6 Февруари, 2017 21:01 858 6

Щe се явим на изборите максимално подготвени

  • георги първанов-
  • абв

Ще се явим на изборите максимално подготвени. Това заяви в предаването „Още от деня“ по БНТ основателят на АБВ и президент на България (2002-2012) Георги Първанов.

Той коментира коалиционния формат между АБВ и „Движение 21“ като подчерта, че той е направен на принципна и идейна основа. ”Събират ни много неща. Разбира се общия генезис. Ние сме били заедно, познаваме се, знаем си и кусурите и предимствата. Естествено , това което най-много ни събира е принадлежността към едно политическо пространство, което условно можем да определим като „ляво-център“. Без да го затваряме. В него има много неща, които трябва да се случат. Например политиката по повишаването на доходите.

Дайте да видим една цялостна концепция за ръст на доходите. Това е ключов проблем , който коментират всички предвид предстоящите избори. И аз така с внимание следя дебата, кой, чии идеи откраднал. Имам чувството , че някой скоро ще си присвои демокрацията и ще се опита да каже, че всичко започва от него“, заяви Първанов.

Той подчерта още, че коалициите трябва да се градят не просто върху желанието за математически сбор от резултата на две или повече партии, а върху истинските цели и идеи, които ги свързват. „Много важно е да има ясни, силни, убедителни послания – политики. Да има лидерско поведение , което да грабва, да увлича хората. Ние разчитаме точно на това, защото само с коалиция нещата не биха могли да се случат. За това и се радвам, че новото ръководство успя да реализира коалиция с госпожа Дончева. Отворена, разбира се под друга форма, за партньорство и на други формации. С една силна гражданска квота. Т.е. ние ще се явим на изборите максимално подготвени“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това българско моче е урод или хюмне

    4 0 Отговор
    Никога повече това хюмне! Това не е българин това не е мъж това не е патриот той е килипирДжия и враг народен! Враг! И от него по-назад!

    Коментиран от #4

  • 2 Любчо

    4 0 Отговор
    Гоце е предател
  • 3 Лъчо

    3 0 Отговор
    Знаем това. Вие сте си подготвенни още от 1956 година и досега "народна власт, светло бъдеще, ураааа другари и т.н..." представителите на партия "Келепир софра" пръсната във всякакви партийки. Изобщо не се съмняваме, даже няма да се учудим и акос печелите и 20%? даже превеликата Татяна Дончева буквално се срасна, не че е била нещо друго с родната червена номенклатура? А ние чакаме чудеса да оправят нещата тук? И Харли Потър няма да може, докато ви има. А може би ще може? Ако ви превърне във мишки и пусне котки в парламента и по бюрокрацията...голям екшън ще има? АКо бях Хари Потър или поне Астор щях да опитам. но тук ни военни ни фокусници ни помагат - търпят ви да ни яхате и лапкате паразитно. Аз вече отписах тая държава и народ не зная дори ванга какво вижда, че щяло да се оправи, но с хора като вас не може да стане. Сори, няма надежда за мен вече. Вярата ми умря. Ти си достоен партиен секретар - локумите дето си описал са ни познати десетилетия насам....
  • 4 Лъчо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Това българско моче е урод или хюмне":

    Гуце е помак, женен за еврейка, което второто му отваря вратите за политиката - тук еврейската мафия си се самоназначава и Калинкизира навред. След което просто му остава единственно да плещи сладки локуми и да си лапа пачки. както и повечето други тук. затова, че с такива като този ако беше в САЩ дори САЩ щеше да изчезне от картата. това е ярък представител на келепирджийската прослойка в обществото, а тя е поне 80% от стадото тук, която в името на лапачката е готова на почти всичко, но да е на пост и власт и лапкане. Ето този и такива закопаха и соца и пазарната. С такива живот за България няма. да името може и да го има, но българи и морал вече са дефицит... Върл уж противник на НАТО, като усети вятъра на промяната приветствува влизането ни. това е жив ветропоказател, паричкогонец.
  • 5 погнусен

    2 0 Отговор
    Кой нормален продължава да гласува за крадци ,като този..... Колко окрадоха от народа и още искат , то бива алчност....?
  • 6 Бай село

    2 0 Отговор
    Голям гладник се оказа тоя бе, десет години глозга кокала и пак му текат лигите ,да го захапе! Не мога да разбера що за народ сме , като позволяваме, утрепки икрадци да ни решават проблемите!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове