16 Септември, 2024 14:58 1 181 2

Джон Бон Джоуви не харесвал един от най-големите хитове на групата

  • джон бон джоуви-
  • бон джоуви-
  • хит-
  • хитове-
  • песен-
  • livin' on a prayer-
  • always

Фронтменът на Бон Джоуви изобщо не бил впечатлен от Livin' on a Prayer

Джон Бон Джоуви не харесвал един от най-големите хитове на групата - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Джон Бон Джоуви призна наскоро, че не е бил особено впечатлен от емблематичния сингъл на групата Livin' On A Prayer след написването му.

Легендарният фронтмен призна, че е сгрешил с първоначалната си оценка за оглавилия класациите сингъл от 1986 г., който се превърна в един от най-известните хитове на групата, но той се радва, че са успели да работят върху развитието на парчето в това, което в крайна сметка се е превърнало.

Сингълът беше първата песен номер едно на групата в класацията на Billboard Mainstream Rock и оттогава е сертифицирана като тройно платинена за над три милиона дигитални изтегляния по целия свят.

"Не, че не исках да го запиша, но не бях толкова впечатлен в деня, когато го написахме", каза той. "Беше простата прогресия на акордите, мелодиите и текстовете в началото. Но бас линията оживя в демо студиото, когато я върнахме с групата и я обработихме. Така стана това, което е.", разказва той.

Джон продължи пред списание People: "Знаехме какво искаме, просто го нямахме и затова си казах: “Да, добре е. Добър ден. Добър ден в офиса”, казва той за безгрижното си отношение към песента и признава: "Сгреших. Това е една от най-големите песни в нашия каталог."

Певецът също призна, че не е бил очарован и от хитовото парче на групата от 1994 г. "Always" и е бил готов да я запази за по-късно.

Отбелязвайки, че това е "една от най-големите ни песни някога", Джон Бон Джоуви си припомни: "Когато написах това, то беше предназначено за демо за филм, и си помислихме, “Да, това не е много добре".” Сложих го "на рафта" и един наш приятел, докато слушаше някои от тези изгубени песни, ни каза: „Знаете ли, че това е чудовищен хит.“ Той беше прав."

Мощната балада, издадена през 1994 г., продаде милион копия в САЩ и повече от три милиона по целия свят и достигна номер четири в американската класация Billboard Top 100.

Това идва, когато певецът разкри, че не е сигурен кога ще тръгне отново на турне, след като претърпя тежка операция. Рокаджията бе принуден да заживее по-спокоен живот, след като претърпя операция преди близо две години за атрофирали гласни струни.

Въпреки че успя да се справи със създаването на 18-ия студиен албум на групата, Forever, той призна: "Не знам за турне. Искам да направя турне следващата година, но все още се възстановявам от тежка операция", каза той на Boston's Mix 104.1.

Албумът, който беше издаден на 7 юни, изискваше от Джон да работи въпреки болките, каза той пред списание Ultimate Classic Rock. Списъкът с песни включва Kiss the Bride – сватбена песен, написана за дъщеря му Стефани Бонджови – и Living in Paradise, който е съвместна работа с Ed Sheeran.

По-рано тази седмица Джон Бон Джоуви спаси жена от самоубийство, докато снимаше музикален видеоклип.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аустрия

    10 0 Отговор
    Големи...а и връща толкова спомени...
  • 2 Некой си

    8 0 Отговор
    Голем пич и човек.