Last news in Fakti

15 Септември, 2021 16:49 1 124 11

Александър Симов: Опитахме всичко, за да обединим партиите на промяната в модел на управление

  • александър симов-
  • партии-
  • промяна-
  • обединени-
  • модел-
  • управление

Пробвахме да направим така, че партиите на промяната да могат да родят управление, което да каже “сбогом“ на най-отвратителните неща, които видяхме от ГЕРБ, казва депутатът от левицата

Александър Симов: Опитахме всичко, за да обединим партиите на промяната в модел на управление  - 1
Снимка: БГНЕС

Истината е, че ще останем в историята с два поредни парламента, които общо са приели два-три закона, включително актуализацията на бюджета. Това не може да бъде наречен качествен ход на работата, тъй като смисълът на парламента бе да създаде работещо управление. Това коментира народният представител от ПГ на „БСП за България” Александър Симов в ефира на Bulgaria ON AIR.
Социалистът подчерта, че от БСП са опитали всичко възможно, за да обединят партиите на промяната около работеща формула за управление. "Аз наистина вярвах, че в рамките на този парламент новите партии ще разберат своята отговорност и ще успеят да седнат на една маса и заедно да решим проблемите", призна Симов.
Депутатът от левицата зададе въпроса при следващи избори кой ще гарантира, че нивото на разделителни линии няма да остане. „Ние не сме играли срещу никого. Опитахме се да направим така, че партиите на промяната да могат да родят управление, което да каже “сбогом“ на най-отвратителните неща, които видяхме от ГЕРБ. Това, обаче, не се случи и това е болезнената равносметка“, коментира социалистът.
„Формулата е партиите да преодолеят себе си и да престанат да се държат като тийнейджъри. Те спешно трябва да седнат на една маса и да разберат, че може и да са от различни краища на политическия спектър, но има по-големи задачи от самите тях. Ние от БСП не може да бъдем обвинявани, че не сме го разбрали", посочи още Симов. От новото служебно правителство социалистът очаква да бъде на висотата на първото. „Ние имаме феномен, в който служебното правителство се радва на доста голям рейтинг“, завърши Александър Симов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалка картинка

    9 2 Отговор
    Симов и ти си един бързак.....
  • 2 бсп

    9 2 Отговор
    Партия на статуквото. Големи прийоми показахте в този парламент, само и само да се въздържате от работа. Засрамете се популисти. Абе какъв ти срам в милионери с хотели.
  • 3 ТаУмВзе

    4 7 Отговор
    Да се изчезнете, заедно с Герберастията, депесе и чалгарчето, не сте пробвали. Все още!

    Коментиран от #6

  • 4 сектант

    7 1 Отговор
    аз от този парламент видях само едно предизборно натапяне, клюкарене, копромати, простотия, хора по тениски, и хора които крещят глупости от трибуната. те не могат едно пакетче семки на мач да си поделят като хората, държава ще управляват.
  • 5 Болшевик

    5 3 Отговор
    Всички сте родени от ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ на Руско-американската мафия. Вие сте слуги на сатаната а народа ви е последна грижа!
  • 6 LOSHIA

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Ти т@п по рождение ли си,или сам го постигна?
  • 7 Пенсионер 007

    3 4 Отговор
    От всички ненормални партии в това НС БСП беше най-малко ненормалната.
  • 8 Анонимен

    3 2 Отговор
    Единственото по-зле от итн е БСП +Азис и Джорджано
  • 9 Бъдещето

    0 1 Отговор
    Освен в новия Парламент крилата на Прокопиев и Пеевски да се обединят. Проамериканците и евроджендърите ще искат самостоятелна власт, накрая ще има преливане и поделяне по мафиотски, на сфери на влияние.Вчера е излязъл документ от САЩ, че бившите соц. държави трябва да противодействат на влиянието на Русия в тях, вслч. и България.
    Много пари ще се наливат в НПО-та и зелени васали на САЩ, които ще доунищожат БГ икономиката, енергетика, земеделие, здравеопазване, сигурност, превъоръжаване.
    А ток, парно, газ, храни ще поскъпват драстично.
    Спасението е в нова патриотична партия, която ако не спечели мнозинство в НС, в прекия смисъл на думата България загива, а имаме "ковид" и въвеждане в еврозана. Днеска Калфин нахвърли соросоидните идеи за зелени енергии и други, ще има социални бунтове зимата.
  • 10 Цирк

    3 1 Отговор
    БСП да се саморазпуска и да даде път нова истински лява нова партия.
    Дори бих казал, на България й трябва крайно лява нова партия, която да засили връзките Китай-Русия.
    Идват тежки години, соросоидите са станали страшно агресивни, личи по ваксърските кампании и отричането на "неваксинираните".
    Всичко говори, че се наливат страшно много пари в прокарване на соросоидни политики.
    Този е първият парламент в България, в който няма патриотична формация.
  • 11 Каква

    1 0 Отговор
    Е ваксината срещу комунизъм ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове