Last news in Fakti

8 Януари, 2013 10:14 11 371 11

Челна катастрофа на кола и автобус, две жертви

  • катастрофа

Жена на възраст 54 години загина в тежка катастрофа, която стана тази сутрин на път край Варна, съобщава електронното издание Петел.бг.

По-късно беше съобщено, че втора пътничка на 58 години от опела, врязал се в автобус тази сутрин на крайезерния път Варна – Езерово, е починала в болницата. Третата жена, която е била в автомобила, на 49-години, е в тежко състояние в болница.

И трите жени, които са пътували в лекия автомобил са санитарки, които са отивали на работа в МБАЛ „Св. Анна“. Най-вероятно ръководството на болницата ще обяви Ден на траур по повод трагичният инцидент, пише изданието.

По всяка вероятност става въпрос за опит да се избегне дупка на пътя, което е довело до влизане в насрещното, след което колата се е врязала в служебен автобус с работници от местен завод.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GRAND

    1 0 Отговор
    I KOI CHTE NOSI OTGOVORNOST ZA IZGASNAL CHOVECHKI JIVOT????? I PLACHTAME DANAZI,GRAJDANSKI ZASTRAHOVKI I KAKVO LI OCHTE NE......
  • 2 олигофрен

    1 0 Отговор
    ние българите загиваме безвъзвратно
  • 3 левски

    1 1 Отговор
    за тази дупка трябват не оставки а затвор и то на най високо ниво доживотна присъда на този който не е отпуснал пари за ремонт и за този който при наличие на пътища убийци си прави магистралки
  • 4 така е

    3 1 Отговор
    А в паралелния свят Бойко Борисов открива нови пътища...
  • 5 гост

    1 0 Отговор
    крайезерния път е УЖАСЕН!!!Дори меко казано е ужасен!едни от най-гадните отсечки,които съм виждал са край Белослав и с.Константиново.Просто е ад там....
  • 6 levski 2

    1 0 Отговор
    eeeeee, jiv biah da vida Levski v internet.Aide s tebe sam,komiteti,revolucii,gotov sam da po4vam vednaga.
  • 7 левски

    1 0 Отговор
    то като гледам не на шега до там сме я докарали че да се крием и да се обединяваме за разлика от политици и журналисти които само ни разделят
  • 8 бай Георги

    1 1 Отговор
    Бог да прости жените,ама си мисля,че работата е типично женска.Да избегне дупка .....челно в автобуса!
  • 9 баи ..............................

    1 0 Отговор
    НАПАЛНО ПОТКРЕПЯМ КОМЕНТАР 8
  • 10 хххххххххххх

    0 0 Отговор
    Подкрепям коментари 8 и 9.
    По всички пътища има дупки (дори и по магистралите).
    За всяка катастрофа ли е виновен пътя? А задкормилното устройство каква му е работата да пие кафе, да се гримира и да чете вестник докато кара ли?
    На всеки шофьор му се е случвало да мине през дупка или да направи маневра за да я избегне (дори да спре и да мине през нея бавно или да изчака насрещно движещият се и да я заобиколи) и повечето не са катастрофирали.
    Трябва да има контрол спрямо възрасста.
    Например Шофьори под 25 и над 50 годишна възраст да са със ГОЛЕМИ стикери на предно и задно стъкло и да минават проверовъчни през 2г. А над 60г направо всяка година и които не става просто да не му се дава или да се отнема книжката. Нямам нищо против младите или възрастните шофьори (и аз съм бил на 25г и се надявам да доживея до 60г), но на пътя не можеш да дадеш PAUSE (и да прецениш правилно) или да върнеш малко времето и да пробваш да минеш без грешка.
  • 11 китаецо

    0 0 Отговор
    Да всички сме свидетели какво става в страната на чудесата и за всичко това е виновна държавата и ние , защото ние сме държавата.Аз за моето свидетелство за управление съм учил цели 4 години ,а сега с малко парички и готови убийци по пътищата.Няма и един ден трудов стаж , а кара автомобил за стотици хиляди лева.Няма полиция по пътищата ,стоят и се крият като мишоци на ограничение 40 за да вземат парички, при 45 градуса на сянка те спират ,защо не си си пуснал фаровете , а този дето минава на червено се правят ,че не го виждат.На бензиностанцията при "Черния кост" в София на ОМВ има теч на вода от миналото лято и сега там е ледена пързалка и въпреки ,че от там минават хиляди отговорни хора и пътни полицай на никой не му прави впечатление ,а малко по надолу стоянтна знака 40. Сега започва плащането на застраховка Гражданска отговорност,защо както е в белите държави хората с ПТП не плащат двойно или десетократно по -скъпа Г.О в зависимост от тежестта на нарушенията.На практика убийците по пътищата са едни и същи тези с ъс скъпите лъскави автомобили.Защо,защото този автомобил има пълно автокаско и Г.О. Неговия автомобил се ремонтира за сметка на компанията , която го е застраховала по каско и заплаща мизерния ремонт на невиния водач.При явна установена нарочна вина да не се покрива нищо и всичко да е за сметка на виновния.Минал на червено да си плаща ,карал с скорост над позволената пак да си плаща.В противен случай ще се самоизбием!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове