Last news in Fakti

8 Август, 2018 19:41 5 094 14

Повдигнаха обвинение на Бенчо Бенчев

  • бенчо бенчев-
  • обвинение

Може да лежи 5 г.

Повдигнаха обвинение на Бенчо Бенчев - 1

Днес, 8 август, в Бургас е извършено редовно призоваване от Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура-Бургас на Бенчо Бенчев за явяването му пред разследващия орган с цел привличането му към наказателна отговорност. Това съобщиха от Апелативна прокуратура-Бургас.

Под надзора на Районна прокуратура Бургас се провежда разследване по досъдебно производство за това, че в периода от 2 август 2018 г. до 5 август 2018 г. в град Истанбул, Република Турция, е спомогнато на лице, извършило престъпление, да бъде осуетено спрямо него наказателно преследване, без да е имало споразумение с това лице, преди да е извършило самото престъпление – престъпление по чл. 294 ал.І от НК. За това умишлено престъпление, законодателят е предвидил наказание „лишаване от свобода“ до 5 г.

Разследването на делото се провежда от следователи при Окръжен Следствен Отдел при Окръжна прокуратура-Бургас, под надзора на екип от прокурори при Районна прокуратура-Бургас.

По случая се провеждат разпити на множество свидетели, включително и такива пред съдия, изготвени са международни следствени поръчки, с които са изискани официални документи от Република Турция и Република Гърция, изискани са справки от ГКПП, предприети са и други, относими към предмета на разследване, процесуални действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    27 0 Отговор
    Ама тоя го подозират в участие в организирана престъпна група ОПГ, ами той е в такава група още от 2011г когато е избран за общински съветник - те там всички са в такава група
  • 2 Гу аман танамо

    6 0 Отговор
    Трябва да си понесе ПОСЛЕДСТВИЯТА !
    Още повече трябва да го направи като МЪЖ !! А не да се КРИЕ КАТО П---А
  • 3 гост

    14 0 Отговор
    Айде сега един як банкет да дава и да се успокои. Е не е толко страшно, делото ще се проточи две три години, а после я условно 3 месеца, я нищо...... Партията не оставя синовете си с лека ръка.
  • 4 мерседес Бенч

    5 1 Отговор
    А незаконното оръжие, а черните тефтери ???? Бързичко забравиха за това !? Това яташко дело,ще му го влачат до де е жив пък и къде, къде по-беднички са се откупували от Темида та тоя ли !
  • 5 Срам и позор

    4 1 Отговор
    Това се нарича "Шпиц-команда"в действие и в услуга на Гроб,@ "независимите"и "некорумпирани"съдии могат да го "сготвят"- като едното нищо и за "престъплението",което се намура единствено в кратуните им и се казва"нищо".
  • 6 Гост

    3 0 Отговор
    Подсъдимия бивш депутат от партия гроб Живко М. -СУДЖУК ГЕИД -далаверата с суджука чака вече една година и половина да влезе в Спец-Съдът .

    И Бенчо ще чака Ред толкова .
  • 7 гост

    2 0 Отговор
    Тоя подсъдим бивш депутат Живко М . е от гр. Добрич.
  • 8 гост

    4 0 Отговор
    Чакането се плаща Дебело ; да пита Живко.М. от град Добрич как се прави Забавянето на Дела.............
  • 9 Усмивката

    1 2 Отговор
    Такива мафиотски структори се доказват със СРС та. Къде са те.Оня пеленгатор,ушатко Ц.Ц.,кого прослушваше тогава.Политически опоненти.
  • 10 АНОНИМЕН

    5 0 Отговор
    ОБВИНИТЕЛНИЯТ АКТ Е ПО ЧЛ 294 .АЛ 1 И НИЩО НЕ ОЗНАЧАВА И НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ В СЪДА ,КАК ГО Е УКРИЛ СЛЕД ,КАТО ОЧИТЕ ОТИВА В ТУРЦИЯ ,КАК ДА ГО СКРИЕ БЕНЧО ЛИ ,И ЧЛ Е ДО 3 ГОД ,АКО ЛЪЖЕ И ВЪЗПРИПЯТСТВА НА РАЗСЛЕДВАНЕТО Е ДО 5 ГОД ,АКО САМО Е ТОВА ,ЩЕ МИНЕ С УСЛОВНА ,ЧИСТО СЪД МИНАЛО ,МНОГО ШУМ ЗА НИЩО , А ЗА МАРТИНОВ ,Е ТАМ АКО РАЗБУТАТ НЕЩАТА ,ВСИЧКИ СА В КЮПА ,АМА СМЕЙ ЛИ НЯКОЙ -НЕ ,
  • 11 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    5 2 Отговор
    Московски кога в затвора за каране в друсано и пияно състояние и убииство на чавето си?

    Коментиран от #12

  • 12 Просия

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Когато ти се върнеш на майка ти в комунистичексата слива !
  • 13 Факт

    2 0 Отговор
    Цялата политмафия е съдействала!
  • 14 Рецидивист

    0 0 Отговор
    И що не е в ареста...а да да събира пари за глпбата от Б.Б.