Last news in Fakti

29 Юни, 2024 10:12 3 662 38

Хроникьорът на българската мафия: Брендо се прибра, за да се пенсионира

  • надя чолакова-
  • завръщане-
  • брендо

Тя коментира и хипотезите, които се появиха във връзка с доброволното предаване на Брендо, а именно, че е болен, че са му свършили парите, че иска да лежи в затвора по-малко

Хроникьорът на българската мафия: Брендо се прибра, за да се пенсионира - 1

Защо и как Евелин Банев, по прякор Брендо, се прибра у нас? Ще говори ли и трябва ли някой да се страхува от това, което има да разкаже? Темата в студиото на „Събуди се” коментира журналистът и автор на поредицата "Живей бързо" Надя Чолакова.

„Предполагам, че Брендо се прибра, за да се пенсионира след дългото издирване, и след като дълго време беше в неизвестност. Това публично беше написано на няколко места. Дори и аз съм го казвала публично – че той е дошъл с това бръмчащо самолетче, което е минало с шестима души през няколко държави от НАТО”, заяви тя.

По думите ѝ „трябва да се види дали има негови отпечатъци и колко души са пътували с този самолет”. „Ние все пак не знаем тук ли е бил, разхождал ли се е, обикалял ли е? Какво да кажем за човек с дузина и най-различни паспорти. Има много версии къде е бил. Мисля, че Калин Стоянов би могъл да бъде по-конкретен по този въпрос”, подчерта Чолакова.

Тя коментира и хипотезите, които се появиха във връзка с доброволното предаване на Брендо, а именно, че е болен, че са му свършили парите, че иска да лежи в затвора по-малко. „При толкова много имоти и толкова дълъг – 30-годишен, трудов стаж в един тесен профил – дълбоко се съмнявам, че ще се регистрира в Бюрото по труда и е отишъл в затвора, за да го хранят с хубава храна и да търси покрив над главата си. Според мен това е един знак, че той иска да си излежи присъдата. И второ – че се пенсионира. Ще има предложение да му се акумулират присъдите, което означава, че ако това се случи – той ще лежи доста по-малко”, подчерта журналистът.

Чолакова изрази увереност, че „е напълно възможно Брендо да се пенсионира”. „Ако иска да живее… трябва да го направи. Според мен предаването му на властите беше очевидно по негово желание. Очевидно вся суматоха с появата си. Беше като на кино, а Брендо се знае, че е доста рисков играч, екстремен, пада си по провокации. След първия си роман, който написа, беше загатнато, че той има нужда от уединение, за да напише втората си книга”, заяви тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мацко......

    36 1 Отговор
    Дреме му на Брендо за пенсията.....иска да се скрие от тия, дето са го взели на мушка.....
  • 2 Кой нормален гангстер

    36 1 Отговор
    Ще влезе доброволно е кауша.....или е психясал, или са го взели на прицел....
  • 3 Тц тц

    59 4 Отговор
    Ако таз женица е хроникьор на мафията, аз съм марсианец. Ама е събота и говоренето на празни приказки е позволено
  • 4 Ми добре,

    66 4 Отговор
    щом сте хроникьори на българската мафия, кажете кога ще се пенсионират и Бойко и Пеевски.

    Коментиран от #21

  • 5 зъл пес

    24 0 Отговор
    Видно е че иска да се опази жив,но дали ще успее времето ще покаже.
  • 6 Ако

    6 0 Отговор
    Стане пентито,ще стане интересно

    Коментиран от #18

  • 7 Българка

    37 4 Отговор
    Какви още издънки, некомпетентност, неморалност и участие в престъпни схеми от Калин Стоянов трябва да има, за да бъде НЕЗАБАВНО УВОЛНЕН КАТО МИНИСТЪР НА МВР?! И забрана да работи в служните!
  • 8 Българка

    43 1 Отговор
    Борисов го охраняват спец части. Дали не е време да последва примера на Брендо, да направи самопризнания на многобройните си престъпления и излезе в "пенсия" при бай Ставри!

    Коментиран от #20

  • 9 Изключително

    33 2 Отговор
    Неграмотна жена която борави с факта аз чух от едно място,защо изобщо и се дава трибуна?
  • 10 БеГемот

    24 1 Отговор
    Кой тоз Брендо ?!Да не е някой голям учен?

    Коментиран от #19

  • 11 От шубе Брендо са предаде

    18 1 Отговор
    Явно не му се мре....все още.
  • 12 Джон

    24 0 Отговор
    Тази жена, с тази НРБ визия няма как да е хроникьор на мафията. По-скоро е неин говорител.
  • 13 корморан

    10 0 Отговор
    Знаете ли че в София има едни момчета които много си падат по бели прошета.
  • 14 ВЕНЪМ

    10 1 Отговор
    затвора не е толкова сигурно място ако някой иска да те премахва зависи колко са мотивирани тези които искат Брендо го знае добре . да не забравяме че е на 60 и вече му е омръзнало и му е се тая по добре да си гледа телевизия в затвора...
  • 15 ⚒️⚒️⚒️⚒️

    23 0 Отговор
    В, какви странни времена живеем щом и в този бранш започнаха да се "пенсионират"
  • 16 Аве

    19 2 Отговор
    Брендо нямаше да влезе в затвора освен, ако не си е изпипал предварително нещата с добре скрепени и подкрепени договорки с гаранции! На бас, че знае дори деня и часа в който, ще излезе изпран и изчистен!
    Илюзия е някой да си мисли, че затвора е място в което да се скрие от враговете си, защото достатъчно е "заинтересованите" да подсигурят семейството на някой доживотен там или да осигурят бъдещето на някой беден надзирател и сещате се?
    Този не го мислете!
  • 17 Хорейшио

    20 0 Отговор
    Очевидно Брендо е бил в БГ последните 3-4 години, когато уж го издирват по света, което пак показва, че ние нямаме служби, няма държава и сме разграден двор. Сега ще използва парите си и като му обединят присъдите, вероятно ще лежи не повече от 5-7 години... Добра сделка за да бъде изпран и да спре да бяга и да се крие
  • 18 Смърфиета

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ако":

    Ти си пенти! Вищте Пентито! Ха ха ха ха!
  • 19 Смърфиета

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "БеГемот":

    Колосален, при това в един много тесен профил.
  • 20 бай Ставри

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Бай Ставри е гудоф да пречъка Тиквата по поръчка на Брендо!
  • 21 Цъъ

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ми добре,":

    Бойко е болен от алчност и ще краде до края на живота си.
  • 22 Крумов

    5 2 Отговор
    Да се пенсионираш на 60 години е лудост, точно това е началото на живота, вече не ти се налага да търчиш, идват ти на крака при теб.

    Никой не може да помогне другите.

    Но 60 години е разцветът на живота, при тази медицина и ако не се тровиш нещо. И да се пенсионираш в затвора, това трябва пък съвсем.
  • 23 Е нали

    12 1 Отговор
    вчера министърът трябваше да даде информация , ма , госпожа ? Но всичко беше чиста дезинформация , а гербавите любезно му съдействаха !
  • 24 И другите са мафиоти

    16 2 Отговор
    Що да не се пенсионира, щом Иван Костов се пенсионира и Хубавото Наде или Кунева, а за новите мафиотчета - бай Радан, Лена Киро Кокоро, Лорерите, Хр. ИВАНОВ и компания въобще не е нужно да споменавам че и те са мафиоти . Що едните мафиоти да са по- добри от другите . Тоя Брендо по е е не крал от нас от българите каквото направиха другите мафиоти
  • 25 Ломския

    9 0 Отговор
    До сега никъде по света няма мафиот пенсионер,има умрял ..................при неизяснени обстоятелства.
  • 26 Читател

    9 0 Отговор
    Вервам във версията за усамотяване и размисъл с цел да напише втори роман, както казва госпожата. На някои забележителни писатели затворът в това отношение действа много стимулиращо.

    Сещам се веднага за една личност, написала преди 100 г. по време на престоя си в пандиза световноизвестна книга - "Моята борба" се казваше...
    Тъй че, успех на творческия пенсионер Брендо!

    Коментиран от #28, #30

  • 27 Неподписан

    8 0 Отговор
    Вдигнали са по тревога Ф-16 и Грипен но не са успели да принудят летеца да приземи самолетчето защото изтребителите летят прекалено бързо.Питам, военните и полицейските въртолети за какво са тогава!?Изводи ще направите сами
  • 28 Смърфиета

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Читател":

    Даааа...
  • 29 Приоритети

    5 0 Отговор
    Докато целия свят коментира дебата в Сащ нас ни занимават с Брендо, а т.н. анализатори вклчително т.н. евроатлантици, националните телевизии, сайтове и пр. дървени философи се ослушват, като...Е за тва никой не ги взема насериозно и не ги и гледа.
  • 30 Смърфиета

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Читател":

    Дам. Къде е Георги Господинов, къде е Хитлер?
  • 31 Бай Митко

    8 0 Отговор
    Велики институции и служби имаме по сигурността! Преди години се издирваше по цял свят брат Галев, пък той си бил в Бг-то! Сега филмът е същият Брендо си живее свободно и необезпокоявано в Бг-то, контактува с МВР-то, издават му паспорт и шоф.книжка, а кмет му прави и пълномощно, и държавата си го издирва по света!
  • 32 Няма край ....тази гавра..

    2 1 Отговор
    Брендо Президент...Света узаконява марихуаната, в мафиотската Държава осъдила Брендо..
  • 33 Интересно

    1 1 Отговор
    За да се пенсионира, Брендо трябва официално да умре.
    Няма охрана на света, която да опази мафиот предател.
  • 34 Уточнение

    2 0 Отговор
    Ееей остаряха и бандитите! Годинките не прощават! И тоди гони 60-така. Дърт е за престъпления. Вече иска на спокойствие да си харчи заграбеното, да се радва на внуци, да си пие хапчетата за кръвно и да си гледа здравето.
  • 35 ШУЛЦ

    2 1 Отговор
    Взели го на мушка и той решил да се скрие в БГ затвор.
    Господи, това ли е най-сигорното място на света?
  • 36 корморан

    1 0 Отговор
    Наследниците са много.Всички са от Тополовград.
    Всички до един имат скъпи бели коли и бели яки.
    Роднини........
    "МВР" и други подобни "сбирщини" гледат към дървото и нямат никакво желание да видят "кацналия" слон на един клон.
  • 37 Луд

    2 0 Отговор
    Да така е ,за какво ти е да си наркобос с милиони доход като си имаш БГ пенсия .
  • 38 Е точно

    1 0 Отговор
    ти бе вуйно ще знаеш?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове