Last news in Fakti

23 Октомври, 2013 12:00 2 852 4

Селена Гомес: Критикуват ме, че не съм секси

  • гомес-
  • секси-
  • имидж

Звездата се опитва да задържи добрия си имидж

За разлика от бившия си приятел Джъстин Бийбър Селена Гомес иска да гради имиджа на добро момиче. Певицата и актриса, която в момента е на световното си турне Stars Dance е горда от това, че името ѝ не се свързва със скандали и изцепки и държи да остане пример за феновете си, Дамата обаче призна, че това нейно поведение провокира критики, че не била достатъчно секси.
 
„Всеки ден ми казват, че не съм достатъчно секси или че не съм готина и че ако правя това или онова, хората ще ме обичат. Погледнете тази стая! Не трябва да правя нищо, за да бъда обичана", сподели Селена след изпълнението си в Кънектикът, цитирана от Female First.

Пред сп. People пък звездата обясни, че е щастлива, защото родителите я смятат за достоен пример на децата си. Коментарите на Селена излязоха ден, след като тя каза, че ѝ се иска още да бъде звездата на Дисни и че все още се чувства като тийн идол, а не като пораснала знаменитост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    2 0 Отговор
    Тя е секси. Какво значи: Не била достатъчно секси?? Може би това, че чичките от дисни могат да печелят повече от нея ако се съблече или кво?
  • 2 трезво мислещ

    2 0 Отговор
    Ох ма тя на бати сладката сладурана,кой ма моме прави реплики като някой чукча де току що видял компутер.Я да се вземат у ръце тези критици,тя една като Майли Сайръс стига на цялата вселена,не потъпквайте едно такова красиво цвете по такъв брутален начин.Кво бе дупе не показвала,ц.ци не показвала,не се снимала гола,те тея продуцентите само такива неща им се въртят в тиквите хелоуински.Когато и гледам това ангелско излъчване душата ми се стопля за една седмица напред,нека не бъдат употребявани тези които не искат да блеснат с голота и простотия,а да бъдат оставени да се изявяват естествено и натурално.НЕ НА МАЙЛИ САЙРЪС вселенска .............(кой каквито иска епитети да слага на многоточието,че после модератора трие наред).

    Коментиран от #4

  • 3 трезво мислещ

    2 0 Отговор
    ДОЛУ МАЙЛИ САЙРЪС,изразете своя протест срещу тази, като не купувате нищо с нейния лик.Нека опазим подрастващото поколение от това Американско недоразумение.
  • 4 The Bear

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "трезво мислещ":

    Още един съм в подкрепа на твоето мнение!