28 Октомври, 2024 13:16 1 670 9

Валерия от "Ергенът" е била откарана в болница по спешност

  • валерия-
  • ергенът-
  • болница-
  • паника

„Сякаш това беше краят, наистина вярвах, че умирам“, признава тя за кризисния момент в спешното отделение

Валерия от "Ергенът" е била откарана в болница по спешност - 1
Снимка: Instagram

Валерия отново намери място в заглавията, но не заради блясъка на светлините, а заради неочакван здравословен проблем по време на престоя ѝ в риалити формата „Къщата на инфлуенсърите“. Моделката, която вече е попадала в подобна ситуация, изпитала внезапен и силен сърбеж, който бързо ескалирал, поставяйки я в състояние на паника, пише "Блиц".

Всичко започнало като невинен сърбеж, който Валерия в началото подценила. Скоро обаче усещането се превърнало в изгаряща непоносимост – сърбежът обхванал ушите, лицето, скалпа, врата и дори ръцете и подмишниците. "Лицето ми изтръпна, не можех да си вдигна веждите. Не можех дори да говоря правилно, защото устата ми се беше стегнала. Супер много се притесних", споделя красавицата.

В продължение на повече от час състоянието ѝ се влошава, а напрежението нараства. Валерия изпада в пълна паника, неспособна да контролира тялото си - лицето ѝ изтръпва, тя губи подвижност в мускулите и дори говорът ѝ става неясен.

Докато приятелите ѝ опитват да я успокоят, Валерия продължава да се мъчи с нетърпимия сърбеж и страха, който напълно я парализира. Налага се да потърси спешна помощ, и в късните часове е откарана в болница. Уви, дори там състоянието ѝ се влошава – паниката се засилва, коремът започва да я боли, а Валерия се чувства още по-безпомощна. „Сякаш това беше краят, наистина вярвах, че умирам“, признава тя за кризисния момент в спешното отделение.

Медицинският екип успява да овладее ситуацията едва след като ѝ поставят четири инжекции, за да намалят симптомите и да стабилизират състоянието ѝ. Валерия постепенно се успокоява и скоро се връща в играта. Според лекарите реакцията вероятно е причинена от ухапване от насекомо, което е отключило алергична реакция.

За моделката обаче това не е първи подобен случай. Зрителите вероятно помнят, че по време на участието ѝ в „Ергенът“ Валерия преживя друга паник атака, която отново наложи намесата на медицински екип. Състоянието ѝ предизвика разногласия сред участничките, които я обвиниха в разглезеност и драматизъм. Валерия разкрива, че атаките започват, когато губи майка си, събитие, което ѝ причинява дълбок стрес и което тя продължава да преживява и днес.

„Паникатаките започнаха, когато бях на 16-17 г. Майка ми вече беше болна. Загубата ѝ ме срина, два месеца не излизах от вкъщи. Чак сега в предаването получих отново паникатака“, сподел тя откровено след излизането си от романтичното риалити, припомня Woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивелин Михайлов

    10 0 Отговор
    Белото им показа тъмната страна
  • 2 Лекар

    7 1 Отговор
    Боцко
  • 3 раз

    4 0 Отговор
    Стара информация.
  • 4 Спокоооо

    4 1 Отговор
    Сърбежът е бил на едно тъмнокафяво место, просто са се появили най-големите Гъзари

    Коментиран от #8

  • 5 Доктор Гълъбински психиатър

    2 1 Отговор
    Ми тя е за нас, бе колеги.
  • 6 Тая що

    3 0 Отговор
    Се цепи от мнозинството - другите ергенки масово забременяват, тая я сърбяло… Ами да я начешат, че да забременее и тя!
  • 7 абе,

    1 0 Отговор
    Това е последствие от плюнката на един грозник който и я пльокна в устата за 2 цигари.
  • 8 Прав си

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Спокоооо":

    Ама там е бил осигурен безвизов достъп на куче, та от слюнката му по врата й се е обринала
  • 9 Ахааа...

    0 0 Отговор
    Уапал я е женски скокомърляк шо прай кабари идрапане до кръв, понеже се на едно место не стои, се налага дохтора да боде илачи със спринцовката!