са с необратими последици и това не е природна закономерност. Много си казват, защото всичко се случва постепенно и бавно "Ще намеря някакъв начин да се размине... Може пък мен да ме пропуснат..." Истината е, че никой няма да бъде пропуснат... Истината е ненаписана, защото е толкова невероятна, че човек отгледан в нормално семейство не може да я възприеме...
  • 6 miro

    0 0 Отговор
    умрели трима души с ковид на двайсет милионен град.предполагам че има умрели в катастрофи поне тредесет за този период.много опасен този грип ей.