Last news in Fakti

22 Ноември, 2016 09:21 1 646 2

Най-евтините градове за Коледно пазаруване

  • коледа-
  • пазаруване-
  • почивка-
  • цена
Най-евтините градове за Коледно пазаруване - 1
Снимка: АР/БТА

Анализаторите на британската компания Post Office сравниха цените на шест стоки на известни марки в 10 европейски мегаполиси. Под внимание са взети брандове като iPad, дънки Levi`s 501, спирала за мигли Clinique, тоалетна вода Marc Jacobs „Daisy” и обувки Uggi.

Оказва се, че в Мюнхен покупката на тези стоки възлиза на 875 EUR. В Будапеща въпросните стоки могат да се купят за 915 EUR, а в Страсбург - за 930 EUR.

Експертите са направили отделна класация на градовете, в които излиза най-евтино предколедната почивка. Калкулацията е съставена на база двама души с две нощувки в хотел със закуска, полет от и до Лондон и обяд. Най-евтино е в Талин, Рига и Прага.

ТОП 10 на най-евтините градове в Европа за предколедно пазаруване

град
1 Мюнхен
2 Будапеща
3 Страсбург
4 Рига
5 Виена
6 Берлин
7 Лил
8 Стокхолм
9 Копенхаген
10 Прага

ТОП 10 на най-евтините градове в Европа за предколедна почивка

град
1 Талин
2 Рига
3 Прага
4 Мюнхен
5 Лил
6 Будапеща
7 Берлин
8 Страсбург
9 Копенхаген
10 Виена


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Байуй

    0 0 Отговор
    А къде са най евтини другарките на нощта че Пръмова избегА в Брюксел а там е дебело, няма ги в класацията?
  • 2 Диди

    0 0 Отговор
    Най евтино,обикновенно не върши работа.Посети Хамбург,отиди в Сант Паули,там има една улица Хербертстрасе,там могат само мъже да влизат,тъй като от двете страни на улицата зад стъклени витрини се предлагат жените.Тази улица е само за мъже,тя е затворена,не се движат коли.А да ти е честито ,,първи път,,