16 Септември, 2024 15:32 1 349 1

Килиън Мърфи натрупа мускули за филма "Peaky Blinders" (СНИМКИ)

  • килиън мърфи-
  • килиан мърфи-
  • актьор-
  • мускули-
  • форма-
  • тяло-
  • опенхаймер-
  • peaky blinders

Звездата от "Опенхаймер" вече няма нищо със слабата си фигура от снимките на хита на Кристофър Нолан

Килиън Мърфи натрупа мускули за филма "Peaky Blinders" (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Килиън Мърфи показа невероятно стегнатото си телосложение, докато тренираше преди излизането на предстоящия филм "Peaky Blinders".

48-годишният актьор, който изигра Томи Шелби в хитовата драма на Netflix, носеше сива тениска пред фитнес зала в Дъблин, която подчертаваше изпъкналите му мускули. Звездата от „Опенхаймер“ носеше черно долнище за джогинг, допълнено от шапка и слънчеви очила, когато пристигна на мястото с друг мъж в екипировка за тренировка.

Феновете на дългоочаквания филм Peaky Blinders очакват с нетърпение официална дата на премиерата.

"Изглежда, че Томи Шелби не е приключил с мен", каза носителят на "Оскар" през юни и допълни: "Много е приятно да си сътрудничим отново със Стивън Найт и Том Харпър по филмовата версия на Peaky Blinders. Това е за феновете."

Килиън ще изиграе отново емблематичната си роля във филма, като актрисата от "Дюн" Ребека Фъргюсън и звездата от "Солтбърн" Бари Когън се присъединяват към актьорския състав.

На новите снимки Килиън изглежда на километри от ролята си на Дж. Робърт Опенхаймър от биографичния филм "Опенхаймер".

Актьорът загуби значителна част от теглото си, за да изобрази учения, известен с това, че ръководи разработването на първите ядрени оръжия, като колегите му отбелязаха, че е изглеждал „изтощен“.

"Не ми хареса нищо от това. Не препоръчвам нищо от това.", каза самият Килиън на водещия Джими Кимел, докато обсъждаше драматичното си отслабване в Jimmy Kimmel Live!. "Той е бил несигурен относно своята физика", продължи той, обсъждайки истинския Опенхаймер. "Но е имал този изключително силен ум и това наистина крехко тяло, така че беше поучително."

"Лягах си гладен, винаги ми беше студено", споделя още Килиън Мърфи за ефектите от драстичната загуба на тегло.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    1 3 Отговор
    Този имаше само една стойностна роля в кариерата си. Когато се събуди у болницата в Лондон и нямаше жив чове и цял филм търчеше и пищеше и го гонеха зомбита.