Last news in Fakti

23 Октомври, 2013 19:38 17 859 19

Лияна: Махмуд ме смаза психически!

  • лияна-
  • певица-
  • махмуд

Певицата разкри подробности около взаимоотношенията си с бизнесмена

Поп фолк дивата Лияна призна, че от половин година е окончателно разделена с Махмуд пред всички съквартиранти.

"Това не е живот, щастието не е коли, пари. Това го разбрах много отдавна, но много късно предприех действия, нямах избор", заяви Лиана на Мира Радева.

" Аз вече съм наясно, но не знам дали има такива мъже, за каквито си мечтая. За джентълмен, за умен, за знаещ … Такъв мъж може да те накара не да се влюбиш, а да летиш. От най-малкото може да направи нещо красиво. Да се почувстваш жена. На мен ми е писнало да се чувствам виновна за всичко, да съм като някакво куче след човека, с когото съм, да ходя с наведена глава, да ми подвиква и да ме обижда. Мъжът ми беше на моменти супер добър, изключително щедър. Във всеки един аспект на думата. Но на моменти ме е смазвал психически. Жестоко! Чувствала съм се като едно нищожество", сподели Лили.

"С колкото повече мъже общувам, толкова повече се плаша, защото вече съм на съвсем друг акъл. Едно е тук да флиртуваш, да се закачаш, аз никога не бих стигнала до край с никого. Слагам си граници, знам докъде мога да стигна, какво мога да си позволя. В Къщата има закачка, колкото да си ангажираш вниманието, да е весело. Ако се опнеш и кажеш: Ама ти защо така?, той ще си каже: "Тая нещо не е добре, взима се много на сериозно". Затова отвръщам с това, което те ми подават. Но се плаша. Ти не можеш да си представиш колко нежност и вярност мога да дам на хората около себе си, но няма на кого защото не искам да бъда рецидивист в грешките си. Искам да имам мъж, от който да се науча на нещо, с когото имам сходни интереси, с който мога да разговарям, да се чувствам крехка, уязвима, да почувствам защитата", каза още Лияна.

"Семейството на Махмут  има златарски цех, автокъщи, магазини в различни молове. Но Интерпол го издирва за наркотици.  Беше много чиста, хубава любов. Той е с пет години по-голям от мен. Беше много добър, внимателен, много обгрижващ. Първо мен ме питаше гладна ли съм, жадна ли съм. Но после, като отиде в Турция, имаше два, три дни мир, на четвъртия просто... Аз, ако не вдигнех веднъж телефона, ставаше нещо страшно. Постоянно мислех къде ми е телефона, за да вдигам веднага, да не говоря много дълго, за да не се усъмни... Не искам да се сещам за Махмуд. Не се разделихме както трябва", заключи певицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    11 1 Отговор
    Майка си ли търсиш при него?
  • 2 петър петров

    7 1 Отговор
    Аз вече съм наясно, но не знам дали има такива мъже, за каквито си мечтая. За джентълмен, за умен, за знаещ … Такъв мъж може да те накара не да се влюбиш, а да летиш. От най-малкото може да направи нещо красиво.


    аз съм такъв, но съм беден човек, а като те гледам каква кифла си, още като видиш че нямам мерцедес и т.н. да ти угаждам ще видим каква песен ще запееш ^^^^^ много е лесно да се оплакваш, ама си свикнала на угодия и да ти пълнят гушата си пари нали? Една жена трябва да гледа деца и да е добра домакиня, щом почнат да се опитват да командорят значи не са свет, сбъркана и побъркана работа. Все повече такива жени има, почти няма нормални, всичките се ламтят за нещо! все кариери, все пари, все суета! Затова ще имаш за мъж някой богат б...к, а не истински мъж като мен! Това е положението!
  • 3 The Bear

    6 1 Отговор
    Хубаво го е казал Петър Петров. Тая е поредната безмозъчна лигла - да се чувствала крехка, защитена и т.н. - т.е. нищо да не прави, да не върши домашна работа, да не ражда и гледа деца, да не поема отговорност за нищо, а после да бъдеш мил и нежен с нея и да я гледаш като цвете в саксия. Е- няма как да стане. Каквато си, като към такава се държат с теб. Аз лично не бих траял такава лигла въобще до себе си - не бих я унижавал и тормозил непрекъснато, просто бих се разделил с нея по най-бързия начин, ако въобще съм направил грешката да се събера с такава. Тя на всичкото отгоре не само че взела богат бок..к, ами и от религия, която предполага отношение към жените като към кучета - пък после изненадана и недоволна! Яд ме е не толкова на нея, а на това че някой ни занимава с нея и такива като нея, че някой ги допуска до обществени изяви, че живеят охолно и добре въпреки липсата на мозък и усещане за нормалното и т.н. ...... бе кво се плюнча като не мога нищо да направя по въпроса.....!?
  • 4 Калоян Велинов

    2 2 Отговор
    ДУШИЦА.......
  • 5 georgi genchev

    5 1 Отговор
    Aman ot typi bylgarski.....K......I..
  • 6 Zdrawko Sashew

    7 2 Отговор
    съвременните български жени са разглезени, арогантни и безотговорни. Но на какво друго да ги научат майките им...
    Лиянчето може, да ми се обади. Ще дойда с Голф2 да я взема. Ще ми пее в колата. Ако ни стане топло, ще сваляме прозорците.
  • 7 comments

    4 1 Отговор
    Поредната лигава киф.а,както бе
    написал вярно някой!
    И поредните такива медиатори,които си мислят,че точно това
    ще ни е най-интересното,че точно това би ни развълнувало
    най-много-абсолютни тъп--ии и безкрайни глуп..ти!

  • 8 Violeta Ilieva

    4 1 Отговор
    s takova lekovato darjanie napalno zaslijen e bil tormoza i ot maja i
  • 9 alex xela

    5 1 Отговор
    Като се е хванала с махмуд да е очаквала лабут.. . И ся ниййй бедните българи трябва да я съжаляваме ли тая, смс ли да пускаме за нея , що ни занимават с БГ к..ви
  • 10 Стар Българин

    2 1 Отговор
    Много точни коментари, няма какво да допълня.
  • 11 Симеон Тасев

    1 2 Отговор
    мнооо грозна тая бе
  • 12 Симеон Тасев

    1 3 Отговор
    .ати мумията
  • 13 Иван Господинов

    6 0 Отговор
    Яла му парите сега го плюе ... к..венска работа. Много го знаем Махмут кой е ако беше някой по-известен сигурно щеше да разправя, че му е малка пишката, че е гей и че разнообразява със всевъзможни извращения и колко мизерен и жалък е и така докато не се намери някой друг да палща сметките. Тая просто в момента си търси към кого да се прикачи , всичко е на тезгяха просто трябва да дойде някой достатъчно луд или сляп да брои търсената сума . И докато плаща после вноските ще голяма романтика докато не спре ... после колелото се завърта и така цял живот . Такива жени като ги видя направо бягам като все едно са ме погнали глутница вълци
  • 14 Бхд БхД

    2 0 Отговор
    Аха така говори тя.Пък ако и хвърли око някой дет няма парички веднага ще отвърне познайте как
  • 15 Киро Стоев

    0 1 Отговор
    Какъв пърхут на какво мяза?
  • 16 петпет каменов

    2 0 Отговор
    Dvete istinski dumi za tazi statiq: K..VENSKA RABOTA !!
  • 17 sujuka

    0 0 Отговор
    Па на к.*ва като таа даже и е малко.
  • 18 Nikola Ignatov

    0 1 Отговор
    МАЦКАТА Е СУПЕР КРАСИВА И ГОТИНА СТИГА СТЕ ЗЛОБЯЛИ.
  • 19 Nikola Ignatov

    0 1 Отговор
    Бих казал най-хубавата