23 Юли, 2024 09:29 4 173 16

Райна Караянева, бившата на Башар Рахал, разкри кой е мъжът до нея (СНИМКИ)

  • райна караянева-
  • башар рахал-
  • нов мъж-
  • стефан церовски

Тя обяви в национален ефир, че бащата на новороденото ѝ дете е много добър ортопед, а бебето се казва Стефан

Райна Караянева най-накрая призна за ортопеда, когото разведе преди година, макар че не назова директно името му. Бившата на Башар Рахал обяви в национален ефир, че бащата на новороденото ѝ дете е много добър ортопед, а бебето се казва Стефан.

То явно е кръстено на татко си Стефан Церовски, син на бившата пернишка кметица Вяра Церовска. И таткото, и бабата обаче се държат в публичното пространство така, все едно това дете не съществува.

"Всичко беше планирано, много се радвахме на този факт, не сме се вживявали с процеса", разказа накратко Караянева за своята бременност, която мина напълно незабелязано в светските среди.

Бившата половинка на Башар Рахал, сподели, че е казала на бащата, че очаква бебе, веднага, след като разбрала за това, но не чрез домашен тест за бременност, а с кръвна проба. Не е правила специални изненади, а направо му изпратила резултати от тестовете, тъй като тестовете за бременност, които се правят в домашни условия, не били достоверни.

"Лекар е. Много добър ортопед, поне няма да водя детето при други ортопеди", това е оскъдната информация, която даде родилката за мъжа до себе си в интервю за "Преди обед" по bTV. Тъй като бебето се казва Стефан, стана повече от ясно, че татко му е ортопедът Стефан Церовски, който има малка дъщеричка от своя колежка, с която се ожениха преди няколко години.

Любопитно е, че в публичната информация на неговата официална Фейсбук страница има снимки на момиченцето, но не и на неговото новородено братче. Същото е и с майка му – бившата кметица на Перник, която също е лекарка. Тя е публикувала снимки на внучка си, както и снимки от сватбата на сина си с вече бившата снаха, но няма нито дума за новородения ѝ внук, нито за новата жена в живота са наследника ѝ.

Иначе Райна твърди, че разчита и на двете баби да гледат бебето, когато ѝ се налагало да го остави заради някаква работа. Тя смятала да продължава да работи, въпреки че детето е само на няколко дни, а точно в какво се състои работата ѝ, не стана ясно.

Сподели още, че с Церовски се запознала покрай работата си. Запознал ги общ приятел и от задача на задача се появило бебе, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    7 1 Отговор
    Някой друг павликянин от ДПС.

    Коментиран от #6

  • 2 провинциалист

    18 1 Отговор
    "И таткото, и бабата обаче се държат така, все едно това дете не съществува." - типично поведение при трудова злополука.
  • 3 кво ни занимавате

    17 1 Отговор
    С отрепки

    Коментиран от #11

  • 4 Хахаха

    29 1 Отговор
    След като се изкатери в живота по К. на Башар, издърпвайки се и по К. на ортопеда , вече е " независима жена , постигнала всичко сама в живота " !

    Коментиран от #9

  • 5 на село

    20 0 Отговор
    Работата ѝ се състои в кОпане на градината на село,или е ,да си бара котето по цял ден?!!!
  • 6 Павликени

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    слава на ДПС
  • 7 Опа

    21 0 Отговор
    Добре че има уточнение на кого е бивша , да знаят хората де!

    Коментиран от #8

  • 8 Ааа споко

    12 1 Отговор

    До коментар #7 от "Опа":

    Има да ни информирате за още бивши. Докторът като разбере на какво се е натресал...
  • 9 Хихихихи

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "Хахаха":

    Кой им е крив на дъртаците, че си купуват млади играчки. Ма тя с него, щото мнооооо го обичала хахаха

    Коментиран от #13

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 отървала се е

    5 1 Отговор
    от този тулуп Башар,дето се прави на много отворен и голям ,,актьор,,....
  • 13 Хайде

    5 5 Отговор

    До коментар #9 от "Хихихихи":

    Сега , не е така! Тези които си купуват играчки ги купуват като автомобили! Карат и сменят с нов модел. Другите вярват в любовта , но биват излъгани от златотърсачка. А Башар все още е мъж в който жена може да се влюби заради самият него.

    Коментиран от #16

  • 14 Хитрата

    4 1 Отговор
    сврака - с двата крака !
  • 15 Никой

    2 1 Отговор
    Не съм аз, от мен и уличните котки бягат.
    Така че, какво ме грее коя е поредната бройка на тая.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.