14 Август, 2024 10:16 1 262 2

Рийз Уидърспуун има нов мъж до себе си след развода с Джим Тот (СНИМКА)

  • оливер хаарман-
  • джим тот-
  • рийз уидърспуун-
  • нов мъж

Името му е Оливер Хаарман и работи в частна инвестиционна компания

Рийз Уидърспуун има нов мъж до себе си след развода с Джим Тот (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Изглежда актрисата Рийз Уидърспуун вече не е сама.

Звездата бе забелязана от папараци да се разхожда с нов мъж до себе си, а според задокеанската преса това е новият партньор в живота ѝ.

Името му е Оливер Хаарман и работи в частна инвестиционна компания. Хаарман, който е германец, има бакалавърска степен по история и международни отношения от университета "Браун" в Ню Йорк и е магистър по бизнес администрация от Харвардския университет, информира Daily Mail, цитиран от dir.bg.

Що се отнася до Рийз, припомняме, че актрисата шокира феновете си през март 2023 г., когато обяви, че с Джим Тот се развеждат след почти 12 години брак. В съдебните документи от тогава са посочени непреодолими различия като причина за раздялата им.

Двамата започнаха да се срещат през 2010 г. Година по-късно вдигнаха и сватба.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Порно

    4 0 Отговор
    Въх, че голяма уста в това джобно гадже
  • 2 ганю

    0 0 Отговор
    бе и той и тигана малък ама дръжката голяма