1 Октомври, 2024 20:03 661 8

Калина Андролова: Компромисите в държавната власт унищожават държавата

  • калина андролова-
  • компромиси-
  • партии

Компромисите не създават качество, те са равноотдалечени грешки

Калина Андролова: Компромисите в държавната власт унищожават държавата - 1
Снимка: Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Така и не разбраха, че „равното отдалечаване“ е компромис, който лишава държавното управление от партийна отговорност, но по-лошото е, че лишава държавата от качество във властта. Компромисите не създават качество, те са равноотдалечени грешки.

Компромиси с избора на служители затриват всяка компания, компромиси в държавната власт унищожават държавата. И ние наблюдаваме това от няколко години.

За това предупреди във "Фейсбук" Калина Андролова.

Стига с това непартиен, равноотдалечен, невидим и нищонезначещ премиер, който няма да има никакъв авторитет, значение и воля!

Подобен премиер ще е много тиха и внимателно стъпваща кукла, която няма да смее да придвижи нито едно решение, защото което и да е смело решение никога няма да е приемливо за всички. Стига сме търсили хора без лица, без партии, без опит, без блясък! Имаме нужда от друго - от силен премиер, решителен и ясен в действията си.

ПП направиха много бели, които защитават и декорират като борба с наличния лош модел на корупция. Но най-голямата беля е, че те самите нямат авторитет и стойност да изведат една подобна борба до успех. И не е виновна системата от зависимости, както Лена обяснява из медиите и се жалва от тежестта на задачата - нямало време, нямали опит. Просто на кривата ракета космосът ѝ пречи. Вече имат опит - основно в разтурването на всичко.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В КРАК С ВРЕМЕТО

    4 2 Отговор
    ЕВГЕНИ МИНЧЕВ Е ЗА ПРЕМИЕР , РАВНОТДАЛЕЧЕН , НО ПОВЕЧЕ ОТ ЖЕНИТЕ.Я БОЙКО НАЛИ БЕШЕ МЪЖКАР-ПУШКИ , МАДАМИ , КИНТИ И НАКРАЯ КАКВО.
  • 2 Хайде бе

    5 2 Отговор
    Ние държава нямаме ... Има някакви ОПГта на издръжка на данъкоплатците
  • 3 Уточнение :

    1 1 Отговор
    Относно "кривата ракета" точният израз е :
    "На калпавата ракета космосът и е крив."
  • 4 СЗО

    3 2 Отговор
    Хммм не съм мислил че ще го кажа, но с това съм абсолютно съгласен с другарката Андролова.
  • 5 Край

    3 1 Отговор
    Хората не харесват елита, които се формира с този начин на избиране и му нямат доверие. Смяна на елита може да стане демократично и мирно с промяна на избирателната система. С мажоритарни избори в 2 тура можем да променим правилата на играта и резултатите от нея. Това сегашния елит няма да ни го гласува в избирателния закон доброволно. Народа трябва да го наложи. Не стане ли - в един момент ще дойде горския. Ще забрани партиите /разбирай шайките/ ще вкара "лидерите" в затвора и с демокрацията ще се приключи. В този и вид няма да липсва на никой.
  • 6 Въх уби ма

    2 1 Отговор
    "Партийна отговорност", чурулика Калинчето. Герб ли знаят що е отговорност, Дпс ли, или Слави? А най-отговорни са Възраждане, само дето са отговорни не пред българската държава, а пред монголската степ.
  • 7 Артилерист

    2 4 Отговор
    България е с разединено общество и регрес в развитието си. Тя е подчинена на посолствоТО, нейният премиер се утвърждава от Козяк и той няма и не може да предложи обединяваща кауза за народа, ако не е съгласувана с американците. Властовата клика практически е безмълвна, защото не е свободна да назове истината и по тази елементарна причина повтаря нищо не значещи клишета за нашите пътеводители НАТО и ЕС и за всичко виновните комунисти, ДС, Русия и Путин, Президента Радев. Това иска посолствоТО от кликата, това тя прави. Страната е в разпад във всички области, но държавата трябва да тегли милиардни заеми и да ги дава на американците за оръжията им и МОДЕРНИЗАЦИЯ на армията. Как да има развитие като издръжката на страната се крепи на увеличаване на дълговете...
  • 8 ТаУмВзе

    1 2 Отговор
    Ква Държава е територията връткана от Краварчето, която некви Същества наречени Политяги си КРАДЪТ НА ПИСТА? Става още по шокарно, че като нема Кинти за Крадене та теглят Милиарди КРЕДИТИ. Колелото на Хамстера превърте Флипера от Раз! Са за разнообразие ни набутаха у Война със Русия! Добре е.