Отидете към основна версия

226 409 51

Катрин Вачева лъсна в домашно порно с татуиран мачо

  • катрин вачева-
  • домашно порно-
  • моделка-
  • "плеймейт българия 2014"

Скандалната моделка вероятно е открила своята точна половинка


Скандалната моделка Катрин Вачева, която определено знае как да привлича внимание върху себе си, провокира феновете си със свои разкрепостени  снимки, пускайки ги смело във Фейсбук.

На фотосите се вижда как тя мачка чаршафите с татуиран мускулест младеж. Двамата се прегръщат полуголи на огромно легло, демонстрирайки интимна близост, а манекенката прикрива огромният си бюст с ръце.

Катрин е от личностите, които рядко разкриват подробности около личния си живот, но сега очевидно е намерила своята половинка, щом така явно и без свян се показва с него, коментират в светските среди.

От коментарите под снимките се вижда, че по всяка вероятност съществува и доста пикантно видео, в което двамата правят секс...

От няколко месеца насам г-ца Вачева изцяло е ограничила публичните си изяви, не се появява по партита и по всичко личи, че се е отдала на човека до себе си. Едва преди няколко дни миската бе забелязана на финала на конкурса „Плеймейт България 2014“, облечена в стилна бяла рокля. Макар че не пропусна да се снима с фенове, тя твърде бързо си тръгна от събитието. Явно е бързала за поредната фотосесия или домашен еротичен сеанс, които може и да се появят скоро в социалните мрежи, подозират клюкарите...

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини