Отидете към основна версия

10 064 53

Присъствието на ИТН в два парламента, не отбеляза никакъв практически смисъл, но е забавно

  • соня колтуклиева

Пленарната зала е качена на едно непрекъснато въртящо се с главозамайваща скорост виенско колело, пише Соня Колтуклиева

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Присъствието на “Има такъв народ” в два парламента, не отбеляза никакъв практически смисъл и никакъв сериозен принос към законодателството и парламентаризма, като изключим някои единични акции на Любомир Каримански, Радостин Василев, Иван Хиновски, Пламен Абровски, Георги Георгиев...
Но пък е толкова забавно! Пленарната зала е качена на едно непрекъснато въртящо се с главозамайваща скорост виенско колело!
През есента ще гласувам за Тошко Йорданов, заклевам се! Това написа в профила си във фейсбук Соня Колтуклиева и продължава:

Днес по БНР словесният терминатор, безпощадният медиен палач казал, че Татяна Дончева е предлагала половин милион лева, за да разцепи групата на “Има такъв народ”. Неее, не допускам най-скъпо облечената депутатка в 45-я и 46-я парламент, изобщо да стане от леглото за някаква пършива сделка за 500 000 лева.
Пък и не ми се ще да приема, че депутатите от ИТН струват толкова евтино.

Ай-ай-ай, традициите не са това, което бяха! Едно време бяха нужни милиони, за да се осигури един “златен пръст” и да се разцепи някоя парламентарна група.
Желанието на Татяна Дончева, според Тошко 007, било да привлече изтъкнати личности като Ива Митева и Иван Хиновски.

Ах, и вие ли си помислихте същото?! Стига! Така става само в треторазредните криминалета - когото не могат да купят, го “поръчват”. В първокласните- просто вдигат цената няколко пъти.
… Аматьори, сър.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 59 гласа.

Свързани новини