Отидете към основна версия

810 8

Калина Андролова: Компромисите в държавната власт унищожават държавата

  • калина андролова-
  • компромиси-
  • партии

Компромисите не създават качество, те са равноотдалечени грешки

Снимка: Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Така и не разбраха, че „равното отдалечаване“ е компромис, който лишава държавното управление от партийна отговорност, но по-лошото е, че лишава държавата от качество във властта. Компромисите не създават качество, те са равноотдалечени грешки.

Компромиси с избора на служители затриват всяка компания, компромиси в държавната власт унищожават държавата. И ние наблюдаваме това от няколко години.

За това предупреди във "Фейсбук" Калина Андролова.

Стига с това непартиен, равноотдалечен, невидим и нищонезначещ премиер, който няма да има никакъв авторитет, значение и воля!

Подобен премиер ще е много тиха и внимателно стъпваща кукла, която няма да смее да придвижи нито едно решение, защото което и да е смело решение никога няма да е приемливо за всички. Стига сме търсили хора без лица, без партии, без опит, без блясък! Имаме нужда от друго - от силен премиер, решителен и ясен в действията си.

ПП направиха много бели, които защитават и декорират като борба с наличния лош модел на корупция. Но най-голямата беля е, че те самите нямат авторитет и стойност да изведат една подобна борба до успех. И не е виновна системата от зависимости, както Лена обяснява из медиите и се жалва от тежестта на задачата - нямало време, нямали опит. Просто на кривата ракета космосът ѝ пречи. Вече имат опит - основно в разтурването на всичко.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 15 гласа.

Свързани новини