Отидете към основна версия

41 040 53

Всички в тази кола са живи и здрави

  • катастрофа-
  • инцидент-
  • 91111

Майка и двете й деца оцеляха по чудо в зловеща катастрофа на магистрала 101 в Калифорния, събощава Daily Mail. BMW-то им било буквално прегазено от камион, пълен с чакъл, и намазано на бетонен парапет на мост над 30-метрова пропаст недалеч от Санта Барбара.

Водачът на влекача, 48-годишният Чарлз Алисън, загинал след като тежкотоварният автомобил излетял в дерето и избухнал в пламъци. Противно на всякаква логика обаче, 36-годишната начална учителка Лин Гроувс и двете й деца - Сейдж, на 10, и Майло, на едва 10 седмици, се отървали без сериозни наранявания.

Според спасителите, озовали се на мястото на касапницата, бебето дори проспало катастрофата. Майло се събудила чак след като я извадили от пресованото BMW.

Ужасените пътници в леката кола получили първа помощ от група "Морски пчели", както са известни инженерните батальони на Военноморските сили на САЩ. Войниците се оказали блокирани в трафика недалеч от мястото на ицнидента и използвали челния товарач в колоната си, за да подсигурят BMW-то да не падне в преизподнята под моста.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Шофьорът на този Corvette е жив и здрав

    Със 7.0-литров мотор и 512 коня под предния капак Chevrolet Corvette Z06 лесно въвежда в изкушение. Занапред обаче водачът на колата от снимките съ ...
    08.03.2013
    24 159
    29