Last news in Fakti

16 Юни, 2014 18:36 2 644 0

Специални жилища за семейства с малки деца

  • комплекс-
  • индия-
  • деца-
  • развитие

Почти двугодишният спад в търсенето на недвижими имоти, икономическата стагнация и високите лихви по ипотечните кредити накараха предприемачите в Индия да търсят иновативни начини за привличане на клиенти. За компанията Gera Developments това е концепцията ChildCentric Homes.

„Начинът за допълнително стимулиране на творческите и физически процеси у подрастващите не само осигуряват всестранното развитие на детето, но и помага на родителите да намалят нивото на стрес, тъй като всички услуги са налични на територията на комплекса и няма да се налага например, да влизат в задръствани, които в Индия са почти целодневни. Поколението на нашите родители се стремеше да ни направи или лекари, или инженери. Днес ние се стараем да предложим на родителите условия, при които децата да разгърнат своя потенциал в насоката, която искат”, казва Рохит Гера, управител на Gera Developments.

Предвижда се комплексът, който ще се намира в Пуна, да бъде оборудван със съвременни студиа за танци, голям басейн, тенис кортове, отговарящи на международните стандарти за качество. Компанията инвеститор вече е подписала договор с известни личности в своята област, които ще преподават в училището за млади таланти. Тук влизат световно известни певци, композитори. Също така Вишванатан Ананд – световен шампион по шахмат, Махеш Бхупати – първият индиец спечелил Големия шлем. Децата също така ще имат възможност да усвоят тънкостите на художествената гимнастика, а тяхното личното развитие ще е на база учението на Дейл Карнеги.

В скоро време такъв комплекс ще се появи в индийския щат Гоа, а първите два проекта в рамките на тази инициатива вече се строят в градовете Пуна и Бангалор. Предстои да бъдат пуснати в експлоатация след две години. Апартамент с две спални в ChildCentric Homes ще е с цена 144 000 USD, а с три – 177 000 USA.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА