Last news in Fakti

17 Юни, 2024 08:25 959 13

Петър Витанов: Хора като Крум Зарков и Станислав Владимиров биха били подходящи председатели на БСП

  • петър витанов-
  • крум зарков-
  • станислав владимиров-
  • бсп-
  • председатели

Витанов смята, че мястото на Елена Йончева е ценно и не я обвинява за "трансфера" от БСП към ДПС. "Аз не бих го направил - борили сме се срещу този модел."

Петър Витанов: Хора като Крум Зарков и Станислав Владимиров биха били подходящи председатели на БСП - 1
Снимка: bTV

От ден едно знаех, че Брюксел не е моето място. При мен не е стоя въпросът за втори мандат като евродепутат. Първият ми мандат беше късмет, но България винаги е била на първо място. Това заяви пред bTV досегашният евродепутат от БСП Петър Витанов, цитиран от novini.bg

Витанов смята, че мястото на Елена Йончева е ценно и не я обвинява за "трансфера" от БСП към ДПС. "Аз не бих го направил - борили сме се срещу този модел."

Допускам, че ще бъда реабилитиран в БСП, коментира вече бившият евродепутат.

Според него атмосферата в БСП е "отровена".

И смята, че хора като Крум Зарков и Станислав Владимиров биха били подходящи председатели на левицата. Витанов каза, че "такива като Крум със свещ трябва да ги търсят".

За него е странно, че точно когато Румен Радев е бил на пика си по рейтинг, ръководството на БСП е решило да се скара с него.

ГЕРБ "искат не искат" трябва да съставят правителство - с ДПС, ИТН и "Величие"


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сивият кардинал

    7 4 Отговор
    в президентството Николай Копринков е овладял напълно бутиковата партия БСП. Това стана ясно днес на Националния съвет на събралата по-малко от 7% на последните избори соц. организация, който бе изцяло финансиран от станалия пословичен политик с прякора Копринката.
    Истинските социалисти са потресени от безскрупулните действия на тандема Копринков - Румен Радев, който превърна партията на Димитър Благоев в развалина.
    С днешната развръзка в БСП за всички вече е ясно, че Радев е решил да не създава проекта си "Трети март", а вместо това иска да се торпилира в политиката с резервната писта на БСП.
    За целта основният му спонсор Копринков буквално е изкупил почти всички активно мислещи депутати от партията, за да ги превърне в свои марионетки. Задкулисният план предвижда на свикания в края на ноември Конгрес на БСП за председател да бъде избран именно Румен Радев, който ще се откаже от поста държавен глава, а неговият благодетел и ковчежник Копринков да му стане заместник.

    Коментиран от #2

  • 2 Името на Копринков

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сивият кардинал":

    се обви със скандална слава покрай разкритията, че президентската институция е пълна с кеш. Човечецът от село Труд спешно се нужда е от депутатски имунитет, тъй като в службите е събрана изключително притеснителна информация за действията му. Самият той също е много притеснен, защото много добре знае какво е правил.
    Плоският план обаче може да се осуети, ако социалистите изтръгнат своята над 100-годишна партия от ръцете на касиера и си я върнат обратно.
    В противен случай БСП ще остане в плен на един семпъл човек и неговия пудел, който обитава големия кабинет на "Дондуков" 2.
  • 3 А бе,

    13 3 Отговор
    Станислав Владимиров нали е пернишкия кмет, сол-т...к на Толупа ?
  • 4 Преброяване на левите...

    10 1 Отговор
    След оставката на Нинова изпълзяха стари динозаври като Румен Петков да се обединяват с БСП. Че иначе нямат шанс.
    Неговата коалиция "Левицата" с Паскалев, Таня Дончева и др. взе 15 хил. гласа на изборите. Има всички изгледи, че ако се обединят с БСП, няма да има събиране, а изваждане.
    Другите леви - "Солидарна България" с Ваня Григорова и Мая Манолова - имат 31 хил. гласа.
    Сичките им гласове на последните избори да събереш в обща левица, пак нямат 200 хил.
    Това потъване на партията столетница е дългогодишен процес, който върви не само вътре, а извън БСП. Във време, когато не е имало алтернативна политическа партия на ГЕРБ, гласовете против Борисов са се насочвали към БСП, понеже е най-голяма и с най-голям шанс даа победи ГЕРБ. Затова и Борисов обсаждаше и купуваше хора на БСП, като главен конкурент.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Сегашното

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "До авистника Витанов":

    окаяно дередже на държавата също лежи върху динени кори. Вместо да се съсредоточат върху решаването на националните проблеми, в партийните централи се вихрят боричкания за власт и отлюспвания.

    Всеки завижда на всеки. Най-вече обект на завист са открояващите се в тълпата личности с качества и харизма. И срещу тях са неспирните канонади жлъч, компромати и предателства от страна на войнстващата посредственост - жалки комплексари с дребни и неблагодарни душици.

    Но бронебойни патрони за българската завист няма открити. Не могат да бъдат открити!

    Коментиран от #8

  • 8 Запознат

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "Сегашното":

    Гений на завистта има и той носи домашни одежди. Без значение дали е в антерия и потури или бяла риза и панталон, българинът е башмайстор на калните номера. Усети ли, че някой е на сантиметър пред него, веднага му подлага динена кора. Хлъзгавият терен е причината за всички беди на отечеството.

    Сегашното окаяно дередже на държавата също лежи върху динени кори. Вместо да се съсредоточат върху решаването на националните проблеми, в партийните централи оглеждат се водят неспирни войни за надмощие и мачкане на кадърните хора..

    витанов е един от тези некадърници, коитосе комплексират от личностите и затова бълва огън и жупел срещу тях, вместо да им бъде благодарен, че се уреди на европейски курорт за 5 години на държавна сметка.
  • 9 Аз съм веган

    0 0 Отговор
    Направо са родени за тая работа.
  • 10 Асен

    9 1 Отговор
    Ало Витанов , върни се назад и си спомни ,по кое време се появихте ти,Елена ,Зарков ,Станислав ???? Безочливи и нагли предатели ,ти си харчи стотиците евро евра ,Крум да се държи за фуражката на президента ,а Станислав да се държи за мутрата в джипка!? Кажете ясно ,ние не сме социалисти ,ние сме нагли капиталисти, унищожаваме за пари БСП!!

    Коментиран от #11

  • 11 Дааа

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "Асен":

    Крум Зарков яде котки! За нищо не става!😠
  • 12 Минчо от Обеля

    0 7 Отговор
    БСП е умираща партийка, не знам защо въобще ги каните. Те са минало. Слава Богу.
  • 13 АГАТа Кристи

    0 5 Отговор
    Курум Зарков - а дано !
    На тази партия и трябва не само да потъне в блатото, а и от горе да бъде засипана с поне 10 м чакъл и много яко трамбован !
    След Импексовата, само той е в състояние да продължи хубавото начинание .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол