Last news in Fakti

7 Май, 2018 17:27 2 667 6

Скъпите имоти не плашат купувачите в Москва

  • москва-
  • тверская-
  • лукс-
  • жилища
Скъпите имоти не плашат купувачите в Москва - 1
Снимки: Shutterstock

Близо 180 000 EUR е най-ниската цена, на която може да се купи имот на една от най-скъпите улици в Москва – Тверская. Срещу въпросната сума се продава студио с площ 24 кв.м. Анализатори отбелязват, че подобен имот в останалата част на руската столица може да се придобие срещу 3-3.5 пъти по-ниска цена.

Високата цена на имотите на Твераская се дължи най-вече на историческата атмосфера на улицата и ключовата локация – буквално на няколко минути пеша от Кремъл. При това най-достъпните от ценова гл.т. имоти не са с изглед към улицата. Цената на последните започва от 270 000 EUR. Собствениците на такива имоти ще могат да гледат Парада на победата на 9 май от домовете си.

Най-скъпият апартамент, който към момента се оферира на Тверская, е на стойност 8.3 млн. EUR. Това е триетажен мезонет с изглед към две улици.

Скъпите имоти не плашат купувачите в Москва

Скъпите имоти не плашат купувачите в Москва


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПУТИН.В.ВЛАДИМИРОВИЧ

    16 6 Отговор
    Това за пореден път доказва колко са бедни горките
  • 2 citizen

    7 9 Отговор
    УЖАС!........Новината е невероятна. В София има доста по скъпи имоти!

    Коментиран от #3, #5

  • 3 ДАААА НО СОФИЯ НЯМА РАКЕТЕН ЩИТ

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "citizen":

    ОКОЛО НЕЯ И СИ ПЛАТИЛ ЗА НЕСУГУРНОСТ И ЗА ТОА ДЕТ КЛАТИ КЛОНИТЕ
  • 4 Гост

    7 0 Отговор
    Страхотная новина! Да ходим да си купуваме тогава в Москва. 180 000 EUR за имот в най-скъпата улица на Москва звучи много добре, особено сравнено със 180 000 EUR за кутийка в смрадлив и смотан "престижен" софийски квартал като Лозенец.
  • 5 един от всички

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "citizen":

    Къде в София има по-скъпи имоти? Тези 180 хил. евро са за 24 кв.м. Освен това Тверьская съвсем НЕ Е най-скъпото място в Москва. А,и да не забравяме,че средната месечна заплата в Москва е 3 000 лв. ,докато в София е доста по-малка...!
  • 6 БГ РЕАЛИСТ

    1 0 Отговор
    Скъпи имоти у нас няма. Има изкуствен балон надуван от егото ни на комлексари. Ако имахме самочувствие на интелигентни хора и здрав разум, не бихме плащали тези цени. Знаме качеството на строителство, знаем сбестойност на строежа и пак плащаме надценка каквато не отговаря на реалните световни търговски практики. БАЛОНА СЕ НАДУВА, НАДУВА, НАДУВА.......