Отидете към основна версия

6 145 38

Нападнат журналист: Защо Цацаров и Гешев не се срещнат с мен, както с Ваклин?

  • стоян тончев

Защото изпълнява стриктно поръчката за Иванчева и Петрова като свидетел на прокуратурата...

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Борисов си позволява да прави ”пресконференция” без журналисти, но за 10 години във властта, при цялата фалшификация на изборните резултати, партията му ГЕРБ (която управлява винаги с ДПС) дори веднъж не успя да си позволи самостоятелно мнозинство в парламента.

Цацаров и Гешев се срещат с Ваклин, защото изпълнява стриктно поръчката за Иванчева и Петрова като свидетел на прокуратурата. Били му оказвали медиите натиск, на наглеца!

Защо не се срещнат с мен Цацаров и Гешев и да ми обяснят - как така през 2016 г. срещу мен се извършва опит за убийство по особено жесток начин и по поръчка на официални лица на Поморие, а не са арестувани и с повдигнати обвинения?

Защо поръчителят, подбудителят и помагачът им (връзката с физическите извършители), защо тримата са на свобода, господа прокурори Цацаров и Гешев?

Това брутално престъпление над журналист остава неразкрито, независимо, че МВР, прокуратура и служби знаят кои стоят зад него! И се следи от Държавния департамент на САЩ и Съвета на Европа!

Стоян Тончев

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 33 гласа.

Свързани новини

  • Отново нападнаха Стоян Тончев

    Снощи имаше нападение срещу мен пред очите на полицай. Случи се пред дома ми. Това написа в профила си във „Фейсбук“ разследващият журнали ...
    05.02.2020
    29 115
    55