Last news in Fakti

28 Юни, 2024 13:17 2 227 23

Съдът остави Брендо в ареста, въпреки че той е в затвора

  • брендо-
  • рест-
  • съд

Действията на Банев са характеризирани като опасни, а не е ясно и как е пристигнал в страната, допълниха от обвинението

Съдът остави Брендо в ареста, въпреки че той е в затвора - 1

Софийският градски съд определи мярка за неотклонение "задържане под стража" за Евелин Банев - Брендо, съобщи Нова телевизия.

Според съда когато прокурорът е узнал, че е възможно да се проведе производство за мярката за арест по европейската заповед за арест, Банев е бил в затвора. Въпреки че първоначално съдът определи искането на прокуратурата като “нонсенс”, впоследствие реши, че е необходимо да бъде взета мярка за задържане под стража. Опасенията на състава са, че е възможно да бъде освободен преди да е приключил същинския процес.

От прокуратурата заявиха, че са пристигнали две заповеди от Италия и Румъния. Въпреки че Брендо е в Централния софийски затвор прокуратурата смята, че има опасност да се укрие, заради възможните хипотези да бъде освободен предсрочно и да няма достатъчно време за ново производство. Действията на Банев са характеризирани като опасни, а не е ясно и как е пристигнал в страната, допълниха от обвинението.

Защитата на Банев заяви, че хипотезите за предсрочно освобождаване, изразени от прокуратурата, са бъдещо несигурно събитие. И още - прекъсването на наказанието е след санкция на окръжния прокурор.

Адвокат Найденова припомни още, че на 24.06.2024 г. Брендо се е предал доброволно на органите на ГДИН. Още същия ден СГП е привела в изпълнение наказание от 6 години лишаване от свобода. Същият ден Банев е депозирал молба за кумулиране на присъдите от Италия и Румъния, по които има общо 30 години лишаване от свобода.

По-рано Брендо беше доведен в съда на улица “Черковна” с конвой от два буса на съдебна охрана.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахах

    16 0 Отговор
    Сега не се знае на кой да се плаща . През 3 месеца нови чорбаджий . Много скъпо излиза на контингента хахах
  • 2 А в Парламента

    14 0 Отговор
    очаквано си подаваха топката герб и министър на МВР , целуващиият престъпна ръка Герги , се престара с ехидност и не само той от шайката да оплюват ПП и да търсят виновници ! Абе срам голям !
  • 3 повтаря се всико както при черепа

    13 0 Отговор
    убийства, наркотици, кражби и накрая в зандана .

    Коментиран от #7, #12

  • 4 Хахахха

    21 1 Отговор
    Добре че сам се върна, иначе щяхте да видите Брендо през крив макарон, смешници.

    Коментиран от #5

  • 5 А министЕрът

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хахахха":

    се похвали , че е негова заслугата , моля ти се ?!
  • 6 пешо

    18 0 Отговор
    как като е в затвора има опасност да се укрие

    Коментиран от #8, #10

  • 7 пешо

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "повтаря се всико както при черепа":

    черепа да е в зандана
  • 8 Последния Софиянец

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "пешо":

    Ще се скрие в тоалетната
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Да бе

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "пешо":

    Тва да не е Худини!
  • 11 Велика Румъния

    1 2 Отговор
    Румъния!
  • 12 зъл пес

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "повтаря се всико както при черепа":

    Дабе да,черепа в зандана?Нали е в домашен арест и си пие уискито и си пуши пурите в ки.А и партия направи и ще взима и субсидии,демек от нашите пари.Та и с Брендое е така
  • 13 хе-хе

    4 0 Отговор
    Градация на смешното: Смешно - по-смешно - най-смешно - български съд, полиция и прокуратура
  • 14 Демократ

    2 0 Отговор
    Цитат: " Само подпийнали наивници могат да очакват някакъв обрат. Да вярват, че гангстери могат да стабилизират държавата. Гангстерите могат само да разширят международната мрежа от гангстери. Съществува ли някъде във всемира демокрация построена от гангстери!!! "

    Коментиран от #18

  • 15 бул-стан

    4 0 Отговор
    Сега да направи партия като черепа и готово до месец ще е на свобода.
  • 16 анон

    3 0 Отговор
    накрая да не се окаже че бил нито в ареста, нито в затвора, а си лежи на някой остров с изрядни документи
  • 17 Политкомисар

    1 0 Отговор
    Какво ни занимавате с някакъв наркодилър агент на няколко държави? Кажете кой подписа договорите с Уестингхаус и Укренерго, щото прецакахте целия парогенератор на реактор 6 на АЕЦ Козлодуй. 1000 MW гарантирана мощност за жълти стотинки отиде на кино. Нанесохте щети за милиарди на България.
    Народен съд за вас, предатели! За урановите мини са всички замесени!
  • 18 Правоверен Евроатлантик

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Демократ":

    Че как да не съществува? САЩ, Австралия, Канада, Нова Зеландия са все "демокрации" изградени с колонии от престъпници, избягали от правосъдието и авантюристи от Стария свят.
    Вие демократите май не четете историята с разбиране...
  • 19 СЗО

    1 0 Отговор
    Превърнаха цяла България в "нонсенс".
  • 20 Крумов

    0 0 Отговор
    Нарко-трафикът трябва да с свие и да престане.

    Виждал съм момиче - то не че е по-различно от мъж - но е съвсем пък грозно - момиче - която - в безпомощно състояние, следствие наркоза.

    Не е това - начинът за ободряване.

    Просто - да се пресече явлението - не е нещо друго.
  • 21 Сила

    4 0 Отговор
    Между другото, въпрос към МВР и Прокуратурата.... ВИЕ СИГУРНИ ЛИ СТЕ, ЧЕ ТОВА Е БРЕНДО ???!!!??? След толкова некадърни издънки, като ви се виде професионализЪма не ви ли гложди съмнение,щото може да е двойник примерно.....?!?
  • 22 Свчко

    2 0 Отговор
    … По-рано Брендо беше доведен в съда на улица “Черковна” с конвой от два буса на съдебна охрана...
    Не знаех че съда е на улица Черковна. От кога е там?
  • 23 Ветеринарен психолог

    0 0 Отговор
    Ще се укрие в столовата под масата.Никой от сегашните в МВР не е сигурен,че това е Брендо.Пича ги прави барливи по подобие на руският суперекшън- ,,Знахарь,,.-Но антимафиотите няма как да са го гледали.Руската телевизия е забранена.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове