Отидете към основна версия

6 066 53

Гамизов: Ще има нещо като Нюрнбергски процес за геноцид в България в близко бъдеще

  • стефан гамизов-
  • нюрнбергски процес-
  • геноцид-
  • близко бъдеще

Не можахме да направим съд за комунистите след 1989 година, но мисля имаме голям шанс да има такъв за всичко сътворено след 1989 година от наследниците им

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Стефан Гамизов от Фейсбук:

Гледам България и си казвам: Безнадеждно е!
Янка Такева на телевизора, а във Фейсбук истерични дами в естествен възрастов дисбаланс, са най-интересното и одобрявано за българите.
Тук-там някой съвсем ”затънал” в безнадеждна путинистка разпутица в лицето на Любен Дилов - Син, отчаяно обругава госпожа Херо Мустафа, която направи повече за България от всички български политици след 1989 година заедно, макар посланик на САЩ.
Но всъщност, не съм прав за безнадеждното.
Злото в #България агонизира.
Агонизира в безнадеждност.
И в тази безнадеждност се тръшка по всякакви медийни канали, отчаяно търсещо някакво спасение.
Империята на злото в Москва умира, а с нея ще умре цялата перверзна конструкция, която комунистите сътвориха след 1989 година позволила им да запазят властта и да прогонят, убият с мизерия и потиснат възпроизводството на нацията до степен, че 2.5 милиона българи да ги няма.
Това няма да остане безнаказано.
Мисля, че ще има нещо като Нюрнбергски процес за геноцид в България в близко бъдеще, който ще е някакъв каталитичен резултат от проглеждането за връзката между нашите политико-икономически садисти и военнопрестъпниците в Москва започнали войната в Украйна.
Без всякакво съмнение за мен, Борисов и Радев, част от санкционираните и поне двама олигарха носят пряка вина за съучастие в подготовката на войната в Украйна с Турски Поток и установяването на хибридна руска диктатура в България.
Не можахме да направим съд за комунистите след 1989 година, но мисля имаме голям шанс да има такъв за всичко сътворено след 1989 година от наследниците им.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 109 гласа.

Свързани новини