Last news in Fakti

15 Юни, 2024 10:43 1 334 23

Нинова: Членовете на НС на БСП да потиснат личните си амбиции и реваншизма

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • оставка-
  • призив

Няма да участва в работата на колективните органи

Нинова: Членовете на НС на БСП да потиснат личните си амбиции и реваншизма  - 1
Снимка: БГНЕС

"Поех отговорността и подадох оставката си до всички структури и членове на БСП. Вчера я изпратих и до Националния съвет, който се събира днес", написа Корнелия Нинова в профила си във Фейсбук.

"Заедно с нея подадох до Пленума и оставката на цялото Изпълнително бюро. Както заявих по-рано, няма да участвам в работата на колективните органи на партията, за да няма спекулации, че им влияя по някакъв начин. Но призовавам членовете на НС на БСП днес да подтиснат личните си амбиции, омразата иреваншизма, да проявят разум и да не хвърлят партията в хаос. Нека се вземат най-добрите за БСП решения", завърши тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    17 2 Отговор
    Много предатели, много нещо! Човек би си помислил, че всички те са живели на Луната, а Нинова е провалила БСП. То бива неграмотност и/или демагогия, но толкова - не бива. Не им ли стигат мозъчните клетки, за да направят анализ, че 70% от българите не отидоха до урните, че мнозинството не подкрепя нито така нар. европейски елит, нито българския, без значение коя е партията! Тези умници да не си въобразяват, че ако някой от тях оглави БСП, ще я въздигнат до небесата?! На този етап няма кой да им позволи това, защото БСП бе зачената като проект на прогнилата социалистическа партокрация и на световното задкулисие. По признанието на един от бившите й председатели и основен гробокопач - Станишев, тя не съществува за да се бори срещу капитализма. Той Нейната задача бе да помогне на една голяма прослойка българи със социалистически убеждения, да се адаптира към установяващия се капитализъм, преживявайки като бедни до момента на изчезването на прослойката, поради биологически причини; да не влияе отрицателно върху установяването на капитализма; и вписването в него на малка част от социалистическата партокрация. Видно е кои се вписаха, нали?! Това е реалността! Корнелия Нинова се опита да направи промени и си навлече гнева на мислещите се за „богопомазани“, голяма част от които са купени. Социалдемократическите новобогаташи, които се опитват да овладеят ръководството на БСП ще се доказват като „верен” партньор на големите пари и господарите на сегашния световен ред.
  • 2 Тази кукумявка

    18 4 Отговор
    трябва да е в пандиза
  • 3 стоян георгиев

    10 2 Отговор
    Кури моля те не си отивай! Поне още три процента надолу да паднете под 4.тогава може!хахаха!
  • 4 БСП за България и Радев

    6 3 Отговор
    Другарко Нинова. Всичко приключи. Време е за пенсия. Нека генерал Румен Радев оглави партията майка

    Коментиран от #13

  • 5 не мога та гле.дам

    14 4 Отговор
    Отивай на село при козите курнелоо

    Коментиран от #18

  • 6 РЕД И ХАОС

    5 2 Отговор
    „Едно общество е демократично, когато никой не е толкова богат, за да купи някого, и никой не е толкова беден, за да се продаде.“ (Жан Жак Русо) Свобода чрез равенство. Равенство чрез братство. В коя държава от ЕС се купуват гласове? Капитализма е основан върху бедността и тя го подхранва. Без хора които да се продадат, хора без препитания от своя собственост, капитализмът ще изчезне. Преди капитализмът, имаше занаятчии и селяни, които работеха за себе си.... Но излишъкът на земя заради чумата в Англия и многото земя в Америка, направи евтино зърно - излишно зърно което изкупвачите изнасяха за другите страни.. Така с евтини цени фалираха и превърнаха селяните в работници, роби, защото трудът стана стока - следователно работникът е стока за буржоазията. Буржоазията се храни от инвестиция, от имущество което създава пари.
  • 7 Град Козлодуй

    3 2 Отговор
    Браво
  • 8 ТаУмВзе

    8 1 Отговор
    Корни опище курника със таа пуста Оставка ей. На кой му дреме, че не ми е ясно. Със или без нея, бе се пе са си Политически труп, както всички други Уж Партийки на територията.
  • 9 Айде на черешите

    11 4 Отговор
    Подай си оставка и като депутат.
  • 10 Вълк

    5 2 Отговор
    Са я забравим бързо да доброто на България.✌✌✌✌✌✌
  • 11 Циник

    4 2 Отговор
    Нали си в оставка, ма, скрий се поне за една седмица, че на другите избори ще се борите за 4 процента ако продължаваме да ти гледаме физиономията.

    Коментиран от #15

  • 12 Айде стига с това БСП бе

    3 0 Отговор
    Нали всички в тая мизерна бедна псевдодуржава се пищете капиталисти - болшинството мизеруващи капиталисти, живеещи не в квартали , а в гета , оставени без здравеопазване на едни търгаши с бели престилки , неносещи никва отговорност за това, което правят с вас по търговските дружества, наречени "болници" Ltd-та....кво само от сутрин до вечер само със социалистическата партия се занимавате, обречени боклуци прости6249
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Абе центаджио прост

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Циник":

    Като върнат престъпника с милиардите Гергов , присвоил ЦУМ, пловдивския панаир и кво ли още не начело на социалистите , да не би с Тиквата от Банкя и Прасето от ДПС да им отпуснете 15% във фирмата на Тиквата и Пеевски - "Български парламент" ЕООД- козяк
  • 16 Минчев

    4 3 Отговор
    А,какво ще си потисне Нинова?Тя ли е безгрешната и не е ли време да се смири,отдръпне и да даде възможност други да поработят за партията.Нинова показа колко може.Докара БСП до 120 000 гласа и направи невъзможно обединението на всички леви.Освен да си посипе главата с пепел и да се ИЗВИНИ нищо не се очаква от нея.Със Свиленски,Ченчев,Проданов и Иванов на следващите избори ще е под чертата за НС.Да си прибира Калоян Методиев и да си гледат кученцето горкото…
  • 17 Ха-ха

    2 2 Отговор
    Крушовенката свърши хубава работа.Затри столетницата.

    Коментиран от #20

  • 18 Корнела

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "не мога та гле.дам":

    Отивам в прогнилия САЩ при синчето ,стига толкова социАлизъм
  • 19 Трябва

    3 0 Отговор
    Всички вождове да напуснат ръководните постове,ЧИ много вожд малко индиянец
  • 20 Не,

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ха-ха":

    Държеше я в будна кома, както и я оставихте. Сега ще я довършите.
  • 21 Галя

    4 1 Отговор
    Докато не я видим в Америка при сина си,не вярваме.Пак нещо готви.Пак е заложила редица бомби и подводни камъни.Без нищо,ей така,няма да се даде.
  • 22 Ний ша Ва упрайм

    0 0 Отговор
    най на сетне я изритаха разписаха й оставката
  • 23 Анджо

    0 0 Отговор
    Сега е момента и партията БСП да изчезне и да се появи нова лява партия без ДС.изроди и комунисти и ще видите как хората ще гласуват .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове