Last news in Fakti

4 Април, 2023 17:11 1 108 1

"Хари Потър" става тв сериал

  • хари потър-
  • тв сериал-
  • warner bros. discovery inc

"Всеки сезон ще бъде базиран на една от седемте книги на Джей К. Роулинг", съобщават анонимно източници от компанията

"Хари Потър" става тв сериал - 1
Снимка: Shutterstock

Warner Bros. Discovery Inc. е близо до сключването на сделка за създаването на нов телевизионен сериал по "Хари Потър", съобщи Блумбърг, предава БГНЕС.

"Всеки сезон ще бъде базиран на една от седемте книги на Джей К. Роулинг", съобщават анонимно източници от компанията пред изданието.

Директорите на Warner Bros. Discovery Дейвид Заслав и на HBO Кейси Блойс работят по споразумението с писателката Джоан Роулинг, но то не е финализирано към момента. Роулинг ще участва в работата по сериала, за да контролира близостта му с оригинала, но няма да действа като негов главен създател, отбелязва Блумбърг.

Марката "Хари Потър" е създала редица успешни продукти и спин-офи. Работейки с Avalanche Software, през февруари Warner Bros. пусна ролевата игра “Hogwarts Legacy“, базирана на вселената на Хари Потър.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.