Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 09:03 1 493 5

Краят на една ера: Дженифър Лопес се оттегля от музикалната сцена

  • дженифър лопес-
  • нов албум

Предстоящият ѝ албум ‘This is Me… Now’ може да е последният ѝ

Краят на една ера: Дженифър Лопес се оттегля от музикалната сцена - 1
Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес шокира феновете с изявлението си, че скоро може да се оттегли от музикалната сцена.

54-годишната звезда намекна, че предстоящият ѝ албум ‘This is Me… Now’, може да е последният ѝ. Дългоочакваното издание - което е първият ѝ студиен албум от десетилетие и 9-ти в историята - отдава почит на емблематичния ѝ албум от 2002 г. ‘This is Me… Then’, който тя пусна в първите дни на романса си със сегашния си съпруг Бен Афлек, за когото се омъжи през 2022 г.

J.Lo казва, че последното издание “е взело много от” нея и се чувства като в “края на една ера”. Възможно е звездата да иска да съсредоточи вниманието си другаде, например в линията си за красота - JLo Beauty - или да продуцира и да играе в повече блокбъстъри.

Пред Entertainment Tonight певицата каза: „Истината е, че дори не знам дали някога ще направя друг албум след това.“

„Не казвайте на Бени, но мисля, че това може да е последният ми албум.“, добави тя, имайки предвид своя музикален мениджър.

Лопес сподели, че се чувства “много развълнувана” заради новия си албум: „Чувствам, че това е краят на една ера за мен и началото на нова, така че никога не бих казал никога, но точно сега чувствам, че наистина съм вложила сърце и душа в това и съм много развълнувана.”

Новият албум ще бъде пуснат в продажба на 16 февруари, съобщава mirror.co.uk.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мони

    8 0 Отговор
    сега няма да мога да спя една седмица поне
  • 2 майстор

    4 0 Отговор
    Време й е за Голямата почивка. После е пенсията.
  • 3 Не плачете!

    5 1 Отговор
    Рекламата винаги се нуждае от доза трагизъм.
  • 4 Соваж бейби

    2 2 Отговор
    То пък едни песни нейните нито една не си спомням,филми има 2,3 хубави все още красавица.Знае кога да спре жената нека си почива не е като баба Лили на акумулатори с памперс , плейбек се мъчи на сцената
  • 5 БРАВО

    1 1 Отговор
    ДОСТОЙНО, да се оттеглиш когато си на върха... чаровница