14 Ноември, 2018 11:27 29 144 9

Тайните на секс туризма в Тайланд, разказани от турагент

  • секс-
  • туризъм-
  • тайланд-
  • тайни-
  • проституки

Сексуалният туризъм присъства само в курортните зони

Тайните на секс туризма в Тайланд, разказани от турагент - 1

"Когато имах собствена туристическа агенция, помня колко много от моите клиенти, особено жени, предимно на средна възраст и по-възрастни, отказваха да разглеждат Тайланд като възможност за отдих, защото има "разврат" и "мръсотия и венерически болести", пише бивш турагент.

"По принцип, ако внимателно търсите, във всяка страна можете да намерите всичко гореизброено. И все пак в това има известно количество истина. Не е тайна, че Тайланд е един от центровете на световния секс туризъм.

Трябва обаче незабавно да направим уговорка. Сексуалният туризъм не е национален феномен, а по-скоро ресорен. Присъства само в курортните зони и само на определени места.

В обикновен тайландски град няма да намерите това. Но в курорта Патая на ваше разположение е известната Walking Street и околността.

Тайните на секс туризма в Тайланд, разказани от турагент

Когато се движите по тази улица, очите ви се замайват от изобилието от нощни забавления. От уличния оживен трафик на хора. Чува се глъч на много езици.

Това обаче не означава, че всичко на Walking Street се свежда до проституция. Има място за двойки и дори за семейства с деца. Това обаче е въпрос на демокрацията в семейството. Някои не искат да разкарват из Патая през нощта деца и да обясняват какво правят тези какички...

Заведенията, разбира се, са едно до друго. Има момичета, които работят за определени затворени заведения, като приканват клиенти вътре.

"Нощните пеперуди" имат невероятно развити умения за разпознаване на езици и те буквално разбират кой сте от една фраза и превключват на родния ви език. Руснаци са ми казвали как група от такива момичета дошли при тях и започнали на английски с изрази като "какви страхотни момчета и как мечтаели да се срещнат с нас". Един от мъжете се пошегувал на английски. Но щом приятелят му казал: "Благодаря ви, не искам нищо днес", те превключили на руски.

Вторият начин да намерите приключения е да отидете в бар, където седят момичетата. Купувате бира (излиза към три лева наши пари) и може да изберете момиче. След това се спазарявате за цената и мястото на нощувката.

Противно на преобладаващото мнение за цените, те съвсем не са почти безплатни. Много са си добре платени даже. Има държави, където е много по-евтино. Цената на едно нормално момиче (т.е. млада и стройна) - тръгва от 50 лева на час.

Много хора се шегуват, че най-страшното в Тайланд е да не попаднеш на травестит.
Не бих казал, че това е проблем. Първо, те се различават. Някои от тях само си правят шоуто и не ходят по улицата в търсене на клиенти. Но ако се съмнявате, можете да попитате директно дали по някаква случайност не е lady boy. Никой няма да тръгне да ви мами. Това означава да те отведе до стаята и да получи скандал, вместо да свърши работа.

Като цяло, в Тайланд е прекрасно. Дори на Walking Street. Аз отидох там със семейството си, с единадесетгодишната си дъщеря. И нищо страшно не ни се случи. Но преживяването беше любопитно.", завършва разказа си бившият турагент, цитиран от pochivka.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Програмист

    30 3 Отговор
    Тайландките са горещи жени и обичат пълно програмиране.
  • 2 Бай Ганьо

    12 13 Отговор
    Аз пък чух от друг тур оператор че в Тайланд ходели най-вече тайни мръсници, лесбийки и незадоволени стари парантии с тази цел а за мъжете май било по-интересно истинските юмручни боеве със залагания, завършващи не рядко фатално, разходки със слонове и покупки на ценни оръжия и трофеи за продажба на цена 5-6 пъти повече в ЕС както и компютърни компоненти с което хем си избиват екскурзията, хем припечелват по нещо !
  • 3 Pompev

    8 4 Отговор
    Ами Хасан И оня с коня тъкмо биха се възползвали от лейди бой
  • 4 Дедо1

    8 4 Отговор
    Наште моме са по арни
  • 5 ЧНГ

    3 3 Отговор
    Нещо от рода на Кулагин, много хубава мома!Че и богата...!Хич не е за изпускане!!!
  • 6 боцмана

    7 6 Отговор
    Трябва да ви кажа , че хич не е лошо. Лошото е , че се чува все повече глъч на руски.
  • 7 Циник

    8 1 Отговор
    В азия ако решиш да пробваш местна мадама първо трябва да проверия дали има "камбани" отпред.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Румен

    12 0 Отговор
    Най - Красивите и Горещи Момичета. Всички изглеждат като 12 - 13 годишни... Дори и 30 годишните. Точно в това им е Чара. И за това мъжете от Цял свят - ще се Изпотрепят да ходят там... Заслужава Си 👍