Last news in Fakti

31 Януари, 2019 15:17 11 424 26

Антигона: Не опитвайте да смажете Димитър, синът му чете

  • антигона  янулис-
  • димитър желязков-
  • митьо очите

Тя била на свиждане при него в Истанбул и твърди, че здравето му било влошено

Антигона: Не опитвайте да смажете Димитър, синът му чете - 1
Снимка: Архив/БГНЕС

„Чрез ровене в миналото се правят жалки опити да бъде смазан психически човекът, с когото живея от 2001 г. под един покрив, чиито деца отгледах и когото познавам най-добре от всички ви”, заяви Антигона Янулис – жената на Димитър Желязков, цитирана от "Флагман".

Желязков вече шести месец е задържан в Истанбулски арест в очакване на бъде екстрадиран у нас, за да стартира наказателното производство за участието му в ОПГ.

Наскоро се появиха свидетели и доказателства по незавършени производства за убийства от 2000 г. и от 2005 г., свързвани косвено с Димитър Желязков.

Според Антигона твърдения, че Желязков би могъл да бъде замесен в подобно престъпление, са нелепи. Тя предупреди, че детето им Димитър, който е на 14 години и ходи на училище в Несебър, чете в интернет в какво би могъл да е забъркан баща му и преживява това изключително тежко.

Антигона добави още, че е била на свиждане при мъжа си след Нова година и той се е държал мъжки – не се е оплаквал от тежките условия в турския зандан въпреки усложненото му здравословно състояние.

„Нуждае се от нови две операции, които трябва да се направят, защото здравето му е влошено, но той не каза и дума затова, търпи и стиска зъби. Пита за внучето си, което роди Станислава – голямата му дъщеря, още не го е видял. Митко е уникален баща и човек, партньор и мъж.

Казвам ви го, защото аз съм в къщата му вече 20 години. Ако той беше убиец – аз щях да го знам. Тези, които сега го разкъсват и го заплашват, да знаят, че трудно могат да го сломят”, заяви Антигона Янулис, която живее с Димитър-младши в имота на Желязков с с. Кошарица, Несебърско.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само да питам

    81 2 Отговор
    А той колко душици изгоря ???????????????????
  • 2 Зевс

    40 3 Отговор
    Антигоноооо,Антигоно.....,Антигонке.
  • 3 Тост

    53 1 Отговор
    Жив да ги ожали човек...
  • 4 FKFKGJGKJFK

    48 2 Отговор
    ЩО НЕ РАЗДАДАТ И КЪРПИЧКИ ДА СИ ПОПЛАЧЕМ И ДА ГИ ОЖАЛИМ.
  • 5 свидетел

    57 0 Отговор
    Горкото дете, ще разбере откъде са парите за частно училище, за апартаменти, къщи и джипове... Много ми е жал за наследника на убиец-наркодилър, който се ползва с привилегиите и страха от баща си... направо ми се къса сърцето...
  • 6 Бай Иван

    29 6 Отговор
    Той е невинен нали, за нищо не е виновен съвсем случайно гърмяха няколко пъти по него!Кадър на Най честната партия БСП
  • 7 Bubbles

    22 2 Отговор
    Спокс мъ, ся от Турция ще го върнат хептен оцъклен, пък може и да го бавят щото да му е харесало.
  • 8 Тая па

    27 1 Отговор
    Нагла си

    Коментиран от #9

  • 9 Пффф лелеее

    35 3 Отговор

    До коментар #8 от "Тая па":

    Какви нагли жени има. Таз е като Банева. Оооох аз имам три деца дрън дрън пуснете ме. Колко семейства с деца унищожи. Същата е и тази колко невинни бедни работливи българи този е убил и ограбил. И тая го защитава. Трябва линч с камъни върху жената и върху Митака главата. А синковеца да не се филмира. А да разбере какви престъпници и деяния са правили баща му и майка му. Знам че 14г момче ще ме разбере. Той трябва да е много по добър от майка си и баща си. И да не ходи и следи стъпките си на баща си и майка си. А да си тръгне по неговия си път.

    Коментиран от #16

  • 10 трогнат

    22 2 Отговор
    Е, то не, че е голямата изненада, че съпругата на митю очите, може да бъде нагла и не в час, до лудост. Иначе, щеше ли да му е съпруга.
  • 11 Тая или е сляпа или малоумна

    29 1 Отговор
    Само Антигона и синът им не знаят че бащата е престъпник, нарко бос, мутра, рекетьор и навремето тартор на наказателна бригада за отвличане и побойща! Явно жена му не живее в Бълхария!
  • 12 толерантен

    14 4 Отговор
    Еми, да го пуснат от ареста и да не го съдят, щото детето... такова...
  • 13 Европейско бъдеще и развитие

    29 1 Отговор
    Отроних сълза . Сина му дали знае , или е виждал следното. Митьо с гавазите влиза в открит бар с басейн. всичко живо се се разбягва. Бармана и сервитьорката разбираемо остават . Крещи на момичето - куче умряло , идвай веднага , да не духаш сега на всички до припадък. Идва някакъв при Митьо , започва се разговор , изведнъж Митьо избеснява - ти с мен ли ще делиш бе мършо , скачай в басейна,човека какво да прави скача в басейна , силно казано басейн , няколко метра. Започва да го замерва със столове маси и каквото има около него , басейна се запълва с инвентар .Един от хората му скача в басейна , натиска човека под водата с един стол и стъпва върху стола. В момента влизат някакви хора, и се стресират от гледката , Митьо със спокоен глас - спокойно снимаме филм.
  • 14 Въпрос

    14 0 Отговор
    Абе тая не случайно е Антигона, щом докарва този любовен драматизъм. Колко български коври ще чуете вече да захвалят мъжа си?!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 МериМ

    19 0 Отговор

    До коментар #9 от "Пффф лелеее":

    Много правилно написано ще добавя,че за такива изроди като него трябва да въведат смъртно наказание.
  • 17 Ежко

    11 1 Отговор
    Не мъчете Митю Тракториста! Направете му дупка фи 9 в чутурата и да става спомен!
  • 18 Хубаво

    3 0 Отговор
    ....ного тъжну да е...
  • 19 Scout for funn

    11 0 Отговор
    Абе как във България най големите престъпници изведнъж се преврщат във примерни майки ,бащи .Техният личен живот няма отношение към техните престъпления .Ма чак па и герои стават тоя лично цяла България го чака .Той може лично никой да не е убил ма и Сталин може лично да не е убивал .
  • 20 Баба Вуна

    10 0 Отговор
    Разплака ме горката Антигона! А той кога ще влезе в листата за депутат на някоя партия? Изпита за тази длъжност го издържа оттавна!
  • 21 LGV

    8 0 Отговор
    Как всички когато ги вкарат У дрънголника и седят повече от 24ч.почват да се разболяват и оперират,тоя лишпер които е разплакал толкова майки,уж го съдиха и затвориха за малко,да му спасят живота и най-нагло твърдеше,че събира рапани и от там имал кинти,и сега ще бъде същият цирк,в България ще го оправдаят и всичко на ново за сметка на българският данъкоплатец!!!!
  • 22 Мутреле

    3 0 Отговор
    Горкия човечец
  • 23 Драйвър

    9 0 Отговор
    Господ си знае работата,нека страда в адски мъка тази гад мръсна,колко души е изгорил,колко хора са бити и тровени с дрога заради този изрод!
  • 24 БАРС

    6 0 Отговор
    Хаде стига с мелодрами.То всички бандюги в България се оказаха много добри направо мъжкари.Тая на кого ги дрънка на децата си ли.То можеби и по тая логигка ТО И ХИТЛЕР Е БИЛ МОЖЕБИ ПРЕКРАСЕН МЪЖ ЗА ЕВА БРАУН.
  • 25 Дългия

    0 0 Отговор
    Тая дали съжалява десетките изнудвани, пребити,малтретирани честни хорица, на които тя харчи паричките ? А сега тръгнала да се оплаква точно на тях да иска подкрепа. И да знае щом са решили да го отстранят няма да му се размине
  • 26 лошата

    0 0 Отговор
    до пишещите по-долу : горките жертви на Митьо-Очите....хахаха !!! Кой ги е карал да взимат наркотици,да не им ги дават насила ? Що на мен някой не ми предложи наркотици ? Всеки с избора си ! Ум царува , ум робува , ум патки пасе !!!