Last news in Fakti

15 Януари, 2014 13:16 1 706 1

„Лошата банка” ще дострои 3000 жилища

  • испания-
  • строителство-
  • банка-
  • криза

Банка Sareb, която в Испания е известна още като „Лошата” банка, планира през 2014 г. да дострой 130 сгради, чието строителство е било замразено в резултат на кризата. Общият брой на жилищните единици в тях е около 3000. По предварителни данни, Sareb ще инвестира над 100 млн. EUR. Работата по обектите ще започне още през пролетта.

Преобладаващата част от сградите са построени на 80%. Близо 60% от обектите са завършени на 95%. Повечето се намират във Валенсия, Галисия, Каталуня, Мадрид и Кастилия. Sareb планира да отдава под наем, а не да продава повечето от имотите, след като бъдат пуснати в експлоатация.

Друга група строежи, които са в активите на Sareb и които са били замразени в начален етап на изграждане, вероятно ще бъдат съборени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stanislav Boyadzhiyski

    0 0 Отговор
    Inicialite na bankata sa SAREB